Georginek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Zdravim, klepalo se mi rizeni a tak jsem nechal prevazit predni kola. Byly absolutne kulaty, ale vsiml jsem si ze na brzdicich je takova divna vec, jaka tam nebyla. Prikladam obrazek. Podotykam ze to nejsou praskliny, ale kdyz prez to prejedu prstem je tam proste hrbol.Cary jsou od sebe celkem pravidelne vzdalene. Je mozny ze tenhle hrbol zapricinuje ze brzdeni neni plynule ale jaksi cukave. Pri vyzsich rychlostech to jako boucha a pri nizsich je citit cukani. Je mozne ze to muze byt take to vibrovani v urcitych rychlostech? Ze se treba prave ten hrbol dotyka desticek a pak to vibruje??? Cim to muze byt zpusobeno? PS: Gumy sou novy a disky absolutne kulaty.......Obrazek jsem konecne pridal Vyrobce Bendix mam pocit. Predtim sem mel Ferodo, ale ty zase porad piskaly. ZATIM JSEM SE NEDOZVEDEL NEJAKE INFO. KONECNE JSEM PRIDAL TEN OBRAZEK..... [upravil dne 2/4/09 Georginek] [upravil dne 2/4/09 Georginek] [upravil dne 2/4/09 Georginek] [upravil dne 2/4/09 Georginek] [upravil dne 3/4/09 Georginek] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Obrazok nevidim Ale zvlnene kotuce presne to spoobuje, ze brzdenie je cukave ... Vibrovanie v urcitych rychlostech by som tomu nepripisoval, pokial nebrzdis... Inac by si pocul s auta ze sa ty kotuc opiera o dosticky a po jednej dlhsej ceste by si zodral dosticky ... Vibrovanie by som skorej pripisal pneu alebo diskom, pokial mas uz napravu robenu... Moze byt prasklej kor, zle vyvazene, ale zohnuty disk... Citovat
marko306 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Urcite je to tym. Vymen kotuce aj s oblozenim. Ak su este hrube a nemas penaze skus ich dat stocit na sustruhu zatial. Citovat
pastorek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Georginek Zdravim, klepalo se mi rizeni a tak jsem nechal prevazit predni kola. Byly absolutne kulaty, ale vsiml jsem si ze na brzdicich je takova divna vec, jaka tam nebyla. Prikladam obrazek. Podotykam ze to nejsou praskliny, ale kdyz prez to prejedu prstem je tam proste hrbol.Cary jsou od sebe celkem pravidelne vzdalene. Je mozny ze tenhle hrbol zapricinuje ze brzdeni neni plynule ale jaksi cukave. Pri vyzsich rychlostech to jako boucha a pri nizsich je citit cukani. Je mozne ze to muze byt take to vibrovani v urcitych rychlostech? Ze se treba prave ten hrbol dotyka desticek a pak to vibruje??? Cim to muze byt zpusobeno? [upravil dne 30/3/09 Georginek] Ak je ten hrbol ako kruh po celom obvode kotúča tak ten to nerobí. Ak je to ako lúče od stredu ku okrajom tak ano. V tom prípade pomôže iba výmena kotúčov a doštičiek. Vraj to spôsobujú príliš tvrdé doštičky. Tá fotka by bolá dobrá na posúdenie. [upravil dne 30/3/09 pastorek] Citovat
ladosak Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Pokud máš hodně popraskané kotouče tak na autě nemají co dělat. V Německu pokud máš popraskané kotouče tak tě policajti (bagouni) odstavi, a nesmíš pokračovat v jízdě.Hlavně u kamionů. Citovat
pastorek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: ladosak Pokud máš hodně popraskané kotouče tak na autě nemají co dělat. V Německu pokud máš popraskané kotouče tak tě policajti (bagouni) odstavi, a nesmíš pokračovat v jízdě.Hlavně u kamionů. Čítaj pozorne. Napísal \"Podotykam ze to nejsou praskliny\". Citovat
MJSytic Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Hmm, s Bendixem jsem si užil svý (viz pár témat fóra). Samá reklamace a pak rovnání (stáčení) na soustruhu. Teď mám Ferodo a max. spokojenost. Zkus je sundat a odvést k nějakýmu soustružníkovi. On už ti řekne, jestli s tím půjde něco dělat Citovat
Georginek Odesláno 31. březen 2009 Autor Odesláno 31. březen 2009 Jeste jeden obrazek.... [upravil dne 2/4/09 Georginek] Citovat
marko306 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 odmeraj ak sa ti da, ze ci su tie ciary pravidelne (vzdialene rovnako od seba) Ak ano tak to teoreticky mohlo byt aj drazkovanie. Skus hodit foto toho kotuca. Citovat
MJSytic Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Přesně tak. Udělej normální fotku. Nějakej obrázek nakreslenej v malování toho moc neřekne Citovat
urdemala Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 no mě to připadá jako drážkování, ale fakt netušim, co si tim panákresem chtěl říct :-( Citovat
AnotherOne Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Píše, že je tam hrbol a nie diera. Keby to bolo drážkovanie tak to nebude hrbol. Citovat
marko306 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 nech spravi foto. Bolo by dost divne keby sa mu spravi takych 5 hrbolov. To by musel mat totalne zvlnene a to by videl aj volnym okom. Takto bez fotky konstatovat to je naprd Citovat
Georginek Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 Zdravim, tak sem uploadnul ty slibovane obrazky, tak snad Vam to pomuze...... Citovat
marko306 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 to vypada ako otlacene od krajov oblozenia. Auto niekde dlho stalo okolo to obhrdzavelo potom sa jazdilo a zas dlho stalo a obhrdzavelo. Ale to muselo stat vo vode. Neni to auto z nejakych zaplav? Citovat
P607Olda Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 To je rez - otisk destiček. Málo jezdíš, moc parkuješ. Buď to obrzdi, anebo sundat a stočit na soustruhu. Brousit ručně šmirglem si netroufám radit - možná opatrně... Citovat
Georginek Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 Jezdim normalne. Kazdy pondeli do Prahy 120km, ve ctvrtek zpatky 120km a od ctvrtka do pondeli najedu tak 100. To dela 350 za tejden....Takze to neni ze bych moc parkoval.......Kdyz prez to prejedu prstem, tak je tam citit hrbol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.