Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak uz je to tu zas, ac jsem si rikal, ze uz do sve 406 nic dodelavat nebudu, dostal jsem prilezitost ziskat tempomat a dodalavaci manie je zpet :D

takze co potrebujeme na tempomat do stare 406:

1) dily: (diky Davidovi - Devils-Night)

vakuova pumpa (na fotce v pytliku) a ovladaci komurka klapky plynu (na fotce vlevo)

ridici jednotka a spinace brzdoveho a spojkoveho pedalu ( vpravo dole)

vypinac tempomatu a ovladaci packy

konektory a draty

2) cas:

chystam se na to o vikendu, tak pak napisu ;)

[upravil dne 24/6/09 Ferry]

post-0-14109607807007_thumb.jpg

[upravil dne 29/1/11 17:45 Ferry]

Odesláno

ups, to maš origoš z peugeotu? kde se napojuješ na podtlak? tak se těším na výsledek

Ajaj ty máš benzáín že? myslíš žě to jde i na HDi

Odesláno

jj je to origo vyndane z peugeotu 406 3,0 V6, na podtlak to ma prave svoji vakuovou pumpu (na fotce je v tom pytli vlevo dole) na HDi nevim, pac tohle ovlada skrtici klapku vzduchu a u HDi se priznam, ze nevim, co ovlada lanko plynoveho pedalu (pokud uz tam dokonce neni elektricke servo misto lanka plynu, u toho elektronickeho serva je to pak delany pres jednotku BSI a k tomu uz tu vlakno na dodelani tempomatu do 406 new model existuje)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

myslim, ze pak uz neni zadny prvek vybavy, ktery bych postradal :) takze pak uz fakt asi konec :)

Šíbr a ostřiky světel, tažný ... vono se ještě něco najde .... :aut

S tim prvnim ti můžu pomoct -> mám flexu ... :mrk:mrk:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Šíbr a ostřiky světel, tažný ... vono se ještě něco najde .... :aut

S tim prvnim ti můžu pomoct -> mám flexu ... :mrk:mrk:D:D:D

sibr nechci, mam klimu ;) tazny mam, ostriky svetel, hmm, asi ani ne :) by se musel bud rezat naraznik, nebo davat jinej, a kdyz uz mam to 4-ocko tak to by zase byla prace navic, leda tam dobastlit z nejakyho jinyho typu auta, nevysunovaci, ale na to kaslu :)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

myslim, ze pak uz neni zadny prvek vybavy, ktery bych postradal :) takze pak uz fakt asi konec :)

to znam:D ono se něco najde;)

Odesláno

jinak pro info, ta sama ridici jednotka tempomatu se davala i do 306tek a do 605tek, tak kdyby nekdo dalsi shanel tempomat, muzete krome 406 hledat i v techto autech ;) zvlast u tech 605 by se asi daly sehnat. Elektricke zapojeni je vcelku snadne, schema mam ;)

Odesláno

poslal bys mi to schémátko? počítám, že to potřebuje vakuovou pumpu, páčku, signál to bere z drátu 465 pro budík rychloměru (km/hod) a ochrana proti přetočení motoru jsou kontakty na pedálech brzdy a spojky)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...