Ladis8 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 A já bych radši na zahradě závodní okruh No a možná trochu silnější auto než mám teď [upravil dne 1/6/09 Ladis8] Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 To bude asi drahšie ako samotné auto Škoda, Že ho to neprekotilo na hlavu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Tohle bych mít nemohl, protože by to ze mě vymlátilo duši. V těhle hrách jezdím hlavně příkopy.:D Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Asi bych se po užití takového trenažeru docela natvrdo po........ Citovat
MJSytic Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Už to tu bylo. Tenkrát se dokonce zjistilo, že to stojí asi 400tis Mě osobně by stačilo, kdyby vyšel na PC zase nějakej novej RBR nebo tak. Uvidíme, jakej bude novej Dirt, ale u toho když se okouká grafika a efekty, tak je to pak nůďo Citovat
lubikpo Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: MJSytic Už to tu bylo. Tenkrát se dokonce zjistilo, že to stojí asi 400tis Mě osobně by stačilo, kdyby vyšel na PC zase nějakej novej RBR nebo tak. Uvidíme, jakej bude novej Dirt, ale u toho když se okouká grafika a efekty, tak je to pak nůďo No 400 tisic neni az tak vela, ak by som ho kupil napr.: do nasej hospody a vyberal po 1 Euro za jednu jazdu :D:D Citovat
KingSpade Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 http://www.youtube.com/watch?v=RqZsW-uU5B4 tohle je zajímavý trenažér..perfektně udělaný Citovat
domikra Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: lubikpo Tak takyto trenazer chcem doma to bola trasa Prešov-Sabinov?ale jinak špica Citovat
Qcko Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 KingSpade: brutalita, kym sa neotvorila zem, skoro som to vypol, potom som z toho nemohol oci odrhnut:o:o Citovat
lubikpo Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: domikra Původně zaslal: lubikpo Tak takyto trenazer chcem doma to bola trasa Prešov-Sabinov?ale jinak špica tak toto sa asi na tu cestu nechyta, tam to trasie ovela viac Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.