Fusion Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Velké díky! Už to valí, teď se jenom pokusím nastavit aby to bralo upc a je to. Citovat
AnotherOne Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 nech to nemusíš reklamovať ako predchádzajúci majiteľ Citovat
Chepp Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 jo no... tak ted sem se ja uprimne stratil v dvou prizpevcich v jednom, nechce te to ke kazdemu tematu psat jinou barvou? ja som z toho v riti ted... mno ja bych to asi vyresil jedoduse, router vyhod a kup novy edimax nejlepe doporucuji, stoji okolo 500,- tusim ze... bo pokud muzes napis mi k cemu jsme ted dosly a zda jsi zkusil vymenit kabel, odkal si ze bych se ti na to prijel mrknou, kleste i konektory mam a kabelu aspon 1000ft. takze no problem, pokud si z moravy... router bych tu mozna taky nejaky nasel. Citovat
Fusion Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Tak vsechno nastaveno, akorat malej problem - iphonem se v pohode pripojim a jde internet, na notebooku se pripojim ale nejde net. Se zblaznim. Citovat
Chepp Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 nemas na ntb nastavenou rucne IP nebo proxy? Citovat
Chepp Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 saptne zadany heslo to dela taky, prideli ti to adresu nebo co to dela co nedela, pingnes ten router? Citovat
Fusion Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Mam prej overit nastaveni firewall ale mam je vypnuty. Citovat
Chepp Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 pokud mas windows firewall tak ti to firewallem neni. Citovat
Chepp Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 mrkal si na to co sem ti psal o dva prizpevky vy? s tim heslem a IP a proxy? Citovat
Fusion Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Asi je to v poradku protoze se dostanu pres wifi do nastaveni routeru. Citovat
Chepp Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 to je dost mozny, ale porad si mi neodpovedel jak si na tom se zbytkem, to ze se tam dostanes je ok, ale to znamena ze mas dobrou IP a masku, ale co brána a DNS? a co ta proxy? heslo mas tedy dobre... Citovat
Fusion Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Všechno nastaveno na automatický zjištění. Citovat
Chepp Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 a proxy? mas ji vyplou? a pingnes www.seznam.cz ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 No tak já hlásím že to vypadá že to zatím nepadá, nevim jestli pomohlo přemistění routeru nebo přeinstalace Eset smart security, ale zatim je klid. Každopádně díky za pomoc Pokud se to ještě projeví tak jsem tu znova Citovat
MJSytic Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Já jen přidám mojí zkušenost s ESS4 vs Zyxel. Mám ADSL modem s wifinou a síť mi padá taky. Adslkem to není - nemůžu se dostat ani na modem - pomůže zakázání a povolení síť. připojení Jinak navíc nevím, co má být tohle Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 No hele mě fakt na podpoře ESETU tvrdili že to padání zpusobuje ESS4 a že vyvíjejí opravný soubor, schválně tam skus brnknout co ti řeknou, jinak ten DNS cache poisoning znám taky, jde o to odkud se ta podvržená data vzala, ale předpokládám že 10.0.0.138 bude asi tvuj počitač a 10.0.0.1 snad ten router takže se nic neděje, jen nejspíš chyba komunikace a eset to vyhodnotí takto. Teda za předpokladu že ty IP adresy jsou to co pišu [upravil dne 16/4/09 Radek Hurvajz] Citovat
Fusion Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 S UPC sem zatím nepochodil. Zajímavý je, že na tom mobilu si to načte IP adresu začínající 89.x.x.x tj. od UPC a dokonce tam naskočily 2 DNSka. Počítač si načte IP od routeru, což je teda správně, tady doma to je taky tak a funguje to dobře (O2 adsl linka + wifi router). Chepp: proxy byla vyplá. Citovat
Chepp Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Tak mas blbe nastaveny router.. pokud vezmu v potaz ze wifi mas nastaveny jako bridge a lan jako pc.. tak to vse vysvetluje prez wifi ti to funguje protoze tam ti prochazi adresy od UPC ale urcite mas spatne nastaveny lan protoze kdyz ti to nepridely ani dns tak mas blbe nastaveny router. Citovat
MJSytic Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz No hele mě fakt na podpoře ESETU tvrdili že to padání zpusobuje ESS4 a že vyvíjejí opravný soubor, schválně tam skus brnknout co ti řeknou, jinak ten DNS cache poisoning znám taky, jde o to odkud se ta podvržená data vzala, ale předpokládám že 10.0.0.138 bude asi tvuj počitač a 10.0.0.1 snad ten router takže se nic neděje, jen nejspíš chyba komunikace a eset to vyhodnotí takto. Teda za předpokladu že ty IP adresy jsou to co pišu [upravil dne 16/4/09 Radek Hurvajz] Je to tak, jen obráceně 138 modem a 1 je PC;) Tak hlavní je, že víme, kdo za to může a na koho můžeme poslat žalobu:aut:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.