Přejít na obsah

whizz80

Uživatel
  • Počet příspěvků

    203
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

whizz80's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Čavte, mám problém s chladiacou kvapalinou. V poslednej dobe mi z rána ked idem do práce svieti kontrolka chladiacej kvapaliny. Ked otvorím viečko chladiacej kvapaliny tak mi to zabuble a kvapalina sa ustáli. Dnes ráno mi to urobilo zas ale išiel som aj tak do práce. Po ceste mi kontrolka zhasla a všetko bolo ok. Ako som prišiel do práce tak som počul ako mi syčí u nádržky chladenia. Po 8hodinách ako som išiel domov tak som chcel otvoriť viečko chladenia a začala mi striekať kvapalina, tak som to uzavrel. Cestou domov mi svietila kontrolka ale potom zhasla. Doma som zas počul ako syčí vzduch z nádržky. Chcem sa spýtať v čom je chyba, lebo predtým bolo všetko ok.
  2. whizz80

    Vadná spojka?

    ja som už dávno po autoškole tak si to už nepamätám ) Vdaka všetkým za odpovede.
  3. whizz80

    Vadná spojka?

    aha, no zatial auto štartuje v pohode, dymí ked idem do kopca alebo ked idem na nižšie otáčky čiernym dymom. Spojka neviem v akom je stave. Ako sa to zistí?
  4. whizz80

    Vadná spojka?

    no ale ten svah bol mierny, nebol to kopec.
  5. whizz80

    Vadná spojka?

    a v čom je teda chyba?
  6. Ahojte. Mám jeden problém. Dnes som zistil, že ked som odstavil auto v miernom klesaní a zaradil som prvy stupen, tak auto sa začalo hýbat dole svahom. Robilo to tak že sa mierno pohlo ako keby o jeden zub, potom sa zastavilo a potom sa zas pohlo o jeden zub atd. Musel som len zatiahnut ručnú. Môže to byt spojka, alebo žeby prevodovka?
  7. whizz80

    nesvietia kontrolky

    a nie je pre všetky kontrolky na prístrojovej doske jedna poistka? Mne nesvieti na palubovke jedine kontrolka stretavacích svetiel a asi aj kontrolka parkovacích svetiel. Ostatné kontrolky svietia.
  8. Ahojte. Mám taký problém, že mi prestali svietit niektoré kontrolky na prístrojovej doske a tiež podsvietenie sklonu svetiel a osvetlania prístrojovej doske. Problém bude asi v žiarovkách, to mi je jasné. Ale tiež mi nebzučí bzučiak pri zapnutých svetlách ked otvorím dvere. Má to niečo spoločné s nefunkčnou kontrolkou stretavacích svetiel?
  9. whizz80

    P306 96 1.6 nizke otacky

    takže moja zavada je odstranena. Nakoniec to bolo vstrekovacie čerpadlo, takže išlo na repas. Teraz už je to tak ako to má byť.
  10. whizz80

    P306 96 1.6 nizke otacky

    no palivový filter som menil asi cca pred 2 mesiacmi a to bolo prvé čo som vymenil ked mi to začalo robiť.
  11. whizz80

    P306 96 1.6 nizke otacky

    Termostitič som ešte nepozeral, ale zistil som, že ked napumpujem pumpičkou naftu a naštartujem tak ide pekne ale za chvílu začne ísť nepravidelne. Ked mu zas pomôžem pumpičkou tak ide zas dobre. Ked sa motor zohreje tak ide celkom fajne ale aj tak to nie je až také ideálne. Takže neviem či to bude tým termositičom alebo niečím iným.
  12. whizz80

    Cievka startera

    No včera som zistil, že na baterke je povoleny kabel, tak som kontakty namazal a a prikrútil. Auto naštartovalo na prvý raz. Dnes ráno som chcel naštartovať auto a zas len cvaklo. Tak som skúsil pobúchat po štartéri a pohybať káblami na baterke a auto naštartovalo. Tak teraz neviem, či je to baterkou alebo štartérom.
  13. Ahojte. Mam taký problem, že ked chcem štartnút tak mi len cvakne a štarter nepretočí. Začalo mi to robiť asi pred mesiacom, potom som poklepal po cievke a naskočilo, ale ako sa schladilo tak zas mi to nechcelo naskočiť len cvaka. Niekedy mi ani nezasvieti kontrolka žhavenia. Bude to cievkou alebo štarterom?
  14. whizz80

    P306 96 1.6 nizke otacky

    a to ako preverím?
  15. whizz80

    P306 96 1.6 nizke otacky

    no tie otáčky mi znížilo z ničoho nič. Jedno rano som naštartoval a otačky boli nizke a skoro mi skapal motor, ked sa potom motor zahreje tak je to trochu lepšie ale aj tak tie otáčky sú niižšie a sú aj vačšie rezonancie od motora ako keby išiel na 3 valce. žeby z ničoho nič rozhádzalo volnobežné otáčky? Neviem. Poradili mi že najprv mam skúsiť vymeniť palivový filter a dalšia možnosť je že mi odišiel vstrek.
×
×
  • Vytvořit...