MatrixChose Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Přesně jak píše Medvěd, Octavie - nižší střední, 406 střední třída. Jen je s podivem, že na 406 jsou levnější díly a míň se sypou jak na \"českou\" ochcáfku. Citovat
jarajarda Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 Původně zaslal: jarajarda 66 kW do 406 nee.. Nevím proč by neee,jezdím s tím a super,není to na závody,ale na normální ježdění a sem tam předjetí nějaké oktávky to bohatě stačí Protože je to auto jako hrom a na bezpečné předjetí to prostě není. Ideální je 2.0 80kW bez FAPu. Ačkoli na 2.2 16V HDI jsem si zvykl velice rychle.. Citovat
Šalda Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 jarajarda,chápu že tvoje 2,2 pojede jak blesk:super ale při předjíždění když jedu kolem 100 tak v poho sešlápnu pedál a frčím:super a jezdil jsem už se silnějšíma,třeba alfa romeo 156 2,0 turbo benzín,216 koníků ale vážně mě stačí jen 66kw,už jsem vyrostl z toho abych se z nějakýma blbečkama honil po městě,a bezpečný předjetí lambáda:super Citovat
P.avel Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 Nevím proč by neee,jezdím s tím a super,není to na závody,ale na normální ježdění a sem tam předjetí nějaké oktávky to bohatě stačí a jiný auta nepředjíždíš? co já vim tak nejslabší diesel v Octavii je 77kW....:cool: Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: 4000006 Nevím proč by neee,jezdím s tím a super,není to na závody,ale na normální ježdění a sem tam předjetí nějaké oktávky to bohatě stačí a jiný auta nepředjíždíš? co já vim tak nejslabší diesel v Octavii je 77kW....:cool: Nejslabsi DIESEL v octavii je SDI, ktory ma vykon myslim 51 KW, a nejslabsi TURBO DIESEL bol 66 KW ... 77 bol az neskor ... Citovat
obaf Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Radess : Ja som toho nazoru, ze 66KW je malo na take velke auto. Osobne mam break 80kW a je to akurat, ci by sedanu stacilo 66kW je otazne. Ked uz sa tu debatuje o tej koktavke, tak musim konstatovat, ze svokrova 66kW celkom dobre chodi aj s tymto vykonom, avsak v porovnani s mojou 406kou je to rachotina (rovnaky rocnik, viem ze zalezi aj na servise, ale aj tak sii nemopzem poomoct, proste oktavia:bojim) [upravil dne 26.5.2009 obaf] Citovat
zzipCZ Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 no mě 66kw uplně stačí koupil jsem si rodiný auto ne letadlo a vozím v tom rodinu nejsem závodník a při předjíždění bohatě stačí a když ne tak si holt počkám až to bude bezpečnější Citovat
Šalda Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: 4000006 Nevím proč by neee,jezdím s tím a super,není to na závody,ale na normální ježdění a sem tam předjetí nějaké oktávky to bohatě stačí a jiný auta nepředjíždíš? co já vim tak nejslabší diesel v Octavii je 77kW....:cool: nejslabší diesel je taky 66kw,stejně jako u 406:D a zatím jsem více méně předjel to co jsem chtěl a jak rychle jsem chtěl:D:super Citovat
Šalda Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: zzipCZ no mě 66kw uplně stačí koupil jsem si rodiný auto ne letadlo a vozím v tom rodinu nejsem závodník a při předjíždění bohatě stačí a když ne tak si holt počkám až to bude bezpečnější konečně rozumý slova:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super bál jsem se jít do 66kw,ale jsem mile překvapen a bohatě mě to stačí a co se týče oktávky tak:blicismajlik:blicismajlik Citovat
P.avel Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Octavie se dělaly taky s 66kou pravda.. myslel jsem ale Octavii II Citovat
zzipCZ Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 ale oktávky jako takoví jsou dost dobrý auta;) Citovat
BV406 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 auto jako auto, vse je o udrzbe a servisu, ale musim se priklonit k 4000006, pro me produkce z MB nejsou Autaky, ale prapodivne priblizovadla ... to jen tak, aby rec nestala Citovat
Šalda Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: BV406 auto jako auto, vse je o udrzbe a servisu, ale musim se priklonit k 4000006, pro me produkce z MB nejsou Autaky, ale prapodivne priblizovadla ... to jen tak, aby rec nestala souhlas:super Citovat
BV406 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 jsem nad tim uvazoval pri prochazkach po montbeliard/sochaux. nepocital jsem to, ale klidne bych rekl, ze 80 aut ze 100 byly pezoty, proste vsude...... tam na to jezdi cela oblast a u nas, ten kdo si koupi pezot si furt stezuje, ze se na tom vsechno sere, a vubec, pezoty nemaji proste nad sebou \"auru spolehlivosti\", tak proc si je tam k..rva ti zabozrouti kupuji, aby jim furt stal nekde v servisu ??? oni, kteri se bez auta nikam nehnou ?? pochybuju, ze u nich funguje typicky cesky kutilsky :blicismajlik:blicismajlik garazovy fenomen typu zdar lojzo, mas odpoledne cas, neco mi klepe v motoru, co to je za auto, skodovka ??? neee, pezot. aha, tak to privez, to nejak zvladnu :blicismajlik ... po tydnu kuteni lojza rika, ty vole, ty pezoty jsou uplne na hovno, se toho zbav, jsou to smejdy, vubec nevim, co to muze byt, kup si oktavku a ja ti semtam po sichte udelam servis a vsechno bude v pohode :blicismajlik:blicismajlik tato konstrukce je vymyslena a podobnost postav v ni se skutecnymi je ciste nahodna..... dobrou noc a sory za pripadny [upravil dne 26/5/09 BV406] Citovat
Šalda Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 já teda zatím jezdím s piškotama 6 let a zatím výměna jen spotřebních dílů,nemyslím na věci za 300.- a tak to mě netíží češi si kupujou škodovky protože si myslí že si kupujou český auto:D:D:D [upravil dne 26/5/09 4000006] Citovat
BV406 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 ony se spis kupuji proto, ze franta odvedle ji ma taky a rikal, ze je absolutne bezvadna a taky proto, ze je ma skoro kazdy, tak ja ji musim mit taky, abych zapadl do stada :blicismajlik a \"cesky auto\" ??? to zni, jako by to byla nejaka znamka kvality :o;) [upravil dne 26/5/09 BV406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.