Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nějaké zkušenosti a rady s čistěním klimy pomocí spreje? případně mi můžete nějaký doporučit? Našel jsem na netu asi 5 různých postupu tak v tom mám trošku guláš... Dík moc..

Odesláno

strčíš hadičku ze spreje do mrížky ofukovačů začneš stříkat a pomalu hadičku vytahovat,tohle opakuješ všude.

Stačí ti to takhle jednoduše:roker

[upravil dne 25.5.2009 chuck11]

Odesláno

Pokud jí chceš mít kvalitně vydezinfikovanou rozhodně bych použil,né sprej ten pouze dočesně ovoní výdechy ventilace (odskoušeno),pěnový sprej http://www.technical-cz.cz/detail/maxi-air-200-ml-cistici-sprej-klimatizacniho-systemu/ a vystříkal bych hlavně (:myslim jak bych to nazval) vaničku vyparník.V něm je zdroj zápachu.Nespoléhej jen na ten uvedenej návod,že ti pěna steče.Účinější je to nastříkat přímo do tý vaničky výparníku.Pak to bude :super.

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja som ju cistil vcera a to nasledovne, vytiahol som filter co pod nohami vodica, nastartoval som auto pustil som vnutorny obeh a vystriekal som celu plechovku.... po 15minutach som vypol motor nahodil som novy filter a bolo hotovo...... divny smrad skoncil..... dufam ze aspon na pol roka....

[upravil dne 4/6/09 FoXiKpk]

Odesláno

Ja som v utorok absolvoval čistenie v Peugeote. Majú akciu na kontrolu a čistenie klímy za 25€. Mám dať 13€ za nejaký sprej s pochybným výsledkom a ešte sa s tým aj sr.ť, tak som si to nechal vyčistiť.

Odesláno

Taky sem to dneska vyčistil tím sprejem, zatím dobrý. Nacpal sem to do všech výdechů který to pěkně vyplnilo pěnou. Nechal 15 působit, pak zapnout klimu na max a nechat 5 minut běžet a snad dobrý, začalo to i pěkně vonět :super jinak stál mě 115,-Kč tak i kdyby to bylo na nic tak nelituji :)

Odesláno

Já ji před pár dny taky čistil sprejem, a spokojenost.

Akorád když jsem tu hadičku nacpal do výdechu co to šlo a začal sprejovat, tak se to asi někde zacpalo hadička vyletěla a jak to bylo pod tým tlakem tak to ohodilo všechno co se snat ohodit dalo

Mně to stálo 250,- a nelituju.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nebol to nejaký deodorant? :D

nie nebol, bolo to kupovane vo velkosklade pultova cena je 12,90eur:super

[upravil dne 4/6/09 FoXiKpk]

Odesláno

ja jsem si nechal v lekarne namichat 10 procentni roztok ajatinu s destil.vodou 80kc / litr.

otevrel jsem krytku kpyloveho filtru,vytahnul jsem filtr,nastrikal ajatin do prostoru filtru a zase krytku zavrel(bez filtru) a pustil klimu...tento postup jsem opakoval 3x.

filtr jsem vysal vysavacem a pak profoukal kompresorem.

a od te doby divny zapach uz necitim....snad to nejakou dobu vydrzi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...