Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rezavění auta

Recommended Posts

Odesláno

No ked sa pozeram na to ako to vyzera s tym polskym podbehom, radsej urobim poriadnu ochranu toho miesta a kazdy rok po zime to osetrim:)

...inak niekto sa tu pytal a ano, riesit to idem vyvarenim, samozrejme, potom 2 vrstvy zinkovej ochrannej vrstvy na obe strany a potom zvonku 2 vrstvy BODY 930:roker...a hrdza sa mi moze porucat:D

Odesláno
Původně zaslal: brzda.a

Já teď řeším tohle.

Z kufru

Má někdo radu?

No ma, vsak tento topic bol zalozeny kvoli tomu:)...musis to dat vyvarit a potom kvalitne natriet a osetrit z oboch stran:super...nic ine s tym nespravis:bojim

Odesláno

Já teď řeším tohle.

Z kufru

Má někdo radu?

no tak to je pěkná dirka:o... to já sem to chytil eště relativně včas....a jak už bylo řečeno tak vyvařit a natřít.... já vezu svoje na vyvaření zítra tak uvidíme jak si s tím mechanik poradí....

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Já teď řeším tohle.

Z kufru

Má někdo radu?

No ma, vsak tento topic bol zalozeny kvoli tomu:)...musis to dat vyvarit a potom kvalitne natriet a osetrit z oboch stran:super...nic ine s tym nespravis:bojim

brzda.a:no kebyze taku dieru najdem na svojom aute asi by som sa z fleku opustil...musel byt dobry sok :ticho

Odesláno
Původně zaslal: whizz80

Joe1: a ty ho mas odtial? ako je to s uchytenim?

Mám ho odtiaľ,uchytenie som musel dolaďovať ale pasuje tam dobre trocha som upravil zadnú časť teplovzdušnou pištoľou aby mi šiel čo najtesnejšie okolo goliera blatníka-aby nerezonoval takže za tú cenu v pohode.:super

Odesláno

whizz80: plastové úchyty-nie sú však súčasťou ,kúpené v predajni autosúčiastok /asi fí 8mm/ a vonk. časť drží lem blatníka tak isto ako na druhej strane

[upravil dne 5.5.2009 Joe1]

Odesláno

Neni sú moc kvalitné fotky ,to by som musel zhodiť koleso,ale je to upevnené na vnútornom blatníku v pôvodných dierach ktoré sú tam navrtané a vpredu ho upevnený nemám nakoľko je tam vložený natesno a drží ho golier blatníka,na vnútornom blatníku je ešte pre istotu podlepený silikonom

post-0-14109606695477_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...