Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

vypada celkem slusne. Jen me treba zklamalo misto vzadu. hlavu jsem mel az do stropu a mista na kolena taky nic moc.A to jsem mel zadni posunutou az do zadni pozice./ no mam zhruba 2m/ Jinak za volantem to celkem jde a interier se mi moc libil.

[upravil dne 19/4/09 hudy]

post-0-1410960592695_thumb.jpg

• O 5 měsíců později...
Odesláno

No, když jsem tohle auto viděl na fotkách tak jsem si říkal to se asi hodně spletli ale ve skutečnosti je tohle auto velice pěkné, líbí se mi ta varianilita kufru. Akorát se mi zdá že cena auto moc nepřispěje ale po pul roce to určo pujde dolů.

• O 4 týdny později...
Odesláno

ve včerejším blesku psali že dostal prestižní cenu automobilových novinářu Auto Europa a získal ji za originalitu , technologickou uroven ,styl, kvalitu a pomer kvality a ceny:potlesk:potlesk:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,mám ho asi 12 dní, no,někomu se může zdát uvnitř malé,ale já jsem celkem spokojen,měřím 185cm a celkem se vlezu jak vpředu tak i vzádu...kufr by mohl být malinko větší...

Odesláno
Původně zaslal: petrol

Ahoj,mám ho asi 12 dní, no,někomu se může zdát uvnitř malé,ale já jsem celkem spokojen,měřím 185cm a celkem se vlezu jak vpředu tak i vzádu...kufr by mohl být malinko větší...

Vítej v klubu :papa.

Odesláno

jo jo, ten kufr by mě vadil, ale jinak si myslím že je celkem prostorná.

Kufr je pro mě důležitej, mohli ho udělat vetší ale už by to nebyla 3008:)

každopádně vítej v klubu a nechť slouží jen ku spokojenosti:papa

Odesláno

Co jsem měl možnost se povozit tak jsem byl velmi spokojen. Je fakt, že se u tohodle auta nemůže člověk tak pohodlně rozvalit jako ve 406, ale je to jiná třída a hlavně mnohokráte bezpečnější. Ta \"lednice\" mezi předníma sedačkama mě fakt dostala. :D

Kufr si myslím dostatečnej a komu je malej ať si počká na 5008. ;)

Odesláno

teď o víkendu?? žena je nemocná ale snad to do víkendu vyleží :-) ale přijet můžete, jen bych vás nepozval nahoru na kafe :-) a tu RAMku mám nachystanou :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...