Radek Hurvajz Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 No tak dneska mě to zase chytlo, když sem to dorazil tak samozřejmě nesmí chybět pár foteček na blízkém místečku;) Citovat
ChodeC Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Pekny, bez te \"chromovane\" listy na naraznicich jsem to snad ani nevidel a nebo me to nikdy netrklo do oci. Ja nasel v pondeli dalsi tukanec od debila co neumi vyjizdet z rady aut, takze dalsi myti me ceka tak po dovolene... Citovat
Alesek Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Je to pěkný, akorát nějako nepoznávám místo focení Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: Alesek Je to pěkný, akorát nějako nepoznávám místo focení Zbytky bunkru za parkovištěm k pevnosti Dobrošov;) Citovat
elton Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 A kdy pojedeš na severní moravu? Hadr a leštěnku ti půjčím:aut Citovat
elton Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Mne ho leští manželka:mad: A já myslel, že je to debata o vyleštěném autě, Citovat
AnotherOne Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: elton Původně zaslal: AnotherOne Mne ho leští manželka:mad: A já myslel, že je to debata o vyleštěném autě, Načo hneď myslíš Citovat
Netopýrka Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 krasavec...můj jen tiše závidí, ale všechno bude Citovat
Péťa Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Hurvajsi, Tvé auto to nepotřebovalo. Kdyby jsi se chtěl realizovat, přistavím své! Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Radku máš to moc pěkný. Dřina co? Taky jsem právě skončil. S dovolením se tedy taky přidám. Citovat
Miku Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 S takovou leštěnkou se nejezdí , dělá to špatný dojem na ostatní normální automobilové špindíry :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: Peta Hurvajsi, Tvé auto to nepotřebovalo. Kdyby jsi se chtěl realizovat, přistavím své! Ale potřebovalo, po zimě bylo zapráskaný až hruza, takže umejt i zespoda a pak přeleštit potřebovalo, a ne že ne:D A svý klidně přistav, tady muže stát třeba pul roku, sem se ještě pár aut vejde:D:D:D [upravil dne 9/4/09 Radek Hurvajz] Citovat
Bobo.KH Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 No mas to pekne Radku.Tak dalsi vikend se stav u me a muzez ses ukazat jak vylestis me:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.