Guest mriso Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Mám Peugeot 306 XR a po roce užívání najednou začala svítit kontrolka pro air bag při spuštěném motoru. Pokud víte poraďte co by to mohlo způsobit. Dík Citovat
Dress Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 koukni do historie, nedávno se to zde řešilo Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Může to být poškozené vedení drátku mezi airbagem a kontrolkou - neměl jsi třeba dole volant? Citovat
Radek V. Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Vetsinou se toto stava pri uklidu auta. pod sedadlem je konektor, ktery muze byt rozpojen....... Citovat
lubaxu3 Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Čau před nedávnem jsme řešili taky moje airbagy na 306. Po poradě od kolegů zde jsem vystříkal konektory pod sedačkami kontoxem a problém přestal:papa Citovat
Guest mriso Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Zkontroloval jsem konektory pod sedačkama, vyčistil jsem je a je po problému. Díky fšem. Citovat
Qweer Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 Cau chlapi mam stejny problem:myslim,teda podobny jedu si a vsechno v pohode,zastavim,zatahnu rucni brzdu a najednou jakoby poskocila o zub zpet:(,docela velka rana a v tom zacala blikat ta kontrolka Air Bagu a vycisteni kontaktu pod sedackou nepomohlo aspon myslim.Kdyz to spravim,tak mi ta kontrolky prestane svitit sama,nebo musim zejet na diagnostiku aby mi to vynulovali???A kdyby ste meli nekdo dalsi napady jak to odstranit tak sem s nimi....Dekuji. Citovat
Pata Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 Qweer: nevystrelil se ti dopinac pasu? Citovat
Qweer Odesláno 15. březen 2007 Odesláno 15. březen 2007 Původně zaslal: Pata Qweer: nevystrelil se ti dopinac pasu? a jak to poznam,jestli myslis ze by mne pasy pritahli k sedacce,tak to nevim,ale myslim ze nebyli ani zaple.... Da se to poznat nejak jinak? Citovat
Ferry Odesláno 15. březen 2007 Odesláno 15. březen 2007 kdyby bouchly predpinace pasu, tak bude ta buzirka na lanku, ktere drzi ten zapinaci mechanismus ( ten s cervenym cudlikem ) shrnuta Citovat
Driver Odesláno 15. březen 2007 Odesláno 15. březen 2007 No to s tou ruční brzdou už se mi stalo taky, asi to zůstalo v nějaký mezipoloze a po chvíli to skočilo o zub s příšernou ránou. Kontrolka airbagu mi ale nesvítila, to nechápu jakou to s tím má souvislost. Citovat
Qweer Odesláno 15. březen 2007 Odesláno 15. březen 2007 Původně zaslal: Driver No to s tou ruční brzdou už se mi stalo taky, asi to zůstalo v nějaký mezipoloze a po chvíli to skočilo o zub s příšernou ránou. Kontrolka airbagu mi ale nesvítila, to nechápu jakou to s tím má souvislost. To netusim mozna jen shoda nahod ale proste se to stalo nejak v tu dobu:( Citovat
Qweer Odesláno 15. březen 2007 Odesláno 15. březen 2007 Původně zaslal: Ferry kdyby bouchly predpinace pasu, tak bude ta buzirka na lanku, ktere drzi ten zapinaci mechanismus ( ten s cervenym cudlikem ) shrnuta netusim jake lanko mas namysli, ale zitra mrknu do auta a snad mne to trkne:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. březen 2007 Odesláno 15. březen 2007 Původně zaslal: Qweer Původně zaslal: Ferry kdyby bouchly predpinace pasu, tak bude ta buzirka na lanku, ktere drzi ten zapinaci mechanismus ( ten s cervenym cudlikem ) shrnuta netusim jake lanko mas namysli, ale zitra mrknu do auta a snad mne to trkne:DVedle sedačky, co do toho zapínáš konec pásu, je na tom červený čudl na odepnutí se. To celý drží na pohyblivym silnějšim lanku v bužirce. Pokud se vystřelí pyropředpínač tak je pak ta bužírka shrnutá Citovat
Qweer Odesláno 15. březen 2007 Odesláno 15. březen 2007 ok zitra nato mrknu ted uz su zraly tak do postele Dobrou vsichni co ste jeste tady;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.