lampa Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 na me 205, mi porad sviti druha kontrolka na palubovce z prava (prvni je zhaveni) - palivovy filtr. Znamena ta kontrolka ze filtr je zasrany a ze by se mel vycistit (odvodnit)? Kontrolka sviti i po vymene filtru, takze vypada to na cidlo v haji. Je tam to cidlo nutne ? Oddie nemas nahodou to cidlo (funkcni) nekde doma v garazi? Citovat
oddie Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Tyhle čidla většinou hlásej nesmysly. Já jsem to prostě odpojil, a hotovo, stejně jsem nikdy žádnou vodu ani bordel ve filtru neměl. Nějaká tělesa filtru tu mám, ale mám obavu, že se v tomto ohledu budou chovat všechny stejně... Citovat
Gotrek Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Mě se občas rozsvítí, když jedu delší trasu a trochu na to šlápnu. Svítí nějakou chvíli a pak zhasne. Filtr jsem kontroloval a je čistý. Asi to taky odpojím... Citovat
Guest cake Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Na 406 je to podobny. Taky jsem menil, vysousel, odvodnoval, zkoumal....a porad se to obcas rozna a po chvili zhasne. Zacinam to ignorovat. Citovat
rimmer Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 prelep tu kontrolku izolepou a svitit uz nebude ))) Citovat
vix Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 no, me zase nefunkovala, pac se mi zalepil fitr... (viz obr. ID 466) Jinak, u stareho modelu (pumpovani nafty tlacitkem) se funkcnost cidla overi otocenim fitru vzhuru nohama (bez nafty ) ono se tam neco spoji a pak to zacne svitit... rimmer : Anebo pouzijeme teleporter Citovat
Gotrek Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Napsán autorem rimmer prelep tu kontrolku izolepou a svitit uz nebude ))) To by vypadalo hnusně. Lepší bude vytáhnout žárovičku... Citovat
Kik Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 2 Gotrek - to se zas musí rozmontit palubka ... Citovat
lexa Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Většínou je ve filtru trochu drobných nečistot, je třeba čidlo vytáhnout očistit, pak vysát fitr a vyčistit nádobku. jak tam ta nafta teče tak se ty nečistitky, které zůstávají v nádobce víří a to způsobuje to občasné svícení. Dělalo mi to taky nevěděl jsem si rady o klubu jsem taky ještě nevěděl tak jsem to celé rozebral a po důkladném vyčištění to zmizelo. :papa Citovat
lampa Odesláno 30. červen 2004 Autor Odesláno 30. červen 2004 no a nnei jednodussi vytahnout ten bazmek u toho filtru a zamotat ho tam nejak aby se nekinklal ? (me to totiz sviti porad, takze ja sem si na to uz zvyk, ale pritelkyne je z toho vydesena ) Citovat
Ráďa Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Já jsem si jednou při výměně filtru utrhl jeden drát co tam vede a od té doby nesvítí nic:papa Citovat
Gotrek Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Napsán autorem Ráďa Já jsem si jednou při výměně filtru utrhl jeden drát co tam vede a od té doby nesvítí nic:papa Taky způsob, jak to \"opravit\"... :D Citovat
Ladis Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Při výměně filtru pořádně vyčistit vnitřek a to včetně vodící hřídelky od plováku. Pokud je bez usazenin (a to někdy je jenom takovej sopel, trochu tekutej) tak to čidlo funguje dobře. A pokud ná oba dráty (Ráďa ) tak může časem i nahlásit vodu ve filtru, respektive že jsme natankovali někde u příkopy pěknej sajrajt. To samo, jako plovák ve vyrovnávačce chladící kapaliny. Vyčistit a funguje perfektně. Citovat
lampa Odesláno 1. červenec 2004 Autor Odesláno 1. červenec 2004 ok, pres weekend budu cistit auto, tak to zkusim vyluxovat (rozebrat a vystit) a uvidime. Citovat
lexa Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Souhlas s Ladisem. Pořádně a hlavně pečlivě vyčistit vše co kolem půjde rozebrat, vyprat v tech.benzínu ze všech stran.:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.