306gti6 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Slovensky hokejisti sa mozu hambit ty na majstrovstvach nemaju co robit:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Boulik Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 ale vcera nehraly sptne prosteš byly unaveny mi jsme taky dostaly s kanadou priste to bude lepsi Citovat
Boulik Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Původně zaslal: hudy Kdyz nasi dali 8 gol, tak ten obrance chtel svemu brankari useknout hlavu hokejkou nebo se jen netrefil do brany?? jsem videl taky asi mu dal za to ze ten gol pustil Citovat
nikol Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Je to nadhera:D ješte zítra tři body a pak se ukaže jak na tom jsme;) Ale Slovaci se budou strachovat o postup:mad: Citovat
tomike Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Vcera som bol na ich vykon hrdy, dnes som sa nestihal cudovat. Vyhovarat sa na unavu u profesionalov sa neda. Proste debakel aky sa casto nevidi. Gratulujem k vitazstvu. Citovat
mirec307break Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 zvládil jeden zápas ale dnes to nebolo. Citovat
marko306 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 hm... ČR 8:0 SR, a co to hrali basketbal? Citovat
Boulik Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 hlavni je zucastnit se ne vyhrat Citovat
Andreww Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Jsem viděl na nějakém slovenském tv kanálu sportovní zprávy a ti komentátoři tam slovákům dobře dávali. Ne jako u nás. Tady by se jich zastávali do nekonečna... Citovat
klm16 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 mame co sme chceli... v pondelok letime domov.... Citovat
tomike Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Horsie to dopadnut nemohlo. O dva roky hrame doma a snad to nebude taka blamaz ako teraz. Citovat
Kurt Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: Andreww Jsem viděl na nějakém slovenském tv kanálu sportovní zprávy a ti komentátoři tam slovákům dobře dávali. Ne jako u nás. Tady by se jich zastávali do nekonečna... Já myslím, že nezastávali. Podvívej, co udělali fotbalistům - že prej děvky a oslava. A přitom oni kluci šli jenom s kamarádkama zapíjet smutek. Citovat
Y2K Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: nikol ...Ale Slovaci se budou strachovat o postup:mad: Aj keby sme sa nestrachovali, s takymto vykonom nemame co robit v stvrfinale. Keby sme nahodou nejakym zazrakom postupili, to by bola este len hamba, co by sme tam takymito vykonmi ukazali? To by potom vysledok 8:0 bol asi ten menej horsi. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Ale nie, tri dni by si odpočinuli a potom by to šlo. Veď to bolo len únavou. Citovat
riderRLM Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 keby vsetci ty nasi hrdinovia z nhl neodmietli ucast koli blbym vyhovorkam tak by sa nato dalo aj pozerat..hamba 8 0... historicka prehra,ax jo Citovat
Y2K Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: riderRLM keby vsetci ty nasi hrdinovia z nhl neodmietli ucast koli blbym vyhovorkam tak by sa nato dalo aj pozerat..hamba 8 0... historicka prehra,ax jo pravda pravda....co uz s nimi... Myslim ze aj Zigo by tam bol co to osozny. No ale ked nechcu... Citovat
*jose_106* Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Tak jsem už myslel, že jsme to Bělorusům dali 8:0 a zápas ukončili v první třetině, a onoto byl jen krátkodobý šotek na iDnesu Citovat
lubokpz Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: Andreww Jsem viděl na nějakém slovenském tv kanálu sportovní zprávy a ti komentátoři tam slovákům dobře dávali. Ne jako u nás. Tady by se jich zastávali do nekonečna... práve toto je jeden z dôvodov, prečo nechce nikto reprezentovať, za rok už nepôjdu ani títo a za tri sme v B skupine. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.