Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak mám další dotázek- když se hrkám po mestě jedničkou dvojkou a tak prostě pomalu, tak mi vevnitř děsně smrdí benzín a připadá mi, že čím dál víc...máte někdo zkušenosti?

Odesláno

zkušenosti nemám--mám ropu--ale jestli není nikde zjevný únik, není to ten zachytávač benz. par v pravém před. podběhu úplně nahoře (pod plast. krytem) ??:myslim

P.S. doporučuju ve voze nekouřit--ani jointa :)

Odesláno

Mne smrdi tiez benzin ale iba niekedy a zistil som ze mi to ide spod zadnej sedanky okolo benzinoveho cerpadla-dal som dole ten cierny gumovy kryt a nic-sucho:myslim

Odesláno

hm hm hm....super děkuju zkouknu to....já ho právě cítím někde zepředu a to jen když se crcám za 1 nebo 2 jinak ne....nekouřim:super a toho občasnýho jointa tedy raděj vynechám:D

Odesláno

mě právě taky, kolikrát když se člověk hrká přes město tak je to fakt síla, i když pustím klimu...a když mam za 2 a jedu zatáčku a dam málo plynu tak to jakoby uplně přestane na chviličku jet než se to zas chytí:bojim a to zas si myslim nemam tak málo plynu abych to nějak přidusila...

Odesláno

Dělá mi to i moje 309,ale 306 zatím ne...přitom je to všechno utěsněný:bojim Smrad hrozněj,ale je to cítit jenom v létě nebo za hezkýho počasí,v zimě ne....

Odesláno
Původně zaslal: Issbia

mě právě taky, kolikrát když se člověk hrká přes město tak je to fakt síla, i když pustím klimu...a když mam za 2 a jedu zatáčku a dam málo plynu tak to jakoby uplně přestane na chviličku jet než se to zas chytí:bojim a to zas si myslim nemam tak málo plynu abych to nějak přidusila...

To mi dělá zase 306 1,4,je to hrozný,občas to je jako by docházel benzín nebo odešlo čerpadlo,ale dělá to jenom někdy....ale můžu mít klidně plnej kotel a je to to samí:myslim
Odesláno

Já trošku cítím naftičku když stojím a mám zaplý foukání zvenku - ale u mě je to tím, že mě trošku mlží naftičku 2 pravý vstřiky a jejich spravení je na pořadníku ;)

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Já trošku cítím naftičku když stojím a mám zaplý foukání zvenku - ale u mě je to tím, že mě trošku mlží naftičku 2 pravý vstřiky a jejich spravení je na pořadníku ;)

Tak je to správně,tak to má být:D
Odesláno

a nesmrdí náhodou ta nádoba s aktivním uhlí co je v levém blatníku? Teď nevím jestli je na to na odvětráné nádrže nebo co. Jak to bude cítit tak zastav a očichej LP kolo

Odesláno

Hele to by musel být úžasný pohled, u chodníku zastaví auto, řidič vyběhne, přidřepne a začne očichávat kolo..... být kolemjdoucím tak budu očekávat, že ještě zvedne nožičku :D

Odesláno
Původně zaslal: Issbia

tak mám další dotázek- když se hrkám po mestě jedničkou dvojkou a tak prostě pomalu, tak mi vevnitř děsně smrdí benzín a připadá mi, že čím dál víc...máte někdo zkušenosti?

Projdi hadičky v motorovém prostoru ... neboj se je vzít a ohýbat mezi prsty ... zda náhodou nějaká nesákne.

Zkus také po dojezdu (i kdy před tím pelášíš jak blázen) otevřít kapotu a hadičky a spon osahat (jen se nespal od motoru) ... mohla by být někde navlhlá ... po čase se benzín odpaří a když na to koukáš třeba za půl hoďky tak je opět sucho.

Když jedeš pomalu tak se to nestačí odvětrávat a jde to do kabiny, při rychlé jízdě to jde pryč .. nápor vzduch to odhodí někam jinam.

Řešil jsem to kdysi na 205ce (1.1 benzín)

Odesláno

Ahoj, mám ten samý problém. Mám LPG a dělá mě to i když jedu na plyn. Jen při velmi pomalé jízdě a když stojím a jen v teplém počasí. Hadičky jsem kontroloval asi stokrát a ten filtr s aktivním uhlím v blatníku jsem taky měnil (cca 1300 KĆ v peugeot-prodejně).

Až na to přijdeš dej vědět.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Já to mám u 406tky taky. V zimě byl klid a teď jak začalo teplo je to tady zas. Zastavím na křižovatce a strašnej smrad benzínu v kabině. Prošel jsem všechny hadičky a spony a nic. Jen ten filtr s tím aktivním uhlím jsem ještě neměnil, ale asi mě nic jiného nezbyde i když tady jste psali, že to jeden vyměnil a dělá to pořád, tak nevím.

Odesláno

Jsem myslel, že sis za rok zvykla...:)

Ale vážně. Je potřeba zjistit, jestli to smrdí pod pravou zadní sedačkou, kde je nádrž, anebo z motoru. A v motoru důkladně prohlédnout hadičky. Ještě by to mohlo smrdět zpod auta, jak jdou trubičky od nádrže k motoru.

Odesláno

Mno z moji skusenosti s 8mi ventilem bych koukl na hadice kolem vstrikovaci rampy .. dokonce kdyz ta hadicka jen tak mlzi tak pri zahratym motoru neni vydet zadnej unik protoze se to stiha odparovat..

Skusil bych uz od studenyho auta dat jen vnitrni obeh a vypnout ventilator topeni..pokud to jde od motoru nemelo by to jit citit..a guma se v zime taky scvrkne tak bych hledal asi tam..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...