Hanzos Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Dobrý den mám autě po bouračce.Airkacky i s přepínačema pásu jjsem vyměnil ale dál sem se nedostal jelikož mě tam a furt svití kontolka airbacku.Co mám udělat nejdříve?dát přebít řidicí jedntoku nebo jak mám postupovat?Děkuji za odpovědi. Citovat
genzer Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 urcite vymenit nebo nechat prehrat soft v rj arbagu a vymenit vsechny vystrelene bagy a predpinace pasu a bude to ok:super Citovat
jara072 Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Taky dávám airbagy do provozu už mám předpínače pásu a airbag spolujezdce.Ještě mi chybí vyměnit u řidiče.Ptal jsem se v peugeotu a řekli mi ,že po výměně všeho by si to měla řídící jednotka srovnat sama a kontrolka zhasnout.Tak uvidím ještě musím dát žárovičku do kontrolky. Citovat
Hanzos Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 kolik stojí tak dobít jednotku?Ja právě ty bagy mám poskládaný ze dvou aut... a jako furt mi svití kontrolka a prej na pc se nehlasí přepínače pásů.Sem z toho celkem zmatenej a rád bych to dal do kupy:( Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Nazdar ja som mal tkisto buracku vymenil som airbagi a napinace pasou a kontrolka prestala blikat riadiaca jednotka airbegou si to sama zrovna netreba prehravat ziadny soft niekde mas este stale chybu v tych napinacoch pasou mozno nieje vydno ze su natiahnute ale niektory je zly. Citovat
genzer Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Původně zaslal: Blackstar407 Nazdar ja som mal tkisto buracku vymenil som airbagi a napinace pasou a kontrolka prestala blikat riadiaca jednotka airbegou si to sama zrovna netreba prehravat ziadny soft niekde mas este stale chybu v tych napinacoch pasou mozno nieje vydno ze su natiahnute ale niektory je zly. u 406 se MUSI reaktivovat rj airbagu,cena kolem 1500 me to delali zde http://www.airbagy-levne.cz/ridici-jednotky.html Citovat
Hanzos Odesláno 18. duben 2009 Autor Odesláno 18. duben 2009 a nevite o nějaké firmě v hradci hradci králové? Citovat
genzer Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Původně zaslal: Hanzos a nevite o nějaké firmě v hradci hradci králové? schodou okolnosti je ta firma,jak jsem daval odkaz pobliz hradce(ted uz presne nevim,zkus ji cinknout) Citovat
chucknorek Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 pokud si myslis ze mas jednotku o.k tak misti chybejiciho aibagu dej 4ohm odpor a mela by ti ta kontrolka zhasnout.pokud ne tak si ji nech znovu nabit. a hlavne pokud mas jednotku s prepinacema pasu tak je je potreba mit i v aute..chce to menit stejnej tip za tip ..me stala reaktivace 1000kc Citovat
Mišák406 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Ahoj, v naší 406 jsou bouchlé pyropásy. Do volantu sem se ještě nedíval. Je možné aby byly bouchlé jen ty pásy a volant ne? Citovat
MatrixChose Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Jo, při malý ráně bouchnou jenom pásy. Jinak je možná reaktivace v Nový Pace http://www.rachot.com/ Dřív to bylo za 1000,- Citovat
Mišák406 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Díky, mám už jednu domluvenou i s těma předpínačema. Tak to pak až bude chvilku čas přehodím. Na téhle práci asi nemá smysl nic uspěchat, že? Stal se vám už tady někomu nějaký problém při výměně pyropatron? Jinak obecný postup - odpojit baterku, čekat, odpojit jednotku, a pak teprve cokoli demontovat, pyropatrony neměřit ohmmetrem, po výměně a zapojení - vypnutý klíček, zapojit baterku, zvenku auta zapnout klíček a nebýt přitom před volantem - říkám to správně? [upravil dne 27/2/12 21:54 od Mišák406] Citovat
MatrixChose Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Já nevim, jenom jsem nechal vyplej klíček a prostě to vyměnil v jakýkoliv pořadí. Ve 406 byl problém s konektorem právě k pyropatronám, tak že se to občas rozsvítilo. Tak jsem to za jízdy rozpojil, spojil, pak auto chcípl a natočil, stále za jízdy a jel dál a všechno OK. Citovat
Ferry Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 jj, presne tak kdybys nesehnal, mam dve funkcni jednotky taky Citovat
Mišák406 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 jj, četl jsem zde, že když to pořád zlobí, tak se ten spoj dokonce spájí dohromady. díky Ferry, kdyby to nevyšlo, co mám domluvený, určitě se ozvu. [upravil dne 27/2/12 22:06 od Mišák406] Citovat
pacinka Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Jen takovej dotaz, kde ty pyropatrony najdu? Pytle mám vyměněné a ještě tohle. Díky Citovat
koblih69 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Jsou vcelku s tím do čeho zapínáš přesky pásů. Tady ti to Ferry pěkně popsal: [upravil dne 12/3/12 19:42 od koblih69] Citovat
Roman Bazi Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Tož se přidám s otázečkou. Podle toho, co jsem tu na foru přečetl, můžu vyměnit vystřelené airbagy i pyropatrony, můžu je zapojit a až potom přijet za mechanikem, který mě reaktivuje ŘJ airbagů? Nemusím se bát, že by mě to s nereaktivovanou ŘJ buchlo? Samozřejmě bych při výměně odpojil baterku. Citovat
koblih69 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Já bych to nepřipojoval. Normálně vyndej konektror z ŘJ Airbagu a pak proč ne. Citovat
Roman Bazi Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Tož to mě nenapadlo:myslim stydím se. Jasně, odpojím ŘJ, vše vyměním a až ji mechanik reaktivuje, tak ji zapojím. Díky:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.