Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 4000006

Původně zaslal: jarajarda

66 kW do 406 nee..:D

Nevím proč by neee,jezdím s tím a super,není to na závody,ale na normální ježdění a sem tam předjetí nějaké oktávky to bohatě stačí:super

Protože je to auto jako hrom a na bezpečné předjetí to prostě není. Ideální je 2.0 80kW bez FAPu. Ačkoli na 2.2 16V HDI jsem si zvykl velice rychle..:D

Odesláno

jarajarda,chápu že tvoje 2,2 pojede jak blesk:super ale při předjíždění když jedu kolem 100 tak v poho sešlápnu pedál a frčím:super a jezdil jsem už se silnějšíma,třeba alfa romeo 156 2,0 turbo benzín,216 koníků:cool: ale vážně mě stačí jen 66kw,už jsem vyrostl z toho abych se z nějakýma blbečkama honil po městě,a bezpečný předjetí lambáda:super

Odesláno

Nevím proč by neee,jezdím s tím a super,není to na závody,ale na normální ježdění a sem tam předjetí nějaké oktávky to bohatě stačí:super

a jiný auta nepředjíždíš? co já vim tak nejslabší diesel v Octavii je 77kW....:aut:cool::roker

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

a jiný auta nepředjíždíš? co já vim tak nejslabší diesel v Octavii je 77kW....:aut:cool::roker

Nejslabsi DIESEL v octavii je SDI, ktory ma vykon myslim 51 KW, a nejslabsi TURBO DIESEL bol 66 KW ... 77 bol az neskor ...

Odesláno

Radess : Ja som toho nazoru, ze 66KW je malo na take velke auto.

Osobne mam break 80kW a je to akurat, ci by sedanu stacilo 66kW je otazne.

Ked uz sa tu debatuje o tej koktavke, tak musim konstatovat, ze svokrova 66kW celkom dobre chodi aj s tymto vykonom, avsak v porovnani s mojou 406kou je to rachotina (rovnaky rocnik, viem ze zalezi aj na servise, ale aj tak sii nemopzem poomoct, proste oktavia:bojim)

[upravil dne 26.5.2009 obaf]

Odesláno

no mě 66kw uplně stačí koupil jsem si rodiný auto ne letadlo a vozím v tom rodinu nejsem závodník a při předjíždění bohatě stačí a když ne tak si holt počkám až to bude bezpečnější:)

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

nejslabší diesel je taky 66kw,stejně jako u 406:D a zatím jsem více méně předjel to co jsem chtěl a jak rychle jsem chtěl:D:super

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

no mě 66kw uplně stačí koupil jsem si rodiný auto ne letadlo a vozím v tom rodinu nejsem závodník a při předjíždění bohatě stačí a když ne tak si holt počkám až to bude bezpečnější:)

konečně rozumý slova:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super

bál jsem se jít do 66kw,ale jsem mile překvapen a bohatě mě to stačí a co se týče oktávky tak:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

auto jako auto, vse je o udrzbe a servisu, ale musim se priklonit k 4000006, pro me produkce z MB nejsou Autaky, ale prapodivne priblizovadla ... :blicismajlik

to jen tak, aby rec nestala

Odesláno
Původně zaslal: BV406

auto jako auto, vse je o udrzbe a servisu, ale musim se priklonit k 4000006, pro me produkce z MB nejsou Autaky, ale prapodivne priblizovadla ... :blicismajlik

to jen tak, aby rec nestala

souhlas:super

Odesláno

jsem nad tim uvazoval pri prochazkach po montbeliard/sochaux. nepocital jsem to, ale klidne bych rekl, ze 80 aut ze 100 byly pezoty, proste vsude......

tam na to jezdi cela oblast a u nas, ten kdo si koupi pezot si furt stezuje, ze se na tom vsechno sere, a vubec, pezoty nemaji proste nad sebou \"auru spolehlivosti\", tak proc si je tam k..rva ti zabozrouti kupuji, aby jim furt stal nekde v servisu ??? oni, kteri se bez auta nikam nehnou ?? pochybuju, ze u nich funguje typicky cesky kutilsky :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik garazovy fenomen typu zdar lojzo, mas odpoledne cas, neco mi klepe v motoru, co to je za auto, skodovka ??? neee, pezot. aha, tak to privez, to nejak zvladnu :blicismajlik:blicismajlik ... po tydnu kuteni lojza rika, ty vole, ty pezoty jsou uplne na hovno, se toho zbav, jsou to smejdy, vubec nevim, co to muze byt, kup si oktavku a ja ti semtam po sichte udelam servis a vsechno bude v pohode :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

tato konstrukce je vymyslena a podobnost postav v ni se skutecnymi je ciste nahodna.....

dobrou noc a sory za pripadny :xvul

[upravil dne 26/5/09 BV406]

Odesláno

já teda zatím jezdím s piškotama 6 let a zatím :super výměna jen spotřebních dílů,nemyslím na věci za 300.- a tak to mě netíží

češi si kupujou škodovky protože si myslí že si kupujou český auto:D:D:D

[upravil dne 26/5/09 4000006]

Odesláno

ony se spis kupuji proto, ze franta odvedle ji ma taky a rikal, ze je absolutne bezvadna

a taky proto, ze je ma skoro kazdy, tak ja ji musim mit taky, abych zapadl do stada :bojim:blicismajlik

a \"cesky auto\" ??? to zni, jako by to byla nejaka znamka kvality :o:o;)

[upravil dne 26/5/09 BV406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...