Přejít na obsah

soukupp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

Vše od uživatele soukupp

  1. Kolik stojí ta hlava?
  2. Je to těsnění pod hlavou, před dvěma lety jsem ho měnil. Zase deset tisíc v čudu, když nebude špatná hlava, jinak ještě víc. Kolik stojí hlava a prý u pohonu na LPG je běžné že dlouho nevydrží. Co je na tom pravdy?
  3. Já právě píšu že BRC je dražší než to co tam mám já. Moje je dělané v roce 2006 a stálo 32000Kč a BRC v té době stálo k padesáti tisícům.
  4. Systém LPG nevím, ale je to normální se vstřikováním do každého válce zvlášť. Na papírech od plynu mám napsáno BRC, ale BRC to není, protože to stálo o dost více. Hadice netlakujou a když jsem to zkoušel ovzdušnit, tak tam bylo 90 stupňů. Olej už se objevuje asi 3 roky vždy několik kapek na vaně a pod ní. Říkal automechanik, že si myslí, že to je od té spojky, ale po výměně je to stále, tak to bude spíše něco jiného. Vydrží mě motorový olej maximálně 10000km a pak ho musím dolít. Čím míň jezdím, tím míň vydrží, takže to není tím že by šel do motoru, ale že pomalu odkapává.
  5. Dobrý den mám Peugeot 406 kombi 1.8 + LPG. Ujedu pár kilometrů a vůbec mě to netopí a nepřepne motor na LPG i když už mám přes 70 stupňů. Pak je tam skoro 100 a zase to klesne tak na 80 a pořád to netopí a nejde na LPG. Koukal jsem se a vody je tam dost, i jsem to zkoušel ovzdušnit a je to ok. Jen jsem zjistil že je tam málo oleje a strašně to kouří. Bílý kouř a dost smrdí. Čím by to mohlo být. Myslíte že tím olejem a nebo může být ještě jiná závada. Ještě mám dost do další výměny, ale pod autem je neustále nějaký olej. Uniká to čím dál víc a to když mě dělali spojku tak vyměnili všechna těsnění.
  6. soukupp

    Problém při startování

    Díky, vyzkouším.
  7. Vyměnit motorek je nejjednodušší, ale stojí 6000Kč.
  8. Už se mě stalo asi 5x že jsem otočil klíčkem a jen to cvaklo a nic. Jeden automechanik mě poradil abych klepnul do takového černého válečku u motoru (asi cívka startéru) a pak už to jde. 10x to nastartuji normálně a jednou ne. Co s tím a co to vlastně je. Jestli je to ta cívka, tak kolik stojí a jestli je těžké ji vyměnit. Mám Peugeot 406 combi 1.8 / LPG r.v.1998. Díky.
  9. Mě to taky strašně smrdí, ale nevadí mě to protože mě benzín voní, ale ostatním to nevoní.
  10. Já to mám u 406tky taky. V zimě byl klid a teď jak začalo teplo je to tady zas. Zastavím na křižovatce a strašnej smrad benzínu v kabině. Prošel jsem všechny hadičky a spony a nic. Jen ten filtr s tím aktivním uhlím jsem ještě neměnil, ale asi mě nic jiného nezbyde i když tady jste psali, že to jeden vyměnil a dělá to pořád, tak nevím.
  11. soukupp

    Autobaterie

    Díky, přesně to jsem chtěl vědět.
  12. soukupp

    Autobaterie

    To jsem si taky myslel, ale z jakého pohledu se to bere a kterou prostě mám chtít na mé auto a kdybych koupil tu druhou šlo by ji tam také dát?
  13. soukupp

    Autobaterie

    Tak jsem sehnal tuhle: Varta SILVER Dynamic 63Ah, 610A, 12V i s dopravou za 2000Kč, ale zase píšou jestli chci pravou nebo levou. Jaký je v tom rozdíl? Kterou mám chtít?
  14. soukupp

    Autobaterie

    Díky
  15. soukupp

    Autobaterie

    Já jsem koukal a dal bych tam asi 63Ah, to je zlatej střed. Třeba Varta 63Ah P, s.p. 610A ,SILVER dynamic ,12V stojí zhruba 2600Kč. Nebo něco jinýho?
  16. Chtěl bych se zeptat jakou mám koupit autobaterii na Peugeot 406 1,8 16V, r.v.1998. Nemůžu přečíst co je to za hodnotu. Je tam jen vyraženo že je vyrobena v září 1998, takže je původní. Chtěl bych se zeptat jaká je dobrá (výkon/cena) a aby vydržela alespoň 5let. samozřejmě že 11 let už asi žádná nevydrží. A záleží jestli je napravo nebo na levo nebo to je jedno. Děkuji za odpovědi.
  17. V mé 406tce byl jen umělý kastlík a tak jsem si koupil teploměr na vrakovišti a nechal jsem si ho zapojit. Ukazovalo to teplotu v pravém horním rohu. Teď asi po čtyřech letech mě praskla žárovka tak jsem to rozebral a koukám že tam jsou dvě žárovky. Tak jsem koupil nové obě dvě a začalo mě svítit napravo ...km a tankování a v levém rohu teplota. Takže je to jako u palubního PC. Nešlo by nějak zprovoznit palubní počítač aby všechno ukazoval jak má a ne jenom teplotu? Jinak mám Peugeot 406 kombi 1,8 16V + LPG r.v.1998.Díky za odpovědi.
  18. soukupp

    vibrácia radiacej páky

    Přesně to mě dělalo asi půl roku, postupně jsem vyměnil všechny silentbloky. Stálo to asi 3000Kč a pořád to dělalo, tak jsem vyměnil olej v převodovce, řadit šlo krásně, ale vibrace nepřestaly. Tak přišla na řadu pravá poloosa za 5000Kč, vibrace se zmírnily, ale byly tam pořád. Potom levá poloosa, ta už stála jen 3800Kč i s prací a je to vyřešený. Už nic nevibruje.
  19. soukupp

    Filtr

    Na hadičky jsem koukal a vypadají neporušeně a ani mokré nejsou.
  20. Za poslední tři měsíce je v kabině cítit benzín když je auto zahřáté a třeba zastavím před křižovatkou a vyvalí se smrad benzínu. Čím to může být? Někdo mě říkal, že je tam nějaký filtr s uhlím, který je někde v podběhu kola a je asi špatný tak se to vrací dovnitř průduchy ventilace. Nevíte někdo co s tím a co to je za filtr, kolik stojí, jak se k němu dostanu? Mám 406 kombi 1,8 16V + LPG, r.v. 1998. Díky
  21. soukupp

    Kolko stoji 3.brzdove svetlo?

    Kupoval jsem si loni v Peugeotu v Českých Budějovicích a stálo 1700Kč na 406 16V combi, r.v.1998 a mám ho nepoužité, zabalené v garáži, protože to nebylo světlem, ale kabelem. Už jsem to tady někde psal. Prodám ho za 1000Kč.
  22. soukupp

    Blinkr u 406ky

    Tak jsem to rozebral, vyndal páčku, vyčistli a namazal vazelínou a zatím to jde, tak uvidíme jak dlouho. Zatím díky všem.
  23. soukupp

    Blinkr u 406ky

    Zkusím to tu najít, ale je to nadlouho. Jinak mě ho na vrakovišti nabízejí za 800Kč.
  24. soukupp

    Blinkr u 406ky

    Je to rok 1998 bez palubního PC, a bez předních mlhovek.
  25. Prosil bych o radu, co mám dělat když zmáčknu levý blinkr tak mě jde dobře a když pravý tak mě nedrží v poloze a vypadává. Nejde to opravit? A nebo se musí koupit celá páčka se spínačem a kolik asi tak stojí. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...