Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute odbornici

Mam problemik.. po zapnuti A/C mi nefunguje klima.. z palubnej dosky mi ide len take divne sycanie, nechladi... predny ventilator (mam len jeden) mi bezi na pomaly rezim,

pozeral som rele pri sahare, zdaju sa byt OK...

napada vas nieco cim by to mohlo byt???

PS.. cez zimu fungovala..

dakujem za kazdy postreh a napad.

peugeot 406/ 2.0HDi, r.v.2000, automaticka klima, 66KW

Odesláno

no v prvom rade by som skusil ist doplnit chladivo, a teda vlastne skontrolovat, ci je mechanicky vsetko v poriadku. Potom moze byt kompresor zly, alebo nespina ta elektromag. spojka na kompresore klimy.

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: martin406hdi

dakujem

zistil som ze mi vysycala napln z klimy.. takze hor sa do nejakeho servisu nech mi to zacinuju, naplnia, az mozem znova klimovat.. leto ide..

dakujem a pekny den vasetkym

no az tak sa neponahlaj, ja som medzitym zistil, ze mam vadny klim. chladic, ale novy som zohnal az tento rok. Daj si to preverit, mozem ti tu poradit potom, kam a za kym ist.:papa Ja mam teraz problem, ze po napusteni systemu sa to nerozbehlo. :nevim

Budem musiet skontrolovat rele, kompresor atd.

Odesláno

to ajven:mal som podobný problém, no s pastorkom sme odhalili chybu. Ako pozerám máš to 2000 ročník tam je rele zapínania klímy v BSI jednotke. Ale po cca 9 rokoch fungovania sa na relé už pravdepodobne opálili kontakty. Musíš vyviesť z BSI jednotky + pol ovládania relé a napojiť na nove rele ktoré si dodáš. - pol na kostru. Na zapínacie kontakty rele(nového) si stiahni +pol od poistiek a druhý kontakt pripoj na vodič spínania spojky kompresora. Mne to fachčí už skoro rok a OK. Bohužial som nenafotil žiadne foto.

• O 3 roky později...
Odesláno

Mam otazocku ohladom klimatizacie.Este pred tyzdnom mi klima fungovala,pekne chladila,vetrak bezal,vsetko islo tak ako ma.Dnes uz nejde.Nepocut uz ani cvaknutie z BSI jednotky. Rele v BSI bolo menene minuly rok,nakolko stare sa uz porucalo,vymeneny chladic klimy, aj tlakovy spinac na chladici,vetrak tiez fungoval,trubky boli tiez OK. Moze to byt klasicky unik? Ked este zoplo rele,z vyduchov bol pocut iba akesi sycanie.Sycalo to uz aj predtym.Zeby sa pomalicky vytracalo chladivo?:myslim Cvakne to rele v BSI ked je nizky tlak v okruhu klimatizacie,ked je malo chladiva,alebo da tlakovy snimac na chladici info ze je prazdna a ani sa nesnazi ju spustit? Za cenne rady a odpovede vopred dakujem. :papa

Odesláno

jestli to sycelo, tak nejspis uteklo chladivo a tlak se dostal pod hodnotu, pri ktere se jeste zapne kompresor, ted uz je prilis maly a tlakovy snimac to nepusti, takze ani necvakne rele v BSI

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...