Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pár lidí tady má svoji evidenci na Sprintmonitoru. Mě je taková evidence dobrá třeba k tomu, že když mi vyletí spotřeba o víc jak půllitru nahoru, jdu se podívat, kde je ve výfuku díra... ;)

Odesláno

Hmm, smysl mi nějak uniká. já spotřebu moc nehlídám, ale vždycky tankuji plnou nádrž a zásadně jen u Shellu a vynuluji počítadlo. Vím kolik najedu kilometrů na plnou nádrž a když mám prázdno a najeto méně kilometrů než jindy, vím že je asi nějaký problém.

Odesláno
Původně zaslal: *jose_106*

Pár lidí tady má svoji evidenci na Sprintmonitoru. Mě je taková evidence dobrá třeba k tomu, že když mi vyletí spotřeba o víc jak půllitru nahoru, jdu se podívat, kde je ve výfuku díra... ;)

Ty nejezdíš s přívěsem,co?

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Nějak se mi nechce to studovat, ale k čemu to je ten server? To jako na evidenci spotřeby auta? Pokud ano, k čemu je taková evidence dobrá?

Ber to tak, že někdo lepí letadýlka, někdo je fetišista, a někdo je zatíženej na statistiky. ;)

Prostě, dle gusta každého soudruha.

A na co jsi ujetý ty ? :P

Odesláno
Původně zaslal: vix

Nějak se mi nechce to studovat, ale k čemu to je ten server? To jako na evidenci spotřeby auta? Pokud ano, k čemu je taková evidence dobrá?

Ber to tak, že někdo lepí letadýlka, někdo je fetišista, a někdo je zatíženej na statistiky. ;)

Prostě, dle gusta každého soudruha.

A na co jsi ujetý ty ? :P

Ano, tak potom to chápu :D Pro mne by to byla ztráta času, ale jak píšeš, proti gustu...

Jinak já si ujíždím na dobrém vínu a sýru. ;)

Odesláno

nevim co je ztraty casu na tom, ze vim a hlavne i zpetne dohledam, kolik mi wagen papa, da se z toho odvodit spousta veci. dale si tem muzes vest vymeny oleje, pneu, sledovat spotrebu dle toho u koho tankujes, pri ruznych rezimech atd.

nicmene spotreby.cz sem se jal dnes vyzkouset a musim rict, ze na to ze je to v cestine, tak tomu nak nerozumim. tam kde mi spritmonitor vypocitava spotrebu 6.21 (coz presne sedi) tak spotreby mi suverene hlasi 7.68:bojim a to anglicky ani nemecky moc nevladnu

Odesláno
Původně zaslal: buml

nevim co je ztraty casu na tom, ze vim a hlavne i zpetne dohledam, kolik mi wagen papa, da se z toho odvodit spousta veci. dale si tem muzes vest vymeny oleje, pneu, sledovat spotrebu dle toho u koho tankujes, pri ruznych rezimech atd.

nicmene spotreby.cz sem se jal dnes vyzkouset a musim rict, ze na to ze je to v cestine, tak tomu nak nerozumim. tam kde mi spritmonitor vypocitava spotrebu 6.21 (coz presne sedi) tak spotreby mi suverene hlasi 7.68:bojim a to anglicky ani nemecky moc nevladnu

Jestli to nebude tim... ;-)
Odesláno

Hmm, smysl mi nějak uniká. já spotřebu moc nehlídám, ale vždycky tankuji plnou nádrž a zásadně jen u Shellu a vynuluji počítadlo. Vím kolik najedu kilometrů na plnou nádrž a když mám prázdno a najeto méně kilometrů než jindy, vím že je asi nějaký problém.

Je to super věc :) Samo, je to určený pro ty, kteří si vedli kilometrovníky a jiný papírový záležitosti, tady až se dostanu k počítaču po natankování zadám kolik sem tam dal litrů, kolik to stálo, stav tachometru, a všecko ostatní spočítá za mě :)

Já mám záznamy od chvíle, kdy sem to koupil (původně sem to dělal v Excelu, ale pak sem to flákl na spritmonitor a spokojenost...)

Co se týče spotreby.cz jako dobrej nápad, ale zkoušel sem to a je tam spousta i principielních chyb... Zkrátka snažili se být lepší, a je to přeplácaný se spoustou chyb... Až si udělaj import/export jako má sprintmonitor, klidně jim tam data nahraju ;) Ale jinak už od spritmonitoru nejdu pryč... V kombinaci s Shell online i vím, na které benzínce sem bral takže vím všecko :)

Pro někoho zbytečnost, já sem za to rád :aut

Odesláno

na spritmonitoru mam spotreby od 5/2001 ( celkem uz asi 460 tankovani ) pisu si tam vymeny oleje ( ma to funkci upozornovani na blizici se termin vymeny ), pneumatiky a jine investice, prehledne, jednoduche, funkcni

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...