Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Víte, co máte pod kapotou?

Recommended Posts

Odesláno

Tak vám musím popsat moji včerejší příhodičku. Ráno jsem sednul do auta a nějak mi to tam... nevonělo. Zapnul jsem teda větrák a za chvilku bylo vevnitř dýchatelno, odpoledne v hicu jsem zapnul klimu a zase lehký náznak toho smradu. áááá, byl jsem doma, je třeba desinfikovat klimu...

Dojedu za kamošem do garáže, říkám mu - auto mi smrdí - diagnoza byla stejná - začal desinfikovat. Pak tam tak postáváme, chci doplnit vodu do ostřikovačů, otevřu kapotu a ejhle! Uprostřed motoru (na sání) přiškvařená KRYSA, pálily se chlupy, no... byl to hnus na entou... Epicentrum děsného puchu bylo identifikováno a zlikvidováno, zbývalo jenom umýt motor... (ale zase mám díky kryse \"čistou\" klimu...).

Jenom mi není jasné, proč tam lezla a co tam dělala. Nemohla mi něco mrcha překousnout? Stalo se to už někomu?

:papa J.

Odesláno

No být tebou tak zkontroluju všechny hadičky a kabelový svazky, jestli ti ta mrcha něco nenahlodala. Já s tím teda zkušenosti nemám, ale četl jsem podobný problémy akorát s kunama, který si rády pochutnávali na různých hadičkách v motoru apod. Jinak na grilování bych příště radši použil gril..... :D

Odesláno

Jediná ochrana, která alespoň trochu působí proti těmhle ludrám je nechat si počurat kola od psa. Takto označkovanému autu se prý vyhýbají. (Bez záruky).

Odesláno

Pozdravuju JIFORA.Copak byl sis domlouvat novy obuti Peginy vedle v pneuservisu.:) a pak si hooodne rychle skocil do auticka,kdyz zacalo nechutne prset.Takze Te zdravim. PS:tesim se na dalsi srazek... ::papa :papa

Odesláno

U nas v ulici,kdyz se vracim pozde vecer,se to hemzi kunama az se tomu nechce verit.Rika se ze jdou jen na benziny,protoze dislaky jim smrdi.Sousedka ma golfa 4kovyho a ma tam takovy piskatko,co meni v intervalu vysku tonu.Prej to pomaha.PS:

Predchozi prispevek sem jaksi blbe umistil... SORRY.

Odesláno
Napsán autorem Marlin

Napsán autorem AKCZ

Nekdo ma \"konskou\" a nekdo \"krysi\" silu pod kapotou :D Tfujtajbl :P

Ale treba ma ta krysi sila nekdy vic vykonu, nez konska........:P:D

To jo, ovšem občas se v tom kolečku pro křečky jedna rozhodne běžet opačně... děFka :D

Odesláno
Napsán autorem Luger

Napsán autorem Marlin

Napsán autorem AKCZ

Nekdo ma \"konskou\" a nekdo \"krysi\" silu pod kapotou :D Tfujtajbl :P

Ale treba ma ta krysi sila nekdy vic vykonu, nez konska........:P:D

To jo, ovšem občas se v tom kolečku pro křečky jedna rozhodne běžet opačně... děFka :D

Tak to si je Lugere musis umet vycvicit ;)

Odesláno

Zkontroluj si elektriku a hadicky...

sousedovi sezraly kabelaz od ridici jednotky....

a v Celakovicich v rozvodne se snazi uz leta sezrat kabely na rozvod vysokeho napeti, ale tam obvykle dokousou jen k vodici, tech par kilovoltu je spolehlive odradi :)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...