Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Air bag

Recommended Posts

Odesláno

Mám Peugeot 306 XR a po roce užívání najednou začala svítit kontrolka pro air bag při spuštěném motoru. Pokud víte poraďte co by to mohlo způsobit. Dík

Odesláno

Zkontroloval jsem konektory pod sedačkama, vyčistil jsem je a je po problému. Díky fšem. :papa

• O 2 roky později...
Odesláno

Cau chlapi mam stejny problem:myslim,teda podobny jedu si a vsechno v pohode,zastavim,zatahnu rucni brzdu a najednou jakoby poskocila o zub zpet:(,docela velka rana a v tom zacala blikat ta kontrolka Air Bagu a vycisteni kontaktu pod sedackou nepomohlo aspon myslim.Kdyz to spravim,tak mi ta kontrolky prestane svitit sama,nebo musim zejet na diagnostiku aby mi to vynulovali???A kdyby ste meli nekdo dalsi napady jak to odstranit tak sem s nimi....Dekuji.

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Qweer: nevystrelil se ti dopinac pasu? :o

a jak to poznam,jestli myslis ze by mne pasy pritahli k sedacce,tak to nevim,ale myslim ze nebyli ani zaple....

Da se to poznat nejak jinak?

:myslim

Odesláno

kdyby bouchly predpinace pasu, tak bude ta buzirka na lanku, ktere drzi ten zapinaci mechanismus ( ten s cervenym cudlikem ) shrnuta

Odesláno

No to s tou ruční brzdou už se mi stalo taky, asi to zůstalo v nějaký mezipoloze a po chvíli to skočilo o zub s příšernou ránou. Kontrolka airbagu mi ale nesvítila, to nechápu jakou to s tím má souvislost.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

No to s tou ruční brzdou už se mi stalo taky, asi to zůstalo v nějaký mezipoloze a po chvíli to skočilo o zub s příšernou ránou. Kontrolka airbagu mi ale nesvítila, to nechápu jakou to s tím má souvislost.

To netusim mozna jen shoda nahod ale proste se to stalo nejak v tu dobu:(
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

kdyby bouchly predpinace pasu, tak bude ta buzirka na lanku, ktere drzi ten zapinaci mechanismus ( ten s cervenym cudlikem ) shrnuta

netusim jake lanko mas namysli,:myslim ale zitra mrknu do auta a snad mne to trkne:D
Odesláno
Původně zaslal: Qweer

Původně zaslal: Ferry

netusim jake lanko mas namysli,:myslim ale zitra mrknu do auta a snad mne to trkne:D
Vedle sedačky, co do toho zapínáš konec pásu, je na tom červený čudl na odepnutí se. To celý drží na pohyblivym silnějšim lanku v bužirce. Pokud se vystřelí pyropředpínač tak je pak ta bužírka shrnutá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...