Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?  

1. 1. Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak nějakou dobu už nám tu noví moderátoři předvádějí, co vše umí a mohou - myslím si, že bychom touto anketou mohli naznačit, zda s jejich množícími se zásahy do vláken souhlasíme či zda by měli své jednání poněkud přehodnotit.

Odesláno

No tak když ocituješ těsně předchozí příspěvek nebo to vypadá takhle myslíš že to je v pořádku? Nepřijde ti to zbytečný?

Ty totiž vidíš jen ten zásah, nevíš co tam bylo předtím.

[upravil dne 18/5/09 Radek Hurvajz]

post-0-14109606999191_thumb.jpg

Odesláno

Bohužel tak nějak souhlasím s Medvědem. Sice tu nejsem moc dlouho, ale začínám si připadat někdy jak na fóru na www.vbnet.cz, kde se člověk bojí něco napsat, aby ho někdo nezprdnul.

Ale na druhou stranu je pravda - Dodržovat pravidla

Ale na třetí stranu je pravda - Upravovat s mírou (a nějaká ta citace by se dala přehlídnout)

Jinak, Pe.tře - nemáš novej avatar? :myslim

Jo a jinak k tomu obrázku :D Já se snažím vždy trošku citaci očistit sám (mažu \"Upravil...\" a podobný chujoviny, který nejsou důležitý)

:papa

[upravil dne 18.5.2009 dolly1010]

Odesláno

chudak Lubk0 , taková konfrontace :D

ale na druhou stranu už se to naučil :D

navic je to odlehčení i foru a jeho rychlosti načítáni o přehlednosti nemluvě

Odesláno

ohledne citaci bych nevidel problem v tom, pokud cituji pouze jeden prispevek (nemam ani nic proti citacim primo navazujicim na citovany prispevek), problem bych videl, jak zde naznacil Radek obrazkem vyse, u citovani dvou a vice predchozich prispevku, to pak docela dost zneprehlednuje

Odesláno

Chtěl jsem podobné vlákno taky založit, ale až po delší době. Nemyslíš si Medvěde, že po ani ne dvou měsících je na vynášení soudů ještě příliš brzy?

Odesláno

Ano, myslím mazání citací, které je podle mě zcela nepřípustným zásahem do textu, který někdo s nějakým smyslem psal. Pokud vlákno žije a reaguju na předchozí příspěvek, nemůžu čuchat, jestli se někdo mezi mou reakci ještě nevklíní - proto považuju za vhodné použít citaci předchozího příspěvku, což ale moderátoři promazávají a promazávají.

Další zhůvěřilost je zamknutí tématu, které prostou diskuzí přejde v jiné téma - a v tom, co se mi na nových moderátorech nelíbí bych mohl pokračovat.

Ale jak jsem psal, tato anketa má naznačit co a jak - třeba bude můj názor menšinový, pak sklopím uši a budu držet krok.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Chtěl jsem podobné vlákno taky založit, ale až po delší době. Nemyslíš si Medvěde, že po ani ne dvou měsících je na vynášení soudů ještě příliš brzy?

Mirasi - nepovažuju to za vynášení soudů, jen prostě pozoruju, že na fóru už není taková pohoda (což si myslím není jen můj názor) a ta pohoda byla aspoň pro mě poměrně důležitá.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Další zhůvěřilost je zamknutí tématu, které prostou diskuzí přejde v jiné téma...

Aspoň v pokecu by mělo bejt téma volnější. I při normálním hovoru se změní téma v jiné. Tak proč to hned zamknout?

Odesláno

Jednou se odsouhlasili pravidla tak podle nich postupujeme, třeba ty jsi ted měl editovat předchozí přispěvek a dopsat tam to co pišeš Mirasovi, a to bylo i za starých pravidel, pokud něco zapomenete použijte Edit.

Dolly, ono když to přejde v napadání a hadanici tak je to na zamknutí ať je to kdekoliv

Odesláno

No priznám sa raz som bol aj ja zaskočený mazaním citácie nie predošlého (jedného) príspevku s odkazom na porušenie pravidla 6. Citácia potom bola zeditovaná, že to nevystihovalol úplne čo som myslel. Ale budem sa hádať s moderátorom? Nechal som to tak.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Jednou se odsouhlasili pravidla tak podle nich postupujeme, třeba ty jsi ted měl editovat předchozí přispěvek a dopsat tam to co pišeš Mirasovi, a to bylo i za starých pravidel, pokud něco zapomenete použijte Edit.

Dolly, ono když to přejde v napadání a hadanici tak je to na zamknutí ať je to kdekoliv

Jenže když jsem editoval příspěvek z 20:43, než jsem ho dopsal, už jste byli v diskuzi mnohem dále. Takže jsem ho celý zkopíroval a přenesl dolů (příspěvek ve 20:51) no a najednou byl nade mnou příspěvek Mirase, který jsem si redy dovolil ocitovat a reagovat na něj - ne každý je chodící komputer a tohle je fórum týkající se hlavně aut, není tedy přístupné jen PC mágům.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Můžeš mi objasnit kde v Pe.Trem zamčeném vlákně došlo k napadání někoho či dokonce v hádanici?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...