ozzy56 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 se mi to nelíbit--promiň--vypadá to jako lodní šrouby--na opačné straně Citovat
Burisek Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 mě se to líbí jak koukají,aspoň máš jistotu že je tam máš... ..... ale mohli bejt ve stejné zrnitosti ok.... [upravil dne 13/4/09 Burisek] Citovat
wooody Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 ja mel cernej tahokov, zat im cervenou saharu a jeste cervene osvicenou.... vipaalo to luxusne.... bohuzel foto sem nenasel Citovat
tomike Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Mne sa to tiez nepaci, podla mna 406-ka nie je auto na nejake upravy. Vyzera velmi decentne v zaklade a okrem kolies, folii tam nie je nic treba. Moj nazor. Ale disky mas super. Citovat
dolly1010 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Pěkný Já si budu asi dělat něco podobnýho na svou 306ku. Vymlátím mřížku dole pod SPZkou a dám tam tu síťku. Kde se to dá sehnat? To je kovová síťka, nebo plast? Citovat
marko306 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 ja ked som zhanal tahokov sietku este na facko tak z tatry 815 z filtra na vzduch Inac mne sa to tiez lubi. Citovat
wooody Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 Pěkný Já si budu asi dělat něco podobnýho na svou 306ku. Vymlátím mřížku dole pod SPZkou a dám tam tu síťku. Kde se to dá sehnat? To je kovová síťka, nebo plast? uplne presne tak sem to mel..... mel sem ji tam cernou...... koupis ji v kazdym tuningu je to tahokov cena 150-300 podle rozmeru a preci sem nasel foto.... Citovat
destiny Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: vix Původně zaslal: Bobo.KH Původně zaslal: vix jeden větší češtinář než druhý (až na Netopku - ta je, prozatím, v pohodě) Proboha, proč ti tou mřížkou prosvítají sahary ???! (jestli jsi to takhle chtěl - tak, potěš koště ! ) Dej sahary do nějaké neutrální (třeba černé a bude to OK) Černý byli,proto sou těd bílé.přesně tak chtěl sem aby tou mřížkou prosvítali. Tvojí odpověď beru jako vtip :roker 2 Vix: taky mám pocit, že to pánové s tím pravopisem už dělají schválně, jinak to není možné. Kdyby se za pravopisné hrubky odebírala možnost přispívat na fóru, tak je tu maximálně pár lidí. Chápu, že má někdo bordel v s/z nebo neumí čárky ve větách a pod. Ale když někdo napíše \"Sahary vipadali..\", tak to už snad nemůže být ani čech Citovat
dolly1010 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: destiny ...y ve větách a pod. Ale když někdo napíše \"Sahary vipadali..\", tak to už snad nemůže být ani čech Ty sahari bi vipadali lýp kdybi mňěli dokola aspoň červenej proušek. Ale jinak pjekný Citovat
wooody Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 tak ja to vim ze sem na cestnu debil, taky sem z ni malem neodmaturoval...... a i/y neresim kdyby to bylo dulezity tak jo, ale tady?? prectete to stejne tak co resite... Citovat
marko306 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 @l€bo j@k pi$u ni€ktory ludi@ n@ pok€ci v $K:D:D:aut Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 I ked ja som tiez zastanca origo stavu , tak celkom sa mi to paci... Ale urcite by som pouzil tahokov ten co mas hore u znaku, aj dole, aby teda ty sahari, boli videt lepe... Vixi 100 ludi, sto chuti... Tie sahary su neni az tak zle, duplom ked sa pozrem na radi skoda fabia tuzerov, mi prijde toto ako celkom slusne ... Citovat
Ferry Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: wooody ... prectete to stejne tak co resite... musim rict, ze posledni dobou prispevky ve kterych je tolik pravopisnych chyb ani nedocitam do konce a zaviram je rovnou takze aspon trochu na to dbat, by nebylo od veci a abych se vyjadril k tematu, ten tahokov dole se mi moc nelibi u noveho modelu je original lepsi [upravil dne 13/4/09 Ferry] Citovat
Bobo.KH Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 Ten tahokov co je na hoře se nedá sehnat.Kámoš si před rokem kupoval na renolta nárazník.A tenhle tahokov k němu dostal.A přesně tenhle nemůžu už sehnat.Bud je menší nebo vědčí. Jinak Ferry ten nárazník není ještě úpně dodělaný.Ta mřížka by měla jít časem zalaminátovat nebo pokud to bude stačit tak zakytovat a příde celí nárazník nastříkat i z lišty. Citovat
Medvěd Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Tak třeba zrovna pravopis je pro mě docela přesvědčivým návodem, jakýže si mám na pisatele utvořit názor. Může být v autech a technice kolem sběhlý odborník, pokud ale bude psát tak jako někteří výše píšící prznitelé češtiny, tak jeho rada bude pro mě utajená jako hrad v Karpatech (pokud totiž někdo neví ani kde napsat i/y, tak mám pocit, že i zbytek jeho činnosti bude ve stejné \"kvalitě\"). Citovat
Bobo.KH Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd Tak třeba zrovna pravopis je pro mě docela přesvědčivým návodem, jakýže si mám na pisatele utvořit názor. Může být v autech a technice kolem sběhlý odborník, pokud ale bude psát tak jako někteří výše píšící prznitelé češtiny, tak jeho rada bude pro mě utajená jako hrad v Karpatech (pokud totiž někdo neví ani kde napsat i/y, tak mám pocit, že i zbytek jeho činnosti bude ve stejné \"kvalitě\"). Ano pravopis není má silná stránka.A bohužel stím nic neudělám.Kdyby sme byli všichni inteligentní tak by ten svět byl moc dokonalej a stál by za prd.Někdo musí hold být blbej. Ale za to dokáži vyniknout v jiných věcech. Citovat
vix Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Pánové, tady máte takový studijní materiál Medvěde, solidní názor. Sdílím ho rovněž. Citovat
destiny Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Původně zaslal: vix Pánové, tady máte takový studijní materiál Medvěde, solidní názor. Sdílím ho rovněž. Heh, dobře jsem se zasmál Já nikdy pravopis nějak zásadně nestudoval. Základní vzdělání tu máme všichni a je mi divné, že jsou někteří jedinci schopni napsat naprosto do očí bijící hrubku! Jak mohli projít Základní školou? To nepsali diktáty nebo je učitelky nezkoušely u tabule? ....nechápu. No, každopádně toto není ale vlákno u pravopisu, tak se vrátíme k tématu, ne? Citovat
destiny Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Původně zaslal: Bobo.KH Původně zaslal: Medvěd Tak třeba zrovna pravopis je pro mě docela přesvědčivým návodem, jakýže si mám na pisatele utvořit názor. Může být v autech a technice kolem sběhlý odborník, pokud ale bude psát tak jako někteří výše píšící prznitelé češtiny, tak jeho rada bude pro mě utajená jako hrad v Karpatech (pokud totiž někdo neví ani kde napsat i/y, tak mám pocit, že i zbytek jeho činnosti bude ve stejné \"kvalitě\"). Ano pravopis není má silná stránka.A bohužel stím nic neudělám.Kdyby sme byli všichni inteligentní tak by ten svět byl moc dokonalej a stál by za prd.Někdo musí hold být blbej. Ale za to dokáži vyniknout v jiných věcech. Nemyslím si, že je to spojené s inteligencí. Jen pro mou zvědavost, kolik Ti je let? Citovat
ChodeC Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Kde jsi ten tahokov kupoval? To je opravdu tahokov ci derovany plech. Ta cena se mi libi a v Brne jsem videl vse 3x drazsi. PS: to jsou vceli plastve (sestiuhelniky) ci jiny tvar? PPS: abych nebyl uplne OT, tak mne se tato uprava nelibi. Original je original Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.