Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rezavění auta

Recommended Posts

Guest jutak82
Odesláno

Včera jsem čistíl auto dosti důkladně.Veškerej tapecirung ven z auta... A co jsem tam nenašel.Uchycení pásu úplně rezavé. Díra jak do pekla. Nedovedu si představit co by se stalo při nehodě...Takže mám prosbu. Kdo má nějaké fotky rezavých dílů PEUGEOTU davejte to sem. Možná to někoho bude zajímat. A taky to bude \"Fotoinspirace\" pro všechny na co si mají dát pozor při koupi nového-ojetého auta ale i toho stávajícího. Tak dávám fotky...

post-0-14109606346879_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: jutak82

Včera jsem čistíl auto dosti důkladně.Veškerej tapecirung ven z auta... A co jsem tam nenašel.Uchycení pásu úplně rezavé. Díra jak do pekla.

Je to stará bolest Breaků ..... chybí levý plastový podběh .... voda s bordelem cáká až nahoru do sloupku.

Já jsem to tam okamžitě po koupi nechal vystříkat, ale naštěstí jsem neměl takovou díru jako Ty.

Odesláno

Levý zadní podběh, klasická bolest 306, už je to tu popsáno mnohokrát. Další takové místo jsou pomocné podélné nosníky u spoje podlahy a torpéda.

Odesláno
Původně zaslal: RichVa

Včera jsem čistíl auto dosti důkladně.Veškerej tapecirung ven z auta... A co jsem tam nenašel.Uchycení pásu úplně rezavé. Díra jak do pekla.

Je to stará bolest Breaků ..... chybí levý plastový podběh .... voda s bordelem cáká až nahoru do sloupku.

Já jsem to tam okamžitě po koupi nechal vystříkat, ale naštěstí jsem neměl takovou díru jako Ty.

Já mám vzadu plastový podběhy na obou stranách:papa:D

Guest jutak82
Odesláno

Preventivně jsem prohlídnul zbytek auta a všechno ostatní je v pořádku. Jen mě to zarazilo vždyť to auto je 2002. Nojo páni francouzi šetřili kde neměli. Nedá se ten podběh něčím nahradit???

Odesláno

Tak to je pěkný,no,taky sem ho prolízal všude možně,spoje,zdvojený lemy.....,ale tady sem se nepodival,tak to budu muset napravit a najít chvilku na to,ten podběh taky nemám,hm,hm

Odesláno

Mne chyta hrdzu lem na pravych zadnych dverach (ale to je len take povrchove, da sa to aj ocistit, chystam sa na to so zinkovym sprayom:D...dalej viem, ze mi hrdzaveju falce, na ktorych drzia horne tesniace gumy dvery (tie 2 hrube gumy uplne pri streche:aut) a este zadne dvere, z vnutornej strany na dolnej hrane skla...to je vsetko, samozrejme ze zospodu par miest chyta hrdzu, ako tycky riadenia a tak, ale to je myslim si ze normalne:roll

...a na ten pas sa teda pozriem, zaujimave miesto, podbeh nemam ,tak to skontrolujem:bacha

...ale inak kastla zdrava ako repa:super

Odesláno

Včera jsem čistíl auto dosti důkladně.Veškerej tapecirung ven z auta... A co jsem tam nenašel.Uchycení pásu úplně rezavé. Díra jak do pekla. Nedovedu si představit co by se stalo při nehodě...Takže mám prosbu. Kdo má nějaké fotky rezavých dílů PEUGEOTU davejte to sem. Možná to někoho bude zajímat. A taky to bude \"Fotoinspirace\" pro všechny na co si mají dát pozor při koupi nového-ojetého auta ale i toho stávajícího. Tak dávám fotky...

Ja som to mal ešte v horšom stave,musel som vyrezať aj časť vnútorného blatníka ináč ostatok kasne taktiež v pohode.Vyvarené ,nastriekané zink sprayom a potom najakým bodyčkom a kúpil som tam plastový podblatník.Po zime som to teraz kontroloval -je to ako teraz robené:super , takže poriadne spraviť a bude na x-rokov pokoj:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...