Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?  

1. 1. Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Původně zaslal: dzavel Ale to by pak Mirasuv příspěvek nedával smysl:myslim.

Já nemyslím že je problem to udělat normalně

Původně zaslal: Radek HurvajzA proč, je problem napsat citaci do přispěvku??

Třeba tak

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: dzavel Ale to by pak Mirasuv příspěvek nedával smysl:myslim.

Já nemyslím že je problem to udělat normalně

Původně zaslal: Radek HurvajzA proč, je problem napsat citaci do přispěvku??

Třeba tak

Asi sem natvrdlej.

Raději napsat nový příspěvek v něm manuálně něco odcitovat než použít tlačítko quote?

A není to jedno pokud neodcituji půl vlákna?

Neber te to jako rejpání;).

Odesláno
Původně zaslal: čakom

co třeba toto?

proč to nováčkovi hned zamknout? ho neupozornit? není zbytečný aby zakládal jiný tema?

Konkrétně tenhle případ jsem před tím konzultoval s Kurtem, protože donekonečna upravovat nadpisy nebudeme, naučte se to už konečně, a hned od začátku vstupu na forum. On vymyslí novej nadpis, založí nový vlákno a já pak tohle smažu, je to nějak špatný?

[upravil dne 18/5/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

ja treba taky souhlasim s medvedem je toho tady az moc a taky jsem tady jen chvilku ale od te doby co pribylo moderatoru je to tady cim dal vic cervene a to se mi taky moc nelibi a ty citace bych taky nechaval nerikam ze vzdy ale vetsinou tam byt musi aby vyznelo to co autor prispevku chce odpovedet a dalsi vec čakom ma taky pravdu tam treba taky udelali chybu ale jak se rika nikdo neni 100% jinak to co nase oci nevidi kolik tady je stejnych prispevku tak to chvalim a tim koncim :aut:papa

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

On vymyslí novej nadpis, založí nový vlákno a já pak tohlke smažu, je to nějak špatný?

chtěli jste konkretní vlakna tak jsem to sem hodil co k tomu kdo řekne. tot vše.

[upravil dne 18.5.2009 čakom]

Odesláno

Ok, pišu co vim, já bych to hned nezamknul, jenže pokud nadpis jen upravim tak si toho pisatel ani nevšimne a přiště to napiše stejně, proto jsem to konzultoval se služebně starším, ono my dost věcí konzultujeme mezi sebou ve vlákně které vy nevidíte, taky po ICQ dost komunikujeme, takže to není o tom že by jsme jen tak prostě z vlastního popudu něco zamknuli atd.

[upravil dne 18/5/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

ikdyz sem jiz moc nechodim, tak sem si vsiml nekolika veci,

1) konecne zacina probihat moderace (volal sem po ni davno) a to vetsinou spravnym smerem, myslim, ze se za chvili kluci sjednoti a bude to super

2) citace citaci, jak tu nekteri predvadeji byla naprosta silenost, takze konecne je to prehledne, za citaci obrazku bych automaticky strilel

3) zda se mi, ze co se Medved vzdal mista ve vedeni, tak prudi coz mi od byvaleho predsedy, ktery byl i zvolen do noveho vedeni (kde se funkce nasledne vzdal) vubec nesedi.

2 Modi > vydrzte, pevny nervy, zacatky sou hold tezky

[upravil dne 18/5/09 buml]

Odesláno

Warez ani Crack neznám taky, holt žiju v ČR a tak nepoužívám angličtinu jako běžný dorozumívací prostředek (a přiznám se, že po tom ani netoužím). Jelikož se tu píše převážně česky, docela se mi dařilo taková slova ignorovat (což budu činit i nadále).

Jinak dle výsledků ankety to vypadá, že většina je tedy s moderátorskými zásahy spokojena - tak je asi chyba ve mě, beru na vědomí.

Odesláno

My bychom chtěli změnit ještě mnoho věcí, počeštění tlačítek nevyjímaje. Ale nejde to všechno naráz. Jak jsem psal, věci se stále vyvíjejí ;)

Odesláno
Původně zaslal: buml

3) zda se mi, ze co se Medved vzdal mista ve vedeni, tak prudi coz mi od byvaleho predsedy, ktery byl i zvolen do noveho vedeni (kde se funkce nasledne vzdal) vubec nesedi.

Tak to mě může maximálně mrzet, ale vzhledem k tomu, že Tvůj názor tak nějak nesdílím, asi s tím ani nic neudělám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...