Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na me 205, mi porad sviti druha kontrolka na palubovce z prava (prvni je zhaveni) - palivovy filtr. Znamena ta kontrolka ze filtr je zasrany a ze by se mel vycistit (odvodnit)? Kontrolka sviti i po vymene filtru, takze vypada to na cidlo v haji. Je tam to cidlo nutne ? Oddie nemas nahodou to cidlo (funkcni) nekde doma v garazi?

Odesláno

Tyhle čidla většinou hlásej nesmysly. Já jsem to prostě odpojil, a hotovo, stejně jsem nikdy žádnou vodu ani bordel ve filtru neměl.

Nějaká tělesa filtru tu mám, ale mám obavu, že se v tomto ohledu budou chovat všechny stejně...

Odesláno

Mě se občas rozsvítí, když jedu delší trasu a trochu na to šlápnu. Svítí nějakou chvíli a pak zhasne. Filtr jsem kontroloval a je čistý.

Asi to taky odpojím...

:papa

Odesláno

Na 406 je to podobny. Taky jsem menil, vysousel, odvodnoval, zkoumal....a porad se to obcas rozna a po chvili zhasne. Zacinam to ignorovat.:papa

Odesláno

no, me zase nefunkovala, pac se mi zalepil fitr... (viz obr. ID 466)

Jinak, u stareho modelu (pumpovani nafty tlacitkem) se funkcnost cidla overi otocenim fitru vzhuru nohama (bez nafty :) ) ono se tam neco spoji a pak to zacne svitit... ;)

rimmer : Anebo pouzijeme teleporter :P

Odesláno

Většínou je ve filtru trochu drobných nečistot, je třeba čidlo vytáhnout očistit, pak vysát fitr a vyčistit nádobku. jak tam ta nafta teče tak se ty nečistitky, které zůstávají v nádobce víří a to způsobuje to občasné svícení. Dělalo mi to taky nevěděl jsem si rady o klubu jsem taky ještě nevěděl tak jsem to celé rozebral a po důkladném vyčištění to zmizelo. :D:papa

Odesláno

no a nnei jednodussi vytahnout ten bazmek u toho filtru :) a zamotat ho tam nejak aby se nekinklal ? (me to totiz sviti porad, takze ja sem si na to uz zvyk, ale pritelkyne je z toho vydesena :))

Odesláno
Napsán autorem Ráďa

Já jsem si jednou při výměně filtru utrhl jeden drát co tam vede a od té doby nesvítí nic:papa

Taky způsob, jak to \"opravit\"...

:D :D :D

Odesláno

Při výměně filtru pořádně vyčistit vnitřek a to včetně vodící hřídelky od plováku.

Pokud je bez usazenin (a to někdy je jenom takovej sopel, trochu tekutej) tak to čidlo funguje dobře. A pokud ná oba dráty (Ráďa :) ) tak může časem i nahlásit vodu ve filtru, respektive že jsme natankovali někde u příkopy pěknej sajrajt.

To samo, jako plovák ve vyrovnávačce chladící kapaliny. Vyčistit a funguje perfektně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...