Pe.Tr Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 kveton: prvni obrazek ti prozradí velikost předmětu Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 V prdeli budete teprve až vám prozradím co to je Citovat
dolly1010 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 tak aspoň napověz. Jestli se to pužívá v autě, nebo ne?? Citovat
pkr Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: permonik7 kolečko do košíku:D Sakra,předběhla si mě. Citovat
Maverick Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 já vim, já vim co to je...... to bude to....... no.......... noooo...... Peugeotí kurvítko:D:D:D A pokud se pletu, tak jsem na tom úplně stejně jako Lubk0 Kurňa kurt mě předběhl... [upravil dne 1/7/09 Mef] Citovat
dolly1010 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 leštítko na lvíče na kapotě...nojo, dělám si srandu. Ještě by to mohl bejt zámek na řadící páku, nebo chňapák na ženský, nebo pouto (na jednu ruku s vestavěnou gilotinou), nebo něco moje oblíbený: Něco, co nikdo nevěděl co to je, tak to zabalil do krabičky, dal na to logo peugeota a dal to Pe.Troj Citovat
Kurt Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Pe.Tr: vím, proto jsem tady. Zcela zodpovědně prohlašuji, že ani v nejmenším netuším, co to je (pozor, na faktu, že admin ví všechno tato výjimka nic nemění). Nicméně ať je to cokoliv - podle loga soudím, že pod litr se to pořídit nedá. Citovat
Escaper Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Nevím kolik to stojí, ale vím na co se to používá Ale neboj Pe:tře nikomu to neřeknu, jen to že to využijí dámy víc než pánové. Citovat
dolly1010 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 že by nějaká sexuální hračka? Radši o tom nebudu přemejšlet Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Že by pořádnej piercing?:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Buml: z který strany se zrcadlí, z tý černý se lvem nebo z tý černy?:D Citovat
buml Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Buml: z který strany se zrcadlí, z tý černý se lvem nebo z tý černy?:D no z obou, jen to Petr blbe vyfotil:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.