Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

potrebuji si vymenit HDD v NB HP 6510, za vetsi. Chci objednat v eshopu, ale napadlo mne jestli maji vsechny stejne vnejsi rozmery, aby se vesly do sachty v NB, a dale jestli jsou i konektory HDD standardizované ? (Nyni mam instalovan Hitachi HTS).

Díky

Odesláno

ChodeC: nekomplikuj to. On Radek žádnou 1TB obludu kupovat stejně nebude. ;)

2,5\" disky mají standardní výšku 9.5mm - a ta do HP 6510 samozřejmě jde.

• O 3 roky později...
Odesláno

zdar kluci,začínám se pohrávat s myšlenkou,že bych si vyměnil HDD (320GB) za větší ;) mám tenhle notebook MSI GX701 mám ho cca 5-6 let poradíte co tam je za HDD jestli to je SATA nebo co tam je:myslim

everest na mě vyplivl tohle

vn4fj869tt9ef529erz86srveeg5cmpr.JPG

a2vhzk85v2gj7m6jssbxczvr26rxxz7x.JPG

:xvul 4444 příspěvků :D:mrk hezké číslo :D

[upravil dne 19/2/13 22:59 od Gabriel 307]

[upravil dne 19/2/13 23:30 od Gabriel 307]

Odesláno

Je to Seriál ATA tedy SATA :) a SATAII ti tam poběží v pohodě. Za sebe doporučuji juknout po 7200ot/min.. přecijen je to trošku znát :) jinak není problém, povolíš dva šroubky, sundáš kryt a vyměníš disk ;)

Odesláno

Raději bych šel do 16MB, ale při tvé konfiguraci by si žádný rozdíl poznat neměl :) Pokud je cena nějak razantně jiná, tak bych šáhl po tom levnějším ;)

Odesláno

jj to je dobré řešení :) já mám z původního notebooku 160GB a zálohuju na to účetnictví, maily, a databáze zákazníků, objedávek atd a pak s tím rychle do trezoru :cool:

Odesláno

Dycky to tak při výměně dělám.. Původní dám do krabičky, nový do ntb... Víc práce je pak dát dokupy softy. Ale už i to mi jde vcelku v poho...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...