Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

V Praze demonstrují squoteři, Kocáb jim hledá náhradní objekt

Recommended Posts

Odesláno

Ne ne, zaměřil bych to na větší komunikaci s místním obyvatelstvem. Přičuchnutí (a to možná i doslova) k místnímu folklóru. Slalom s kárkou plnou šrotu apod.

Ne žádný opisování hrdinů z památníků nebo hledat motivy znaku obce :D:D:D

Odesláno

80% těch harantů si jezdí na víkend domu k mamince na oběd a vyprat prádlo. Kdyby tak rodičové věděli, že jejich ratolesti nejsou na internátě, ale v cizím baráku.

K tomu mě zarazilo včera v bedně další: Jakýsi stavební úřad chce vdat rozhodnutí o zrušení (černé) stavby. By mšě zajímalo, jak chce papírově zrušit něco, co papírove neexistuje. Tomu takyříkám kocourkov. Takovýmu rozhodnutí se přestupce vysměje.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

K tomu mě zarazilo včera v bedně další: Jakýsi stavební úřad chce vdat rozhodnutí o zrušení (černé) stavby. By mšě zajímalo, jak chce papírově zrušit něco, co papírove neexistuje. Tomu takyříkám kocourkov. Takovýmu rozhodnutí se přestupce vysměje.

Na základě toho může následovat další papír - demolice, kterou provede úřad a pak vymáhá na majiteli stavby.

Odesláno

None... já prostě nerozumím tomu, jak chtěj zakázat něco, co není povoleno. Ano, demolice, tomu rozumím... Ale tu bych zrealizoval ihned po první výzvě k zahájení stavebního řízení. Prostě nepřijde, pošlu výhružku, nic neudělá, pošlu buldozery. Do dvou měsíců to může být vyřízeno. A v rámci předběžných opatření by to šlo i během dvou týdnů.

Odesláno

tak az na to aby se Kocab vratil ke kytare (zpev + klavesy;) s Medvedem souhlasim

proste budeme vsichni rvat a budeme mit vse zadarmo, bo sme utlacovana mensina, v nasem pripade predevsim cikanskou vetsinou (cca rok 2030 mozna i driv)

EDIT > jen aby nedoslo k omylu Medved zde mel jiz proti tomu nejaky ostry protest: cikan neni rasa a tudiz se nejedna o rasismus, jiz jsem o tom v praci debatoval se spoustou pravniku i soudcu;)

[upravil dne 1/7/09 buml]

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Buďmě rádi, že se pan Kocáb ne..re do Peugeot clubu, takovej orienťák alá Chomutov - Kadaňská, Most - Chánov, Litvínov - Janov ... kdo že to přislíbil spáchat orienťák na zářijový srázek :P

:) potřebuju 16ks bezpečáků na kola (kdyby náhodou někde musela kolona zpomalit) :D

Odesláno

ze vas to v dnesni dobe jeste rozciluje .... :myslim, me osobne je tento jeho krok uplne sumafuk .... navic si je nastehuje nejaky typek do soukromeho objektu, tak co tady resite ...

je mozne se pozastavit nad tim, ze jim to zprostredkoval \"ministr\", ale prirovnal bych to k situaci, kdy ta kr..va parkanova s i..d..i ..o tem vycitalem nazpivali us song ... to je daleko vetsi psycho..

Odesláno

Nesoudím lidi podle vzhledu (pro nás dělají dva bráchové \"dredáci\", mají tesařskou firmu a jsou to makáči jak blázen). Ale takováhle individua jsou úplně k hovnu - pardon ale jiný výraz tam nesedí.

A pan ministr je taky k hovnu, akorát se zviditelňuje za státní prachy.

A o tom prvním Kocábově případu (grilovanej romadůr) se vůbec bavit nemůžu, to riskuju CMP. :grr

Odesláno

Mě jenom na tom s.re, že nechodí do práce, ani nemají snahu práci hledat, pobírají soc. dávky a ještě to veřejně prohlašují za životní styl. Tohle to mi nejvíc vadí.

Já bych dal soc. dávky maximálně na rok. Kdo není schopný si za rok sehnat nějakou práci, tak si jí sehnat nechce. D8vky bych mu sebral a bylo by. Nebo by musel na poloviční úvazek provádět veřejně prospěšné práce. (poloviční proto, aby se nemohl vymluvit, že nemá čas si shánět jinou práci) Práce je spousta a všude, jen lidem nevoní!!! Pokud neseženu práci v mém oboru a mé kvalifikaci, musím jít dělat něco podřadnějšího. Jenže vzhledem k výši dávek to nikoho moc nenutí si hledat novou práci. Raději si válí doma (nebo ve squotu) šunky.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Mě jenom na tom s.re, že nechodí do práce, ani nemají snahu práci hledat, pobírají soc. dávky a ještě to veřejně prohlašují za životní styl. Tohle to mi nejvíc vadí.

Já bych dal soc. dávky maximálně na rok. Kdo není schopný si za rok sehnat nějakou práci, tak si jí sehnat nechce. D8vky bych mu sebral a bylo by. Nebo by musel na poloviční úvazek provádět veřejně prospěšné práce. (poloviční proto, aby se nemohl vymluvit, že nemá čas si shánět jinou práci) Práce je spousta a všude, jen lidem nevoní!!! Pokud neseženu práci v mém oboru a mé kvalifikaci, musím jít dělat něco podřadnějšího. Jenže vzhledem k výši dávek to nikoho moc nenutí si hledat novou práci. Raději si válí doma (nebo ve squotu) šunky.

ja nechapu, proc aspon nekandidujes do nejakeho mistniho zastupitelstva ????? :myslim:myslim kdyz mas ve vsem tak jasno ... holt, tak to proste chodi a jinak to nebude, si zvykej ... nekomu staci k zivotu socialni davky, nekomu ne, proto jde makat

nemyslim si, ze by vyse socialnich davek nekoho odrazovala od toho, aby sel hakovat k pasu

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Původně zaslal: Vertex

Buďmě rádi, že se pan Kocáb ne..re do Peugeot clubu, takovej orienťák alá Chomutov - Kadaňská, Most - Chánov, Litvínov - Janov ... kdo že to přislíbil spáchat orienťák na zářijový srázek :P

:) potřebuju 16ks bezpečáků na kola (kdyby náhodou někde musela kolona zpomalit) :D

Kdo myslíš, že dělá návrhy na hlav? V Janově toho maj výkresy bezpečáků místo nahatejch ženskejch na záchodě

Odesláno

Mě hlavně přijde, že plácáte nesmysly bez kontextu. Objekt byl určen k demolici a vymazán z KN. Měli ho tedy odstranit - nestalo se. Dredaři ho obsadili a pár let nějak podivně žili, asi dělali bordel, atd. Vlastník se rozhodne, že barák znovu zapíše do KN, nějak to legalizuje a vzápětí tam pošle armádu lebkounů navíc s policajtama. Co jako čekali, že jako sklapnou a odejdou?

Takže se to vyhrotí a do toho přijde Kocáb, že by bylo jednodušší s těma lidma jednat, než někdo z té střechy v bouřce spadne a zabije se? To mi přijde naopak jako levnější, méně silácká cesta, byty jim nikdo nepřiděluje.

Že určitá část populace nebude konformní je potřeba vzít na vědomí, anebo je odvést prostě do pracovních táborů a to jaksi v naší civilizaci nejde. Nevím jestli je to dobře, ale je to fakt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...