Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Economy mode a jeho vypnutie.

Recommended Posts

Guest Blackstar407
Odesláno

Da sa nejako vypnut economy mode abi mi samo nevypinalo autoradio v aute po urcitom case.

Odesláno

U 406 je časpvek interval a u 407 je to podle stavu baterïe. Pokud se 406 natočí třeba jen na 10 vteřin, tak zase hraje půl hoďky, pokud se to samý udělá u 407 tak to hraje jenom chviličku.

Odesláno

Dnes jsem to naschvál stopnul: osvětlení kabiny 5min, a rádio 25 min, taky mě to štve. No a do kufru jsem namontoval časové relé asi na10minut:D

Odesláno

Ja som si to prepojil napriamo a hotovo.priamo od baterie cez poistku.Pôvodne napajanie som zrusil. Este dotaz ze uz tam nemam origo radio tak nevim ci bi sa tim dajaka funkcia radia nestratila,ale myslim ze by sa nemala. Na druhej strane je to na nieco dobre,lebo uz sa mi 2x podarilo vybit baterku natolko,ze mi ani nechcelo zamknut auto. stasti ze to bolo doma na dvore.

Odesláno

Jako Tim, ze budes mi economy mode pripojeny? Neztratila. Economy mode by odpojoval jen hlavni napajeni radia, napajeni pameti radia (stanice apod) musi jit zvlast, to je stale napeti.

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...