Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Zdravim pezotaci... Mlada rozbieha studio zdravia na zaklade biorezonancie atd atd. Blizsie o tom som pisal ked som riesil tu rusku masinu na mojom notebooku. K veci Potrebujem, celkem rychle, spravit nejaky pekny plagat, letak, ktory sa bude roznasat do schranok. Je formatu A5, bude obojstranny. Skusim sem pastnut plagatik, co robili len tak na rychlo. Nemame doma ziadneho grafika, ktory by sa tomu aspom trocha venoval. Tlacit sa to bude v tlaciarnach, takze je jedno kolko farieb bude pouzitych, a ake to bude graficke. Zaklad je aby na plagate bolo to, co tam aj je, co sa tyka textu, logo mozete pripadne skraslit Keby mi nekdo pomoh, a skusil mi dat nejaky krajsi, a povedenejsi plagatek, bol by som mu moc zaviazany ... Zajtra alebo pozajtra to chcem dat tlacit, ked nie tak sa nic nedeje, vytlaci sa aj tak ... NA DRUHU STRANU BY UZ LEN PRISLA MAPA, AKO SA TAM DOSTAT ... A malo by to byt formatu A5 Citovat
AnotherOne Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 :xvulAko dopadol ten problém s dvoma cpu? Citovat
dzavel Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Promiň, že ti do toho budu kecat:D. Kde máš web nebo email v dnešní době? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Notebook napisem v u2u, alebo v tej teme. Mail ani web zasadne nechci. Je vela ludi co potom otravuju otazkami. Sedenie je zadarmo, nikto nenuti nikoho nic si kupit, o biorezonanci je toho plni internet. Bude tam mapa s kancelariou v centre mesta, adresa, telefon. Viac tam mat nechcem ... Citovat
PnR Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 taky pokus.. ak chces mozem skusit nieco este http://img16.imageshack.us/img16/2357/navrht.jpg [upravil dne 4.5.2009 PnR] Citovat
Medvěd Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Lubk0 .... Mail ani web zasadne nechci. Je vela ludi co potom otravuju otazkami. Sedenie je zadarmo..... Tak tohle je SUPER obchodní model, dej vědět, jestli dřív zkrachuješ nebo přistoupíš na to, že Tě zákazník opravdu může \"otravovat\" otázkami přes mail nebo že má zákazník právo najít si o Tebou nabízeném produktu něco na webu než se rozhodne investovat svůj čas na sezení v Tvé provozovně. Přál bych Ti, abys kvůli své obchodní naivitě nepřišel o žádné zásadní peníze - z vyjmuté věty (Tebou vlastnoručně napsané) je mi ale jasné, že pokud nedostaneš rozum a nezačneš chápat, že pánem je zákazník (který si bude diktovat, zda půjde na nějaké sezení (kde se dozví to, co by si v pohodě mohl přečíst ve svém kanclu před koncem pracovní doby) nebo zda firmu bez webstránek rovnou odsoudí jako neseriózní) asi to s úspěšností Tvého podnikání nebude žádná sláva. Už jsem ti to tu psal před časem, když jsi sháněl využití na levné komerční prostory a už tehdy jsme si fakt nerozuměli - myslím si, že tímhle vláknem se pomyslné nůžky ještě více rozevřely. Citovat
Fusion Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Souhlas, kdybych dostal leták jen s mobilem tak hned vyhazuju. Např. u webových stránek (aspoň v česku) hrozí pokuta až 2mil. Kč když není uvedený sídlo, ičo, dič, bank. spoj atd. To samořejmě na letáku být asi nemusí ale čím víc informací, tím líp. Já někdy koulím oči když vidím jak se lidi pustí do \"podnikání\" bez toho, aby si zjistili i ty nejjednodušší pravidla, doporučení a řekněme tomu \"etický zásady\". Citovat
Medvěd Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 A nechceš si nechat vyrobit letáky bez mobilu?? Vždyť i na něm tě přece budou potencionální klienti \"otravovat\" - trochu mi to celé připomíná Cimrmana a Hospodu Na mýtince (kdo zná, ví a směje se - pokud neznáš (třeba jako moje žena ani netušíš, kdo to je Cimrman), tak se v této aktovce jedná o tom, že strýček hospodský neměl rád lidi a tak si otevřel hospodu uprostřed lesa, aby mu do ní náhodou nikdo nechodil). [upravil dne 4/5/2009 Medvěd] Citovat
Fusion Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Nemluvě o tom, že když bych chtěl mít z letáku úspěch tak ho nechám profi udělat. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Dobre panove. Myslim, ze tohleto vypraveni nema zadni zmysel. Nadpisem temy je, ze shanim skorej nekoho, kto mi umi s plagatem pomoci, a ne ze zhanim odborniky, ktery mi maji radit, jak ten nebo onen ma zacit podnikat. Pro info, a nebudu uvadet presny informace, ale v skratke. Biorezonancia zacina byt znamejsi, na Slovensku vsak skoro bez konkurence. Skoro v kazdim vetsim meste, se nachadzi pobocka, v BA je jich mozna 5 . Jedna s firem, zabivajici se tymhletim spusobem podnikani, se rozhodla expandovat primo do Trnavy, a tak cez ruzni konexe, oslovila nejaky lidi atd. Pronajali tu prostory, vytlacili obdobne letaky, s krajsim grafickym spracovanim, kde bylo uvedeno pouze cislo, a adresa, bez akekolvek mapky, nebo necoho jineho. Letaky se roznesli, do ani ne 5 tiny mesta, aj to vselijak, a objednavek, bylo na pocudovani az prilis. TO neprehanim, a nechci nejakymi vymyslenimy argumentami nekeho k necemu presviedcat. Bohuzel majitele byli vic nez hamizni, a tak se prave mlada, od nich odtrhla, a ich prevadzka skoncila. Dodnes, si nenasli spolupracovnika, a neco obdobneho s novym spolupracovnikem otvorili jinde, v jinem meste. 1. letaky byli rozneseni do casti rodinnych domu, a este nebyli vydany ani v nejvetsich pravidelnych inzertnych novinach, a uz se lidi ohlasujou, a dokonce i objednavaj. Najvetsia reklama prave tychto produktov, je dobre jmeno ... Ovela viac, ako dobra webova stranka, nebo email, ci telefon, mi pomuze to, kdyz ZAKAZNIKOVI XY pomuzeme, a naozaj se dostane s neceho, s cim mu nekdo nepomohl. Todle to, robi jmeno i v jinych mestech. A tak teda schvalne, skuste si zadat do googlu biorezonancia, a nejake vetsi mesto, kolik stranek najdete. Okrem odvikani od fajceni formou biorezonance, tam nenajdete skoro vubec nic, hoc pobocek po slovensku je uz nekolik desitek. Takze naozaj vas prosim, neptal sem se jako zacit, co udelat, kde si co zaplatit, pytal sem se na plagat, nakolke sme chodi vic graficky zdatnejch lidi. Pokial sa to nespravi, nic se nedeje, a hotovo. Dale nema zmysl o tejto veci debatovat. Citovat
destiny Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Dobre panove. Myslim, ze tohleto vypraveni nema zadni zmysel. Nadpisem temy je, ze shanim skorej nekoho, kto mi umi s plagatem pomoci, a ne ze zhanim odborniky, ktery mi maji radit, jak ten nebo onen ma zacit podnikat. Pro info, a nebudu uvadet presny informace, ale v skratke. Biorezonancia zacina byt znamejsi, na Slovensku vsak skoro bez konkurence. Skoro v kazdim vetsim meste, se nachadzi pobocka, v BA je jich mozna 5 . Jedna s firem, zabivajici se tymhletim spusobem podnikani, se rozhodla expandovat primo do Trnavy, a tak cez ruzni konexe, oslovila nejaky lidi atd. Pronajali tu prostory, vytlacili obdobne letaky, s krajsim grafickym spracovanim, kde bylo uvedeno pouze cislo, a adresa, bez akekolvek mapky, nebo necoho jineho. Letaky se roznesli, do ani ne 5 tiny mesta, aj to vselijak, a objednavek, bylo na pocudovani az prilis. TO neprehanim, a nechci nejakymi vymyslenimy argumentami nekeho k necemu presviedcat. Bohuzel majitele byli vic nez hamizni, a tak se prave mlada, od nich odtrhla, a ich prevadzka skoncila. Dodnes, si nenasli spolupracovnika, a neco obdobneho s novym spolupracovnikem otvorili jinde, v jinem meste. 1. letaky byli rozneseni do casti rodinnych domu, a este nebyli vydany ani v nejvetsich pravidelnych inzertnych novinach, a uz se lidi ohlasujou, a dokonce i objednavaj. Najvetsia reklama prave tychto produktov, je dobre jmeno ... Ovela viac, ako dobra webova stranka, nebo email, ci telefon, mi pomuze to, kdyz ZAKAZNIKOVI XY pomuzeme, a naozaj se dostane s neceho, s cim mu nekdo nepomohl. Todle to, robi jmeno i v jinych mestech. A tak teda schvalne, skuste si zadat do googlu biorezonancia, a nejake vetsi mesto, kolik stranek najdete. Okrem odvikani od fajceni formou biorezonance, tam nenajdete skoro vubec nic, hoc pobocek po slovensku je uz nekolik desitek. Takze naozaj vas prosim, neptal sem se jako zacit, co udelat, kde si co zaplatit, pytal sem se na plagat, nakolke sme chodi vic graficky zdatnejch lidi. Pokial sa to nespravi, nic se nedeje, a hotovo. Dale nema zmysl o tejto veci debatovat. V jednom máš pravdu, že nejlepší reklama je spokojený zákazník. Udělat si se zákazníka aktivní pozitivní referenci je vždy ten nejlepší přístup. Zbytek co tu píšeš jsou bláboly Pokud je to takový super business, tak je jen otázka času, než se ti vynoří konkurence. Pak vítězí ten, který má lepší image, lepší propagaci svého produktu. Pokud tedy chceš postavit konkurence schopnou firmu, využij toho teď v začátku. Takže zapomeň na ty strašné dětské omalovánky, kterým říkáš leták, vem 5.000,- a nech si u nějakého grafického studia zpracovat hezké logo, vizitku + profi leták. Taková amatérská hrůza, mi přijít do schránky, tak to letí rovnou do krabice s papírem kterou máme hned u schránek a ani si nepřečtu co tam je napsané - a můžeš mít super nejlepší produkt třeba zadrmo a stejně tam nepřijdu. Věř mi, v reklamě už dělám hodně let a je to dokázané praxí. V dnešní záplavě letáků vyhrává jen ten, který zaujme. Všimni si, že všechny podvody na které lidi naletí, mají perfektně zvládnutou reklamu a propagaci. To je tajemství jejich úspěchu. Svou image vzbudí v lidech důvěru a pak už je jen krůček k tomu, aby otevřeli peněženku Takže jestli to myslíš s podnikáním vážně a ne jen někde doma ve sklepě, dej na mě. Neber to jako chytré kecání, jen se Ti snažím pomoct, protože vím moc dobře jak to v praxi chodí a podobných super produktů které se prodávají sami a nepotřebují reklamu už jsem několik zažil. Fungovalo to vždy dobře, dokud nepřišel někdo jiný se stejným produktem a nenacpal prachy do reklamy. Pak původní podnikatel už jen \"paběrkoval\". Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Sem za, aby se na tuhle temu dale nediskutovalo. Fakt. Zatim tu konkurence zadna neni, a nejak se ji momentalne nebojim. Kdyz prijede, holt bude to smula, alebo se holt vrazi do reklamy. Zatim to je takto, a nechci o tom momentalne diskutovat. Dakujem za rady, do podnikani, v pohode, beru je na vedomi. Ale momentane vim jakej je trh, a asi jakej je ohlas, a asi jak to dopadne, kdyz vyjde reklama tam , a budou doreceny letaky nekam ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.