Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen pro pořádek chci připomenout,že již 48minisraz P-C na Džbáně se bude konat 2.4.2009 (čtvrtek) od 18.hodin.

Tak doufám,že se opět sejdeme v hojném počtu :)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Lenčo, chřipku vem klidně s sebou, my nejsme vybíraví, berem každýho :aut:D

Míro, mě rohlíkem neopiješ ......... ty doby, co byli Pežoťáci na srazech vděční za cokoli rodu ženskýho, ty už dávno minuly... dneska to je běžná věc, a ačkoli je chřipka taky ženského rodu, přeci jen bych dorazila radši sólo...

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Míro, mě rohlíkem neopiješ ......... ty doby, co byli Pežoťáci na srazech vděční za cokoli rodu ženskýho, ty už dávno minuly... dneska to je běžná věc, a ačkoli je chřipka taky ženského rodu, přeci jen bych dorazila radši sólo...

Ty doby někdy byli???? jsem v clubu docela dlouho ale rozhodně si na tohle nepamatuju REJP :):aut :aut

[upravil dne 26/3/2009 John]

Odesláno
Původně zaslal: John

Ty doby někdy byli???? jsem v clubu docela dlouho ale rozhodně si na tohle nepamatuju REJP :):aut :aut

[upravil dne 26/3/2009 John]

Ty už jsi na klubu tak dlouho, Johne, že máš na zapomínání i nárok :aut:aut:aut:aut:aut:aut

[upravil dne 27/3/09 Netopýrka]

Odesláno

No jasně že minuly, hoši už (naštěstí) dostali alespoň malinko rozum...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Aááááá už je to zase tady :D:D

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jo jo je to tady. Už jsem čekala, že se Oddie neozve, když se vždycky tak vehementně ozývá na vše, co je ženského rodu.:D

Odesláno
Původně zaslal: Chrisman

mam dotaz muzete mi poslat adresu....??? rad bych dorazil jako novacek...

zde je restaurace

Loc: 50°5\'57.786\"N, 14°20\'15.091\"E

zde je parkoviste

Loc: 50°5\'55.757\"N, 14°20\'14.313\"E

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...