Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked som kupil auto uz vtedy sem tam blblo a pisalo mi Faulty -teda zavada parkovacich senzorov ,ale vacsinou to islo.Auto som kupil ojazdene nie nove. Potom to zacalo castejsie a castejsie az nesli vobec. Ani signal to pipnutie ked som zaradil spiatocku. Este skor nez to prestalo ked som auto vystriekal vapkou na umyvarke to chvilu islo ako keby voda tomu pomohla. Teraz uz nejdu vobec. Bol som cistit senzory na narazniku aj kable a bol tam piesok. Teraz ked zaradim spiatocku to aj pipne v kabine ale stale pise faulty a nereaguje to na prekazku .Co mam este skontrolovat?

Odesláno
Původně zaslal: Maroš

Ked som kupil auto uz vtedy sem tam blblo a pisalo mi Faulty -teda zavada parkovacich senzorov ,ale vacsinou to islo.Auto som kupil ojazdene nie nove. Potom to zacalo castejsie a castejsie az nesli vobec. Ani signal to pipnutie ked som zaradil spiatocku. Este skor nez to prestalo ked som auto vystriekal vapkou na umyvarke to chvilu islo ako keby voda tomu pomohla. Teraz uz nejdu vobec. Bol som cistit senzory na narazniku aj kable a bol tam piesok. Teraz ked zaradim spiatocku to aj pipne v kabine ale stale pise faulty a nereaguje to na prekazku .Co mam este skontrolovat?

Riadiacu jednotku, je umiestnená na dne kde je rezerva a veľmi rada tam zvykne skondenzovať voda a zoxidujú kontakty a plošný spoj v jednotke.

Odesláno

AnotherOne: Je rozdíl mezi věřícíma a vědoucíma :D

A pak - porovnávat lidi podle toho, co mají za káru - JE CESTOU DO PEKEL !

P.S.: AnotherOne: Jsi po dlouhé době první, kdo to tu (v podobném smyslu) nadhodil ;):nevim

Odesláno

Oki dakujem hned rano to pozriem .Kazda rada dobra nevedel som ze ta riadiaca jednotka je pri rezerve . Iba zdvihnem koleso a tam ju uvidim?Hm super dik dik dalsi krok dopredu . I nac tie senzory ked som cistil tak boli tam kable riadne zanesene ...oplati sa to vycistit. :roker

Odesláno

Tiež mám podobný problém. Senzory donedávna fungovali bez problémov. Najskôr sa hláška Parking assistance system faulty objavila iba občas, až napokon senzory prestali fungovať úplne. Potom som ich radšej vypol, lebo ma to pípanie pri zaradení spiatočky iba znervózňovalo.:grr

Chcel by som sa spýtať, ako zistiť, či nie je niektorý senzor vadný? Tá riadiaca jednotka je u mňa v kufri na ľavej strane (ak je to teda ona), tam som chybu vizuálne nenašiel. (307 sw, 1.6 HDi)

Odesláno

Hm neviem kde je problem.Mne to uplne zomrelo ale vcera som vybral snimace vsetky styri kazdy postupne aby som ich nepoplietol a dal nazad. No jedina zmena ze uz ked zaradim spiatocku to pipne v aute a koniec a tiez neviem co stym lebo riadiacu jednotku som vybral a aj vycistil konektory a potom som aj rozobral a prepajkoval vsetky vyvody na konekttor ale nic vobec nic a neviem ako to riesit .

Odesláno

No prave pipne mi to a niekedy tie faulty napise a niekedy nie ale vacsinou ich napise ale sem tam sa stane ze ich nenapise tak hned skusam cuvat ale nic nepipa mrtvo a potom ked dam jednotku sa objavi na displayi faulty :myslim

Odesláno

Pockaj prepac nerozumiem. Ja ked som kupil to auto tak to viac islo ako neslo a uz sa to len zhorsovalo a neviem ci ten majitel predtym dal striekat naraznik ale skor nie ako ano

a tomu nerozumiem ako oddeleny Ten stredovy kruzok je modry ako auto na nom je nejake silikonove tesnenie a je vsunuty do naraznika. To myslis ze sa nesmie ten kruzok dotikat naraznika.Prepac neporozumel som ale dakujem ti pekne...kazda rada dobra skontrolujem co povies.Vies predtym nez to blblo tak malo som mal posit ze ked som buchol kufrom tak to zrazu islo tak som chodil a buchal ale teraz uz nepomaha nic az nato ze ked so vycistil vsetko pocujem to pipnutie pri zaradeni spiatocky ale len raz ked dam druhy krat spiatocku uz nezapipa . Vypnem auto nastartujem dam spatecku zaradim zapipa ako ze som dal spiatocku a sa mi stalo ze naskocil signal ze som bliszko prekazky ale len na dve sekundy a potom uz ked dam spiatocku nic.Je to zahadne

Odesláno

Môj senzor vyzerá takto, je možné, že na SW je iný, takže už vieš čo myslím tými dvoma krúžkami. To pípnutie je signál, že všetko funguje ako má. Následne ak sa niekde zistí chyba pri ďalšom cúvaní to nepípne a senzory nefungujú. Keďže ti to niekedy ide a niekedy nie, videl by som to stále na vadný kontakt. Nemáš foto senzora?

post-0-14109605668092_thumb.jpg

Odesláno

Ano mam to presne tak isto ako ty presne presne a su styri ks. ako mam postupovat ja som to cistil a pozeral a nic som divne nenasiel.Dakujem

Odesláno

Tak na každom senzore prekontrolj či sa nedotýka ten meší stredný krúžok toho vonkajšieho obalu. Prestriekaj kontakty nejakým sprejom na kontakty. Prepípaj meracím prístrojom vodiče medzi jednotkou a senzormi. Jednotku si rozoberal, vyčistil vnútrajšok?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...