Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D Čekal jsem, že se tu tohle téma objeví. U vás to musí být zajímavé, tak trochu příchuť derby, že? ;)

Samozřejmě, že vyhrajete, absolutně se nemáte čeho bát (kdyby to nešlo, pískají to dva češi). ;)

Odesláno

To skandovanie len dokazuje že madari nemajú čo robiť v hokeji,aj ked naši tiež nestáli dnes za nič.Viete si predstaviť čo by robili keby sme my takto zneuctili ich hymnu?Rozniesli by nás v zuboch a boli by sme nenávidení v celej EU.

Odesláno

ha,tak aspon filc videl koho ma nechat hravat.takyto vykon poda kazde extraligove muzstvo aj s tym najslabsim brankarom.skandovanie pocas hymny musite pochopit.ved naco sa uz zmozu.

uz som to tu minule pisal.takto to dopadne ked sa do sportu taha politika

[upravil dne 24.4.09 jozefsv]

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

ha,tak aspon filc videl koho ma nechat hravat.takyto vykon poda kazde extraligove muzstvo aj s tym najslabsim brankarom.skandovanie pocas hymny musite pochopit.ved naco sa uz zmozu.

uz som to tu minule pisal.takto to dopadne ked sa do sportu taha politika

[upravil dne 24.4.09 jozefsv]

slusne a rozumne povedane. na tie hlupe prejavy sa musime povzniest

Odesláno

to skandovanie som nepocul v bare kde som sedel sa po 4 gole zacala bujarna oslava... :-)) no ale z toho co citam tak sa zachovali ako mongoli...

inac bolo to trapenie, myslim ze bielorusi a kanadania nam pekne nalozia....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...