ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Čauky, nechcete někdo dnes zajít do zoo? Případně máte to někdo už v plánu? Wlk mě nechal doma tak vymýšlím náhradní plán. Pokud by někdo chtěl zajít, napiště sem, příp. na mob. 775958460 Třeba se někdo najde Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 Tak zatím se přidává Koudaczek:super Pokud by jeste nekdo chtěl, budeme od čtvrt na 3 v ZOO. Kdyžtak cinkněte Jinak náš tajemník je prozměnu v pražské zoo, tak se můžete jít podívat za ním:papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 No tak do ty doby to nestihnu, ale šel bych hned:( Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 Tak dojeď pozděj dokonce máš na výběr Brno x Praha Rádi bysme Tě viděli na Moravě Citovat
Demo Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 - V sobotu jsem byl s mladou v Lešné ve Zlíně. Bomba Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: Vvitty no a do Prazske ZOO muzes i zadarmo Ano i zadarmo . řádní členové mají k dispozici volnou vstupenku do ZOO pro celou rodinu 2+2 , mega velkou výhodou je hlavně i to, a dnes maximálně využito , že nemusíte stát ve frontě, a ta dnes byla fest dlouhá, ale rovnou ťapete k turniketu . Nebejt toho tak jsou děti protivný už při startu . Troškou nevýhodou je placení parkoviště přes pokladnu u vchodu ale naštěstí tam bylo jen par lidi. Jinak teda náš adoptivní na nás dnes prděl a ani fotit se nechtěl:bacha Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 tady je naše \"plaketa\" ikdyž jsem z ní narozpacích. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 stav k 13:00 blbej nápad jít na Velikonoce do Zoo jsme neměly samy Citovat
vendelinek Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Tak to si myslim,že je slušný počet návštěvníků na Velikonoce:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Medvěd Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Protože dnes byly splněny všechny možné (a určitě i nemožné) podmínky pro rekordní účast na všech podobných místech - namátkou: a) slunečno b)volný den c) začínající jaro ... rád jsem si návštěvu ZOO i podobných atrakcí odpustil (popravdě mě takový nápad ani nenapadl) - zajdu tam až bude šance nekoukat jen na zevlující dvounožce, ale uvidím i nějaká ta zvířata (jako třeba ve v úterý 31. 3. v ZOO Jihlava, kde jsme s Pavlíkem byli téměř sami). Citovat
hloze-ja Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 ZOO Jihlava, sobota cca 14:00, fornta tak na 20-30 min. Ale za to jsme byli odmeneni Sasou Rasilovem (kmotrem uz nevim jakeho dravce-ptaka) a Vandou Hybnerovou To nas teda vcelku nebralo, ale ukazka vycviku nemela chybu, i vtipny komentar a pristavani kanete Harrisova na hlavach obecenstva. Moc pekny. Ukazky se v sezone nejak opakuji... Kdo ma zajem. To Medved: Pravda, ze v pavilonu opic se pohybovaly opice ve vetsi mire i mimo normalni prostor, ale kvuli nim tam nejdu, takze me nezajimaji - jen ty zvirata. Apropo jsi mohl svyho pribuznyho prekecat, aby vylez a ukazal se nam. PS: Opice = zevlujici dvounozci Citovat
Demo Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 vzopomel jsem si na vas a nafotil lvika v ZOO Lesna v sobotu... jak je patrno z fotky, taky to mel v pazi [upravil dne 14.4.2009 Demo] Citovat
Burisek Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 hih já měl možnost volné permice do Jihlavské zoo a nějak nebyl čas to využít.... Citovat
jirka639 Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 ja byl v ZOO Jihlava minulý víkend. pěkný pokoukání, malej byl unešenej z volně pobýhajících opiček. Citovat
Burisek Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 jj tady se ta úroveň dost zvedla,a to je dobře.... a je důležitý se Vám tu líbilo.... Citovat
Petra XSI Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Demo, krásná lví fotka Já jsem na Zoo dost ulítlá, kamkoliv jedeme tak hned zjišťuju kde je poblíž nějaká Zoo. Moje milovaná je pražská (tak mám jí hlavně nejblíž), chodíme tam několikrát ročně, je to krásná procházka, plno ukázek cvičení lachtanů, slonů, krmení vyder, vlků, žiraf atd.. I když uznávám, že pro rodiny s dětma je Zoo možná už moc velká a náročná na projití. Citovat
Demo Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 - jen pro pobaveni, jsem mel cest, tvari v tvar, asi 1,5 metru [upravil dne 14.4.2009 Demo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.