Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdavim všechny

Rád bych z Peugeota 406 strhl ty černý pruhy co jsou na předních i zadních dveřích v prostřed auta u vokínek . Chci se jich zbavit protože to tam lepil nějakej umělec a jsou tam vzduchoví bublinky v kterejch to praská a nevypádá to hezky tak to chci ztrhat a nalepit nový ale nevým čím nebo jak to dostat dolu abych neporušil lak co je pod tim. Tak mi někdo poraďte jak to dostat dolu dík

:myslim

Odesláno

jj tak dík já hned to skusim já sem se bál aby když to ohřeju fenem nebo tou horkovzduškou tak aby ta barva nějak tim teplem nepovolila a pak se nesetřela tak dík dneska to hned skusim:papa:papa:potlesk

Odesláno

Já bych jen dodal, že ten \"umělec\", co to ve fabrice lepil nemohl tenkrát před 13cti lety vědět, že to auto bude teď ještě schopný provozu a že to někomu bude vadit:aut A možná ani ten ing co ty nálepky navrhoval netušil, co po těch 13ti letech udělají:D

[upravil dne 16.6.09 MJSytic]

Odesláno

ja jsem to dělal asi před měsícem. počkal jsem si až bude pařit slunko. auto jsem postavil ven na cca 4 hodiny a pak jsem to bez problémů sloupl. lepidlo jsem pak sundal ředidlem.

Odesláno

Mate napad, jak sundat samolepky na zadnim skle zvenku? Jsou primo pred 3. brzdovym, nevim, ktery inteligent to tam daval, ale v prubehu let se ty samolepky dostaly do takoveho stavu, ze nejdou beznym zpusobem sundat, protoze se droli po 1mm. Pak mam jeste jednu samolepku z vnitrni strany zadniho skla, ale tu sundat je u sedanu asi nerealny kvuli spatne pristupnemu umisteni :)

Odesláno

Hele MJSytic tim umělcem sem mylel předešlího majitele a né dělníka z fabriky Peugeotu protože na každejch dveřích má ta samolepka trochu jinej odstín černý to je sice možná vyšislý vod sluníčka ale to že je každá ta samolepka jinak hrubá to tim asi nebude a když odehnu gumu co sou vní posazená okínak tak to neni ani nalepený až ke kreji dveří je to jen kousek pod gumou a když to lepí ve fabrice tak to lepí až na kraj dveří tak sem z toho usoudil že už to někdo přelepoval.......:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

JJ fén nebo horkovzduška je to nej... A benzín na hadru a potom to jde líp...

skus tu handru s benzinom nahriat ,,horkovzduškou\" a ono to pojde urcite :D:D:D:D

Odesláno

Já jsem měl taky strach je sloupnout, ale nakonec to pomocí fénu šlo krásně dolů a ani lepidlo nezůstalo na sloupcích. Jen jsem trochu přetřel hadrou s benzínem a hned nalepil nový.

Odesláno

No tak samolepky sou už dole jo a ještě pro MJSytic ty pruhy tam lepil fakt amatér protože sem se byl kouknou u kámoše:bojim na to jak to vypadá a ty origo samolepky z fabriky jsou nalepený tak že je jejich okraj asi 1 cm přehle na druhou stranu dveří a to tam já nemám takže ty pruhy tam fakt lepil předchozející majitel:roker:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...