Jenda 309 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 No mě by spíš zajímaly horstovy zázračné tužky na lak. Slyšel jsem že existujou i mimo horstův teleshop, nemá s tím někdo zkušenosti ? Mám pár \"solidních\" škrábanců na laku a tohle by to vyřešilo. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: Kurt Předpokládám, že to bylo myšleno tak, že plamen má nejvyšší teplotu ve špičce a ne v základně - dokládá to i zkušenost z kuchyně. Obvykle totiž zapalujeme oheň pod hrncem a ne na pokličce. No toto nie je práve ten najšťastnejší príklad. Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 A proč? Nějaké argumenty, nebo jen plivanec? Citovat
AnotherOne Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Prečo by som ohrieval pokrievku a vzduch pod ňou keď to čo chcem ohriať je na spodku hrnca? Teplo stúpa hore. Rozdvod plynu hore s možnosťou regulácie výšky pre rôzne vysoké hrnce snáď ani nestojí za zmienku. [upravil dne 9.5.2009 AnotherOne] Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Teplo stúpa hore. [upravil dne 9.5.2009 AnotherOne] Skvělé. Takže jsme se shodli. Nic jiného jsem ani nepsal (\"plamen má nejvyšší teplotu ve špičce a ne v základně\"). Citovat
AnotherOne Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Nie nezhodli sme sa. Plameň horí pod hrcom z iných dôvodov ako toho, ktorý uvádzaš. V tom bol tvoj príklad nešťastný. Mimo to plameň môže mať svoj \"koniec\" dole a tam byť najteplejší. Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Plamen pod hrncem tedy podle tebe hoří výlučně proto, že máš na dně pokrm? Co když je ten hrnec plný, proč zase hoří dole? No přeci proto, že teplo stoupá vzhůru, nebo je to jinak? Citovat
AnotherOne Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Tak bavíme sa o teple alebo o plameni a jeho teplote v rôznych častiach? Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 No já o plamenu, ale ty zřejmě o teple - \"Prečo by som ohrieval pokrievku a vzduch pod ňou keď to čo chcem ohriať je na spodku hrnca?\" Citovat
AnotherOne Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Nezahmlievaj. Uviedol som ti tri dôvody podľa mňa logickejšie dôvody, prečo zakladáme oheň pod hrncom a nie nad. Ani jeden nesúvisí s rôznou teplotou v rôznych častiach plameňa teda s dôvodom, ktorý udávaš ty. Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Tak jsem asi nedával pozor. Mohl by jsi tedy zopakovat ty tři důvody? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 No ty jo, to je debata zas:myslim:roll Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Tak si to zamkni sám:D:D:D:D:D Ale od tematu jste zase tak daleko neutekli, nejdřív Horst a pak Kurt:D:D:D [upravil dne 9/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
ladosak Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Já dostal WS platinum na vánoce, nikdy bych si ho nekoupil protože televizním reklamám nevěřím. A jak píše CHUCK11: Leštěnka je opravdu asi kvalitní, dobře se rostírá a lečtí opravdu skvěle taky jsem nechápal. Jinak jsem věrný želvičce. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: Kurt Tak jsem asi nedával pozor. Mohl by jsi tedy zopakovat ty tři důvody? 1. Nič pod pokrievkou (už si mal niekedy tak plný hrniec aby pokrievka bola hneď na pokrme? Ja teda nie). 2. Teplo stúpa nahor. 3. Rozvod plynu nad hrncami. Mám teda na mysli plameň, ktorý neolizuje hrniec zdola až nahor. Čo za kraviny to zas riešim:blicismajlik [upravil dne 9.5.2009 AnotherOne] Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Necháme toho. Ty si dál ohřívej na vařiči poloprázdný hrnce, protože teplo stoupá vzhůru a máš rozvod plynu nad hrncem a já si dál budu ohřívat svůj plný hrnec ve špičce plamene proto, že je tam nejteplejší - každopádně tohle vlákno nechme Horstovi. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Myslím, že Horstovi to je zhola jedno čo sa v jeho vlákne rieši:mrk Citovat
Dave405 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Kurte, s Anotherem to myslíte každý trochu jinak. Jinak z WS, ještě dávno před Horstem Fuchsem, jsme si koupili Home Plate, což je skvělá věc, dnes známá jako titanové pánve a hrnce. Funguje pořád jako nová a je bez jediného poškození, takže bych všechno neházel do jednoho pytle. Pravda, že tu vodičku na karoserii neznám a nemám jediný důvod ji kupovat. Citovat
Dave405 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 ovšem toto nemá chybu.. http://www.wsinternational.cz/vyrobek.php?kod=HOF1001&typ=popis ..asi nad tím budu přemýšlet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.