Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cavte

Chcel by som vas poprosit o radu,aky tvar 15kovych elektronov by sa hodil na moju 406ku aby nevyzerali na aute moc male.Viem ze 15ky su male,ale podla TP ine mat nemozem a pri tych novych pokutach nechcem riskovat.

Odesláno

Ja som mal pekne 16ky ked som auto kupil,ale nemal som ich zapisane.Tak som minuli rok cez leto v 30 stupnovych horucavach behal na zimnych a vybavoval vynimku ci na dopravnom,cez znamich ale neuspesne.Len co ma to stalo zbytocne vela sil nervov casu a penazi.Tak na to prdim a zhanam neake 15ky.

Odesláno

tak musíš si snad vybrat sám,co se ti líbí... 15 nejsou na autě ,,malé\'\',je to standard rozměr, dávaly se i 14 a ty snad joo, :super

[upravil dne 3/4/09 ozzy1956]

Odesláno

Tiez si myslim, ze 15 su v pohode, aj ked 16 vyzeraju lepsie.

Ber to pozitivne aspon mas mensiu spotrebu a pruznejsie rozbiehanie (aj ked minimalne, ci skor mikromalne) :D

Ale zaujima ma co si spravil s tymi 16-kami?

Ja mam v TP aj 16 povolene a mozno by som vymenil za moje 15 plus pripadne moj doplatok?

Hmm?

Odesláno

ono se taky lehce může stát, že dáš sice větší kola, ale průměr gumy bude třeba o centimetr menší, záleží na profilu, ale to asi víš.

co se týká kol, tak na 406 mě osobně nejlepší a největší dojem dělají 7 až 9 paprsková kola s plochým paprskem, ne moc úzkým

Odesláno

Ja sem se stim mak neparal.V TP mam 15 a jezdim 16:D

Az pojedu na technickou tak tam hodim 15 ty mam na zimu.A pak tam hodim spet 16.

Premyslél sem ze to necham prepsat.Ale nevim kam stim jit.

Kdyz mi nekdo poradi kam si dojit zazadat tak skusim,a uvidim jestli uspeji:D

Odesláno

Vam z ciech sa to lahko povie.Vy nosite zo sebov len mali technicky,v ktorom je prd napisane.Mi mame jeden velky z ktoreho sa stali nasi pani policajty majstry sveta.Ked im nenafukas a mas vsetko v poriadku tak ta dojebu za kolesa.

Odesláno

medvede, moja rec! Ty smradi len cekaju, ze ma nekdo HID prestavby, nepovolene kolesa, nepovolene vyfuky, ktere roba randal jak Boeing a ine nepovolene veci...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...