Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Původně zaslal: AnotherOne

4000m2 samozrejme. Ale 4km2 sú 4km x 1km aby si si to mohol porovnať, čiže 1000x viac.

Suhlas:super . . . ludia si to casto mylia a zabudaju ze pri plosnej miere sa posuva desatinna ciarka o 2 miesta:aut

:o a to si ako myslel?

Odesláno
Původně zaslal: Washut

taky mám strunovku,sice levnej křáp ale valí jak sviňa.... ale nemám auto :( kdy to chceš skosit?

ale 4000m2 je tak na trakrůrek, strunovka :myslim nevím jestli je stavěná na takový plochy

[upravil dne 12/5/09 Washut]

bys ji tim oddělal...

Odesláno

P.avel : taky myslím, to by musela být nějaká profi třeba STILL nebo HUSQVARNA,

ale zas ve dvou a nepokosit to naráz tak by to možná vydržela :D možná :D :D

Odesláno

jestli píše že je to levnej křáp tak to je tak na dva květináče na panelákovym balkóně...:D

vim o čem mluvim, už jsme jich pár na chatě zlikvidovali... jestli mu ještě slouží tak bych ji nepokoušel, má neuvěřitelnou kliku

Odesláno
Původně zaslal: Washut

P.avel : taky myslím, to by musela být nějaká profi třeba STILL nebo HUSQVARNA,

ale zas ve dvou a nepokosit to naráz tak by to možná vydržela :D možná :D :D

Já mám Homelite,motor Elektrolux,před pár letama koupená za 11 000.- :D

Odesláno

V Brně jsem skoro denně ... mám traktůrka - ale je u Olomouce .... svou zahrádku kosím svou sekačkou Honda - cca 3500 m2 zvládám za 5 hodin .... záleží estli to máš rovny , nebo z kopce apod.

Odesláno

:o a to si ako myslel?

Na zamyslenie: 4000m2 = 4km2?:aut Nie, spravne je 4000000m2 = 4km2 . . . tak som to myslel, pri zakladnej dlzkovej miere posuvas desatinnu ciarku o jedno miesto, pri ploche vsak o 2 (objem o 3 samozrejme)...ale ludia si to neuvedomia casto a potom je proste 1km 1000 metrov a hotovo:D

[upravil dne 12.5.2009 Qcko]

Odesláno

Chlapi, procitam to tady. Diky za nabidky. Dneska se dostanu domu, tak to nafotim. Jedna se o pas cca 40 x 100m. Stoupani je, ale naprosto malinkate. Idealni by byla nejaka samohybna sekacka. K zahradce je mozno najet autem. Jsem schopen si pro cloveka se sekackou dojet kratkym Transitem ;)

Odesláno

Pro informaci:

sečeme křovinořezem z půjčovny 2000 m2, 2 x ročně. Se synem, střídáme se. Jedno posečení trvá asi 3 až 4 hodiny, spotřeba asi 3 l benzínu, cena za půjčení (z půjčovny od večera do rána) asi 250 Kč. Takže pro představu, o čem je řeč.

Odesláno

Na zamyslenie: 4000m2 = 4km2?:aut Nie, spravne je 4000000m2 = 4km2 . . . tak som to myslel, pri zakladnej dlzkovej miere posuvas desatinnu ciarku o jedno miesto, pri ploche vsak o 2 (objem o 3 samozrejme)...ale ludia si to neuvedomia casto a potom je proste 1km 1000 metrov a hotovo:D

Kde si tam posunul čiarku o dve desatinné miesta?:roll:D

MirasCC: Dodržuj pravidla fóra, bod č. 6 - když už citaci používás, ponechej pouze tu část příspěvku, na kterou reaguješ.

[upravil dne 14/5/09 MirasCC]

Odesláno

Tu nie, to je len priklad:D Tak pomalsie:D 1cm=10mm (posunutie o 1 miesto), 1cm2=100mm2 (posunutie o 2 miesta)...tak som to myslel, proste zaklad matiky, narazal som len na to, ze si tu niekto myslel myslel, ze 4000m2 su 4 km2, hadam rozumies:roker

Odesláno

Tu nie, to je len priklad:D Tak pomalsie:D 1cm=10mm (posunutie o 1 miesto), 1cm2=100mm2 (posunutie o 2 miesta)...tak som to myslel, proste zaklad matiky, narazal som len na to, ze si tu niekto myslel myslel, ze 4000m2 su 4 km2, hadam rozumies:roker

A ako funguje tvoja teória pri m a km?:D

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

A ako funguje tvoja teória pri m a km?:D

km-->hm-->dam-->m-->dm-->cm - jednotky dlzky, pri prechode na nizsiu/vyssiu jednotku posuvas o jedno (pripisujes/skrtas jednu nulu)

km2-->ha-->a-->m2-->dm2......-posunutie o 2 miesta pri prechode na vysiisu/nizsiu ....mne sa to tu nechce rozpisovat, myslel som ze sa pochopime...

...kazdopadne na km je to tak, ze pri dlzke posunies o 3 mista (pripises 3 nuly), pri ploche 2x viac, to je vsetko:papa

...dufam ze som sa nikde nepomylil, pisal som rychlo:D

MirasCC: Dodržuj pravidla fóra, bod č. 6 - když už citaci používás, ponechej pouze tu část příspěvku, na kterou reaguješ.

[upravil dne 14/5/09 MirasCC]

Odesláno
Původně zaslal: nikto11

hosi ale zacalo to kosenim travy a vy tu rozoberate zaklady matiky :-)

mimochodom co takto dat tam sraz alebo zorganizovat nejake tie preteky a mas to :myslim

Sraz by mozna sel, ale ja to potrebuju posekat a ne pokosit (ve smyslu hodit kosu) ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...