Medvěd Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Nevím co má společného indián s benzínovou nádrží - za mě jednoznačně ŠUP S NÍM DOLŮ Citovat
Guest servisman Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 každýho věc pokud se ti to líbí tak to nech Citovat
HOFA Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Medvěde ,ale podívej se na to z druhé strany,vždy vše nemusí mít spolu nutně všechno společné,ale dík za názor;) Citovat
Sobol Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 mě se to i líbí... takový airbrash...ikdyž to je jen nálepka a motiv zrovna taky ne nejlepší...ale je to tam pěkné.. Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Názor jsem vyjádřil, rozhodnutí je stejně plně v Tvé kompetenci. Citovat
Ticcino Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 To je zvláštní otázka. Asi podobná jako: \"vykadit?\" Všichni, co potřebují, tak řeknou ano. Ti co nepotřebují řeknou ne. Pokud se ti to tam líbí, tak to nech. Pokud nelíbí, tak sloupni. Citovat
antal Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Najprv som si povedal \"prečo nie\" ma to červený nádych tak to velmi nekričí ale ked som sa na to pozrel po druhýkrát tak hovorím strhnut.Keby to bola kopia tvojho auta tak ešte možno ale inak nie. Citovat
Dismay.zs Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Můj názor je takový, že se mi to moc nelíbí, na autě se mi takové věci nezdají být tím pravým ořechovým, ale je to tvoje auto a věc čistě tvého vkusu. Citovat
obaf Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 A kde si k tomu prisiel? Nechaj si to tam, aspon budes vediet kam sa ma naliat ohniva voda:super Citovat
Lukas24 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Možná bych to potřeboval vidět z větší dálky , ale já osobně bych si to tam nedal .... ale je to věc ,jak se tady říká, tvýho vkusu...to já bych tam dal chromovou krytku ,kterou sem chtěl ,ale na netu nesehnal... Citovat
Marcel505 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Kdyby to bylo jinde, uvažoval bych o tom jí sundat, protože by se ti jinak vyšisoval lak. A když jí pak třeba za 5 let sundáš nebo se poškodí myčkou, tak víčko v případě problému s lakem můžeš nechat v pohodě přestříkat... Citovat
Driver Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: Ticcino To je zvláštní otázka. Asi podobná jako: \"vykadit?\" Všichni, co potřebují, tak řeknou ano. Ti co nepotřebují řeknou ne. Pokud se ti to tam líbí, tak to nech. Pokud nelíbí, tak sloupni. Tak tohle sedí naprosto přesně Jinak je to tvoje auto, lep si na to třeba štíplý lístky z tramvaje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.