Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čauky,

nechcete někdo dnes zajít do zoo? Případně máte to někdo už v plánu?

Wlk mě nechal doma tak vymýšlím náhradní plán. Pokud by někdo chtěl zajít, napiště sem, příp. na mob. 775958460 :papa

Třeba se někdo najde :super

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

no a do Prazske ZOO muzes i zadarmo :papa

Ano i zadarmo . řádní členové mají k dispozici volnou vstupenku do ZOO pro celou rodinu 2+2 , mega velkou výhodou je hlavně i to, a dnes maximálně využito , že nemusíte stát ve frontě, a ta dnes byla fest dlouhá, ale rovnou ťapete k turniketu . Nebejt toho tak jsou děti protivný už při startu :D . Troškou nevýhodou je placení parkoviště přes pokladnu u vchodu ale naštěstí tam bylo jen par lidi.

Jinak teda náš adoptivní na nás dnes prděl a ani fotit se nechtěl:bacha

post-0-14109605946141_thumb.jpg

Odesláno

Protože dnes byly splněny všechny možné (a určitě i nemožné) podmínky pro rekordní účast na všech podobných místech - namátkou:

a) slunečno

b)volný den

c) začínající jaro ...

rád jsem si návštěvu ZOO i podobných atrakcí odpustil (popravdě mě takový nápad ani nenapadl) - zajdu tam až bude šance nekoukat jen na zevlující dvounožce, ale uvidím i nějaká ta zvířata (jako třeba ve v úterý 31. 3. v ZOO Jihlava, kde jsme s Pavlíkem byli téměř sami).

Odesláno

ZOO Jihlava, sobota cca 14:00, fornta tak na 20-30 min. Ale za to jsme byli odmeneni Sasou Rasilovem (kmotrem uz nevim jakeho dravce-ptaka) a Vandou Hybnerovou :mrk To nas teda vcelku nebralo, ale ukazka vycviku nemela chybu, i vtipny komentar a pristavani kanete Harrisova na hlavach obecenstva. Moc pekny. Ukazky se v sezone nejak opakuji... Kdo ma zajem.

To Medved: Pravda, ze v pavilonu opic se pohybovaly opice ve vetsi mire i mimo normalni prostor, ale kvuli nim tam nejdu, takze me nezajimaji - jen ty zvirata. :D Apropo jsi mohl svyho pribuznyho prekecat, aby vylez a ukazal se nam. :bacha

PS: Opice = zevlujici dvounozci

Odesláno

Demo, krásná lví fotka :potlesk:super

Já jsem na Zoo dost ulítlá, kamkoliv jedeme tak hned zjišťuju kde je poblíž nějaká Zoo. Moje milovaná je pražská (tak mám jí hlavně nejblíž;)), chodíme tam několikrát ročně, je to krásná procházka, plno ukázek cvičení lachtanů, slonů, krmení vyder, vlků, žiraf atd.. I když uznávám, že pro rodiny s dětma je Zoo možná už moc velká a náročná na projití.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...