Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

změna v povinné výbavě??(na slovensku)

Recommended Posts

Odesláno

Takže je to stejnak nesmysl protože když lékarničku otevřu, první věc co se stane je, že fukne vítr a kartička odletí.

Opět platí citace v mým podpisu...

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Takže je to stejnak nesmysl protože když lékarničku otevřu, první věc co se stane je, že fukne vítr a kartička odletí.

Opět platí citace v mým podpisu...

Karticka original je cela zaliata v plaste, takze zrovna najlhasia na odfuknutie neni.

A to by musel byt dobra nahoda aby tak fukal veter, ze zrovna tvoju karticku odfukne ...

Krutou pravdou je bohuzial to, ze coraz viac vodicov prvu pomoc poskytnut nevie, a co pozeram aj nechce...

Odesláno

od 1.5.2009 musia mat vsetky kamiony taznu tyc alebo lano.

Hned dve otazky:

Som zvedavy ci to budu mat vsetky kamiony zo zahranicia, co silne pochybujem

Naco je kamionu lano? Ked je kamion nepojazdny, ze nevie nastartovat tak nema natlakovanu sustavu a tym padom nebrzdi.

To je dalsie kocurkovo

Odesláno

Lenze, povedzme si otvorene, ak sa stane dopravna nehoda, kde vzniknu kupr, otvorene zlomeniny, kto z Vas bude citat navod?

Ja osobne zavolam 112 a pojdem sa vyvracat do kanala. Naco mi je potom karta prvej pomoci?

Je to tak trosku na zvazenie, ze je sice jasne zo statistik, ze ak by bola poskytnuta prva pomoc, zachranilo by sa viacej zivotov, ale preboha, ved realita je uplne niekde inde. Nikoho v tom momente nenapadne citat MANUAL ako na to. A nie kazdy znesie pohlad na krv.

Odesláno
Původně zaslal: qity3

Ja osobne zavolam 112 a pojdem sa vyvracat do kanala. Naco mi je potom karta prvej pomoci?

Na utreni ust :)

Ja osobne krev moc nemusim tak bych udelal to stejne tak a navid bych mu tam asi nechal

[upravil dne 2/5/09 Boulik]

Odesláno

Určitě když pojedu na slovač,tak to musím mít s sebou!Musí se dodržovat zákony toho státu,kde jsem!Přeci po našich dálnicích taky nesmí jezdit němci neomezenou rychlostí (to by si asi stejně vymlátily úplně všechno),nebo rakušáci jezdit dva měsíce po prošlé STK na autě atd. Ale je to pakárna,jen by mě zajímalo,jestli to můžu mít třeba ofocené nebo jestli to musí bejt na křídovém papíru s předepsanými rozměry:bojim Dej blbci funkci,a vymyslí lejstro:bacha

Odesláno

no z jedné strany je to dobrá věc a podle mě to musí mět i z ostatních zemí je to to samé jako s reflexní vestou.o prázdninách jedo na dovolenou na slovensko a už jsem si to vitiskl a dal do folie nikde nepíšou jak to má být velký atd.musí to být akorát vodě a prachu odolné tak že když mě stopnou a budou to chtít tak to mám a hotovo:D

Odesláno
Původně zaslal: lubikpo

To asi tak ako ked isla fama, ze v rakusku musi byt v aute tolko viest, kolko je cestujucich. :)

To je fáma na 50%,měla by bý u nákladních vozidel
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: lubikpo

To asi tak ako ked isla fama, ze v rakusku musi byt v aute tolko viest, kolko je cestujucich. :)

To je fáma na 50%,měla by bý u nákladních vozidel

No ja co som sa dozvedel, ze vsetci co vystpia z auta na dialnici, by mali mat vestu. ;)

Odesláno

na techhle threadech se mi libi, ze i kdyz nekdo hned prvni den postne jednoznacnou citaci zakona, tak spousta dalsich tu bude mlet sve domnenky jeste tyden...

ale co, hlavne, ze se tu neco deje:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tohle mi přišlo v souvislosti se služebním autem, které užívám:

\"Vážený kliente,

od 1.5.2009 na Slovensku platí, že musí být nové autolékárničky, jejichž povinnou výbavou je i \"karta prvej pomoci\". Staré lékárničky je možné používat do doby jejich expirace, není ale zcela jasné, jestli musí být \"kartou\" doplněné.

Není také jasné jak se to týká cizinců, zatím není žádné oficiální vyjádření.

Doporučujeme kartou lékárničku pro jistotu doplnit a zkontrolovat datum expirace lékárničky.\"

Takže pro jistotu si to prostě vezmu a budu mít klid;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...