Přejít na obsah

jara072

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

O uživateli jara072

  • Datum narození 30.8.1972

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jara072's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Hledej špatnou kostru a může to být špatná kostra řídící jednotky
  2. jara072

    406 2.0 HDI 66kw-nejede

    Jo ještě kdyby to byl imobilizer rosvítila by se kontrolka s klíčkem v palubovce pokud tam máš zdravou žárovku,jako problém s imobilizérem.
  3. jara072

    406 2.0 HDI 66kw-nejede

    Tohle mě jednou taky nechalo ,myslím že je to regulátor tlaku paliva je to na čerpadle,většinou je to zanesené dnešní řepkovou naftou,výměna nějakou tisícovku bude stát.
  4. jara072

    Problikávání stop

    Měl jsem obdobný problém ,vždy to začalo dělat v kolonách a když bylo velké vedro,nakonec nespínal větrák ,zaoxidované relátko ve předu u sahary.
  5. jara072

    ukazatel paliva

    Měl jsem podobný ,problém,nakonec to byl nalomený drátek v bužírce v nádrži v čerpadle na ten plovák.
  6. jara072

    Klimatizace 406 rucni. 2001r.v

    To já mám ,taky jednu příhodu.Auto mám cca přes 3roky a nikdy jsem se klimou nezabýval,až teď ty vedra a děti v autě,tak jsem se rozhodl jí vyzkoušet a napustit .Předchozí majitel když mi to prodával,řekl že je prázdná ,že uniká,auto bylo žďuchlý tak dával vše nové.(chladič trubky) No v tom servise jak to tady už někdo říkal přístroj za 180 tis. trošilinku neochota a strašně namachrovaný,napojili to, nejdřív to zjistilo,že tam nějaké chladivo je ,nedokázal říct ani kolik,tak vysáli,zeptali se jestli to předtím fungovalo,říkám že ne,udělali myslím podtlakovou zkoušku trvalo to 15 min.No pak nakonec,to naplňovali a nemohli to naplnit ,že to mám neprůchodný,že jsou na nějakým vyšším tlaku,tak zkusili nastartovat auto zapnout kompresor,aby se to když tak probralo,bylo slyšet ,že komresor funguje,změnil se chod motoru dokonce sepnul větrák,ale klimu nerozchodili s tím že to bude ucpané ,nebo zmáčklá tubka.Chladivo vysáli zpět ,zaplatil jsem a hotovo. Nevím jak dál,trubky jsem zkontroloval na chladič jsem se také díval,nemáte s tím někdo zkušenost?
  7. jara072

    Spojka

    Tornado:Tak to se s tou spojkou něco děje.Mě se jednou stalo u služebního auta,nebyl to peugeot,měnili spojku najezdil jsem cca 3000 km a pak to začalo škubání poposkakování a nakonec to šlo do servisu znova,orvaná lamela z nejtů ,podnik to zaplatil tak jsme to dál nezkoumali jestli to bylo montáží nebo materiálem.
  8. jara072

    Spojka

    Ještě se zeptám,dělalo to škubání od samého začátku hned po výměně ,nebo se to projevilo později.
  9. jara072

    Spojka

    To už opravdu nevím kolik měla najeto,měl jsem to auto z druhé ruky,lamela byla dobrá a ložisko také.Můžu se zeptat kde ti tu spojku dělali?Vzhledem k tomu ,že to nejni kapalinová spojka,ale lanková, tak je to spojkovou sadou a nebo špatnou montáží.
  10. Přelámané dráty ve dveřích,častý problém u peugeotů.
  11. jara072

    Spojka

    Kdysi když jsem měl 205tku tak mi to při rozjezdu taky dělalo,hlavně když to bylo studený ,byl to přítlačák. Po výměně to zmizelo.
  12. jara072

    Servisná história vozidla???

    Jo díky za info bylo to dotažený z Belgie 2002.
  13. jara072

    Servisná história vozidla???

    Mohl by si prosím zjistit nějakou informaci p 406, VF38ERHYE80965198
  14. jara072

    Spojka

    Zrovna před týdnem jsem dělal spojku na mém HDI,auto mě nechalo vyskákaly pružiny,brala úplně nahoře pořád jsem to odkládal a vytrestalo mě to.Byla tam LUK dal jsem tam tu samou sadu od LUKU,přítlačák byl vymačkanej ložisko skoro kaput,lamela sice v poho akorád ty slabší pružinky v tom plastu vyskákaly.Rám se vyndavat nemusí ,převodovka se musí víc natočit.Materiál i s guferem na motor a s dvouma do převodovky to stálo 4000,-
  15. Jen podle počtu pytlů max i rok výroby auta a mělo by to sedět .Jinak kdybys měl boční airbagy tak ty tam nepočítej ty maj svojí ŘJ.
×
×
  • Vytvořit...