Vertex Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Kdyby se vymyslely spešl disciplíny, věřim tomu, že by se orienťák mezi účastníky probíral do pozdních odpoledních nedělních hodin Citovat
MJSytic Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Myslíš něco ve smyslu - pustím stěrače a přidám plyn? Citovat
Edison Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Já chci taky dostat bydlení... jen tak... Jinak je do diskriminace!!! Citovat
Vertex Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Ne ne, zaměřil bych to na větší komunikaci s místním obyvatelstvem. Přičuchnutí (a to možná i doslova) k místnímu folklóru. Slalom s kárkou plnou šrotu apod. Ne žádný opisování hrdinů z památníků nebo hledat motivy znaku obce :D:D Citovat
Edison Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 80% těch harantů si jezdí na víkend domu k mamince na oběd a vyprat prádlo. Kdyby tak rodičové věděli, že jejich ratolesti nejsou na internátě, ale v cizím baráku. K tomu mě zarazilo včera v bedně další: Jakýsi stavební úřad chce vdat rozhodnutí o zrušení (černé) stavby. By mšě zajímalo, jak chce papírově zrušit něco, co papírove neexistuje. Tomu takyříkám kocourkov. Takovýmu rozhodnutí se přestupce vysměje. Citovat
Péťa Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: Edison K tomu mě zarazilo včera v bedně další: Jakýsi stavební úřad chce vdat rozhodnutí o zrušení (černé) stavby. By mšě zajímalo, jak chce papírově zrušit něco, co papírove neexistuje. Tomu takyříkám kocourkov. Takovýmu rozhodnutí se přestupce vysměje. Na základě toho může následovat další papír - demolice, kterou provede úřad a pak vymáhá na majiteli stavby. Citovat
Edison Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 None... já prostě nerozumím tomu, jak chtěj zakázat něco, co není povoleno. Ano, demolice, tomu rozumím... Ale tu bych zrealizoval ihned po první výzvě k zahájení stavebního řízení. Prostě nepřijde, pošlu výhružku, nic neudělá, pošlu buldozery. Do dvou měsíců to může být vyřízeno. A v rámci předběžných opatření by to šlo i během dvou týdnů. Citovat
buml Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 tak az na to aby se Kocab vratil ke kytare (zpev + klavesy;) s Medvedem souhlasim proste budeme vsichni rvat a budeme mit vse zadarmo, bo sme utlacovana mensina, v nasem pripade predevsim cikanskou vetsinou (cca rok 2030 mozna i driv) EDIT > jen aby nedoslo k omylu Medved zde mel jiz proti tomu nejaky ostry protest: cikan neni rasa a tudiz se nejedna o rasismus, jiz jsem o tom v praci debatoval se spoustou pravniku i soudcu;) [upravil dne 1/7/09 buml] Citovat
Blizzard Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Původně zaslal: Vertex Buďmě rádi, že se pan Kocáb ne..re do Peugeot clubu, takovej orienťák alá Chomutov - Kadaňská, Most - Chánov, Litvínov - Janov ... kdo že to přislíbil spáchat orienťák na zářijový srázek potřebuju 16ks bezpečáků na kola (kdyby náhodou někde musela kolona zpomalit) Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 ze vas to v dnesni dobe jeste rozciluje .... , me osobne je tento jeho krok uplne sumafuk .... navic si je nastehuje nejaky typek do soukromeho objektu, tak co tady resite ... je mozne se pozastavit nad tim, ze jim to zprostredkoval \"ministr\", ale prirovnal bych to k situaci, kdy ta kr..va parkanova s i..d..i ..o tem vycitalem nazpivali us song ... to je daleko vetsi psycho.. Citovat
Ravel Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Nesoudím lidi podle vzhledu (pro nás dělají dva bráchové \"dredáci\", mají tesařskou firmu a jsou to makáči jak blázen). Ale takováhle individua jsou úplně k hovnu - pardon ale jiný výraz tam nesedí. A pan ministr je taky k hovnu, akorát se zviditelňuje za státní prachy. A o tom prvním Kocábově případu (grilovanej romadůr) se vůbec bavit nemůžu, to riskuju CMP. Citovat
destiny Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Mě jenom na tom s.re, že nechodí do práce, ani nemají snahu práci hledat, pobírají soc. dávky a ještě to veřejně prohlašují za životní styl. Tohle to mi nejvíc vadí. Já bych dal soc. dávky maximálně na rok. Kdo není schopný si za rok sehnat nějakou práci, tak si jí sehnat nechce. D8vky bych mu sebral a bylo by. Nebo by musel na poloviční úvazek provádět veřejně prospěšné práce. (poloviční proto, aby se nemohl vymluvit, že nemá čas si shánět jinou práci) Práce je spousta a všude, jen lidem nevoní!!! Pokud neseženu práci v mém oboru a mé kvalifikaci, musím jít dělat něco podřadnějšího. Jenže vzhledem k výši dávek to nikoho moc nenutí si hledat novou práci. Raději si válí doma (nebo ve squotu) šunky. Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Původně zaslal: destiny Mě jenom na tom s.re, že nechodí do práce, ani nemají snahu práci hledat, pobírají soc. dávky a ještě to veřejně prohlašují za životní styl. Tohle to mi nejvíc vadí. Já bych dal soc. dávky maximálně na rok. Kdo není schopný si za rok sehnat nějakou práci, tak si jí sehnat nechce. D8vky bych mu sebral a bylo by. Nebo by musel na poloviční úvazek provádět veřejně prospěšné práce. (poloviční proto, aby se nemohl vymluvit, že nemá čas si shánět jinou práci) Práce je spousta a všude, jen lidem nevoní!!! Pokud neseženu práci v mém oboru a mé kvalifikaci, musím jít dělat něco podřadnějšího. Jenže vzhledem k výši dávek to nikoho moc nenutí si hledat novou práci. Raději si válí doma (nebo ve squotu) šunky. ja nechapu, proc aspon nekandidujes do nejakeho mistniho zastupitelstva ????? :myslim kdyz mas ve vsem tak jasno ... holt, tak to proste chodi a jinak to nebude, si zvykej ... nekomu staci k zivotu socialni davky, nekomu ne, proto jde makat nemyslim si, ze by vyse socialnich davek nekoho odrazovala od toho, aby sel hakovat k pasu Citovat
buml Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 ano a sme zas u tveho levicoveho pojeti sveta, takze ja na nej budu makat a on se mi za rohem bude vysmivat. Proste nemas snahu tak treba chcipni Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 jj, , ale nebudte na me zli, ja pracuju a platim dane stejne jako vy Citovat
buml Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 ne nebudem, mas na svuj nazor pravo, bo je tu henta ona demogracia:D Citovat
Vertex Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Vertex Buďmě rádi, že se pan Kocáb ne..re do Peugeot clubu, takovej orienťák alá Chomutov - Kadaňská, Most - Chánov, Litvínov - Janov ... kdo že to přislíbil spáchat orienťák na zářijový srázek potřebuju 16ks bezpečáků na kola (kdyby náhodou někde musela kolona zpomalit) Kdo myslíš, že dělá návrhy na hlav? V Janově toho maj výkresy bezpečáků místo nahatejch ženskejch na záchodě Citovat
Rebik Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Mě hlavně přijde, že plácáte nesmysly bez kontextu. Objekt byl určen k demolici a vymazán z KN. Měli ho tedy odstranit - nestalo se. Dredaři ho obsadili a pár let nějak podivně žili, asi dělali bordel, atd. Vlastník se rozhodne, že barák znovu zapíše do KN, nějak to legalizuje a vzápětí tam pošle armádu lebkounů navíc s policajtama. Co jako čekali, že jako sklapnou a odejdou? Takže se to vyhrotí a do toho přijde Kocáb, že by bylo jednodušší s těma lidma jednat, než někdo z té střechy v bouřce spadne a zabije se? To mi přijde naopak jako levnější, méně silácká cesta, byty jim nikdo nepřiděluje. Že určitá část populace nebude konformní je potřeba vzít na vědomí, anebo je odvést prostě do pracovních táborů a to jaksi v naší civilizaci nejde. Nevím jestli je to dobře, ale je to fakt. Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 no slava, aspon nekdo dalsi tady, kdo to vidi z jine perspektivy, tleskam :potlesk:potlesk a souhlasim !!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.