lk Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Máte někdo zkušenosti s firmou S-CARS Pečky.Chtěl bych od nich koupit 406 . Tak nevím jestli je spolehlivý\"čorky ,kilometry,atd..... Citovat
Bohumil Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Opiš si \"VIN\" učiň dotaz u našich celníků německá a rakouská strana, dál do databáze naší policie, a pak máš alespoň trochu jistotu, že je to čistý. Citovat
Driver Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 S touhle firmou teda zkušenosti nemám, ale každý den jezdím kolem jednoho bazaru v Sadský a mají tam pořád nějaký 406ky, teď tam stojí 2 nebo 3. Citovat
graver Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Napsán autorem Bohumil Opiš si \"VIN\" učiň dotaz u našich celníků německá a rakouská strana, ... Jak se dá učinit dotaz u německých/rakouských celníků? Citovat
Karel Č Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 U výše uvedené firmy bych doporučoval být velice opatrný hlavně co se týká uváděných km. Oproti ostatní nabídce jsou většinou levnější, ale všechny auta co nabízejí mají poměrně podezřelých +-cca 90000 km a to i přesto, že jsou v naftě a většinou z Belgie a samozřejmě nemají servisní knížky. Zkus se podívat na inernetu, turbobriketa z roku 1999 má v Belgii tak minimálně 170-200 tisíc km a u nich docela pěkných 95000 km. Já jsem u něj před dvěma roky kupoval svoje auto, tachometrových 78000, ale postupem času jsem dospěl k tomu že mohlo mít tak 200000 km. Teď na jaře jsem sháněl pro sebe další auto a shodou okolností jsem zase narazil na jeho nabídku, ale aby Galaxy/Alhambra/ v TDI z roku 98-99 mělo 85000 km, tak to se fakt musím smát. A on tam měl takové 3.... Mě by nevadilo množství najetých km, myslím si že pořád lepší mít najeto 150000 km v Belgii než 90000 km po Praze, ale vadí mi že dělají z lidí blbce. Citovat
Dress Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Napsán autorem Karel Č U výše uvedené firmy bych doporučoval být velice opatrný hlavně co se týká uváděných km. Oproti ostatní nabídce jsou většinou levnější, ale všechny auta co nabízejí mají poměrně podezřelých +-cca 90000 km a to i přesto, že jsou v naftě a většinou z Belgie a samozřejmě nemají servisní knížky. Zkus se podívat na inernetu, turbobriketa z roku 1999 má v Belgii tak minimálně 170-200 tisíc km a u nich docela pěkných 95000 km. Já jsem u něj před dvěma roky kupoval svoje auto, tachometrových 78000, ale postupem času jsem dospěl k tomu že mohlo mít tak 200000 km. Teď na jaře jsem sháněl pro sebe další auto a shodou okolností jsem zase narazil na jeho nabídku, ale aby Galaxy/Alhambra/ v TDI z roku 98-99 mělo 85000 km, tak to se fakt musím smát. A on tam měl takové 3.... Mě by nevadilo množství najetých km, myslím si že pořád lepší mít najeto 150000 km v Belgii než 90000 km po Praze, ale vadí mi že dělají z lidí blbce. to dělají všude, nic zvláštního...spíš mi ukažte kde to nedělají... Citovat
Petano Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 ja bych rekl ze s tim podtacenim se tak trochu uz pocita ... takze kdyz to nedelaji tak by skodili jenom sobe ... protoze lidi si tech 100 000 km k tomu proste prictou ... Podle me nestaci akorat male autobazary protoze se jim to proste nevyplati. (Jenom u starych aut. u tech novjejsich je to trochu o necem jinym) Citovat
David 106s16 Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 To uz je takova tradice, lidi tady sou zvykli ze auto po 100 tkm musi na generalku, nez jim to vysvetlovat ze to 300tkm musi vydrzet (coz snad ani vysvetlit nejde) tak je jednodussi jim nastavit co chcou. Kdyz me se nekdo pta kolik ma auto najeto, tak mu vzdycky ze srandy rikam, ze tolik, kolik bude chtit. Citovat
DAN2 Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Všiml jsem si jedný věci, všechny dovežený trochu větší auta na kšeft maj tacho +-85000km, moje mělo samozřejmě taky a to jsem k němu dostal origo německý techničák, kde byl uvedený jako majitel dědeček ročník 1930 a ten prodejce mi tvrdil, že km jsou pravý. Oni si neuvědomují, že dělají debily hlavně ze sebe. Faktem je, že kdyby to mělo na tacháči 185000, tak to prostě vypadá blbě... Citovat
zoby Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 tak jsem měl obavy z počtu najetých km(když jsem byl ještě malý) ale po zkušenností s mým pugem mě km nezajímají Citovat
Kantor Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 K těm tachometrům jenom pro pobavení: Kdysi jsem koupil Toyotu Corolu diesel 3 roky starou s tachometrem 85tis. a byla z Německa. Potom jsem našel, v autě štítek, že na konci prvního roku měla při výměně fridexu stav tachometru 94tis. Někdy později jsem u nás v bazaru viděl stejnou Corolu jenom kombi a čerstvě dovezenou a ta měla po 6ti letech na tachometru 580 tisíc!!! V Anglii mají podle zákona v bazarech v autech cedulku, že stav tachometru nesmí být předmětem ceny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.