jbily Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Tak vám musím popsat moji včerejší příhodičku. Ráno jsem sednul do auta a nějak mi to tam... nevonělo. Zapnul jsem teda větrák a za chvilku bylo vevnitř dýchatelno, odpoledne v hicu jsem zapnul klimu a zase lehký náznak toho smradu. áááá, byl jsem doma, je třeba desinfikovat klimu... Dojedu za kamošem do garáže, říkám mu - auto mi smrdí - diagnoza byla stejná - začal desinfikovat. Pak tam tak postáváme, chci doplnit vodu do ostřikovačů, otevřu kapotu a ejhle! Uprostřed motoru (na sání) přiškvařená KRYSA, pálily se chlupy, no... byl to hnus na entou... Epicentrum děsného puchu bylo identifikováno a zlikvidováno, zbývalo jenom umýt motor... (ale zase mám díky kryse \"čistou\" klimu...). Jenom mi není jasné, proč tam lezla a co tam dělala. Nemohla mi něco mrcha překousnout? Stalo se to už někomu? J. Citovat
Driver Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 No být tebou tak zkontroluju všechny hadičky a kabelový svazky, jestli ti ta mrcha něco nenahlodala. Já s tím teda zkušenosti nemám, ale četl jsem podobný problémy akorát s kunama, který si rády pochutnávali na různých hadičkách v motoru apod. Jinak na grilování bych příště radši použil gril..... Citovat
Petr605 Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Napsán autorem Driver ... Jinak na grilování bych příště radši použil gril..... ...a možná bych to před tím ještě stáhnul z kůže.:D:D Citovat
Bohumil Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Jediná ochrana, která alespoň trochu působí proti těmhle ludrám je nechat si počurat kola od psa. Takto označkovanému autu se prý vyhýbají. (Bez záruky). Citovat
AKCZ Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Nekdo ma \"konskou\" a nekdo \"krysi\" silu pod kapotou Tfujtajbl Citovat
Marlin Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Napsán autorem AKCZ Nekdo ma \"konskou\" a nekdo \"krysi\" silu pod kapotou Tfujtajbl Ale treba ma ta krysi sila nekdy vic vykonu, nez konska........ Citovat
KoZLiK Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Pozdravuju JIFORA.Copak byl sis domlouvat novy obuti Peginy vedle v pneuservisu. a pak si hooodne rychle skocil do auticka,kdyz zacalo nechutne prset.Takze Te zdravim. PS:tesim se na dalsi srazek... : :papa Citovat
KoZLiK Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 U nas v ulici,kdyz se vracim pozde vecer,se to hemzi kunama az se tomu nechce verit.Rika se ze jdou jen na benziny,protoze dislaky jim smrdi.Sousedka ma golfa 4kovyho a ma tam takovy piskatko,co meni v intervalu vysku tonu.Prej to pomaha.PS: Predchozi prispevek sem jaksi blbe umistil... SORRY. Citovat
Luger Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Napsán autorem Marlin Napsán autorem AKCZ Nekdo ma \"konskou\" a nekdo \"krysi\" silu pod kapotou Tfujtajbl Ale treba ma ta krysi sila nekdy vic vykonu, nez konska........ To jo, ovšem občas se v tom kolečku pro křečky jedna rozhodne běžet opačně... děFka Citovat
AKCZ Odesláno 3. červenec 2004 Odesláno 3. červenec 2004 Napsán autorem Luger Napsán autorem Marlin Napsán autorem AKCZ Nekdo ma \"konskou\" a nekdo \"krysi\" silu pod kapotou Tfujtajbl Ale treba ma ta krysi sila nekdy vic vykonu, nez konska........ To jo, ovšem občas se v tom kolečku pro křečky jedna rozhodne běžet opačně... děFka Tak to si je Lugere musis umet vycvicit Citovat
Vvitty Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Zkontroluj si elektriku a hadicky... sousedovi sezraly kabelaz od ridici jednotky.... a v Celakovicich v rozvodne se snazi uz leta sezrat kabely na rozvod vysokeho napeti, ale tam obvykle dokousou jen k vodici, tech par kilovoltu je spolehlive odradi Citovat
Bohumil Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 No snad u novějších aut jim už to tak nešmakuje. Ale nechat si označkovat auto psem, to není fór. Funguje to. Citovat
AKCZ Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 A co kdyby si to oznackoval sam Pan majitel?? Citovat
Marlin Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 aale nekde v ustrani aby ho nikdo nevidel :D Citovat
sarkan Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Já bych v první řadě zkontroloval stav garáže. Citovat
Dany Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Já jednou hnala z motoru tchoře,ale asi si to nějak označkoval a od té doby do auta nechce ani muj pes.. Citovat
oddie Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Tchoře, jo? A to parkuješ v ZOO??? Citovat
Marlin Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 me zase obcas ocuchavaji auto srnky no :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.