N3R3Z Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Zdravím všechny co používají server spotreby.cz všiml jsem si novinky a tou je položka Skupiny tak jsem si říkal, proč nezaložit i skupinku pro Peugeot-Club zde odkaz: http://www.spotreby.cz/skupina.php?id=12 Citovat
destiny Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Nějak se mi nechce to studovat, ale k čemu to je ten server? To jako na evidenci spotřeby auta? Pokud ano, k čemu je taková evidence dobrá? Citovat
*jose_106* Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Pár lidí tady má svoji evidenci na Sprintmonitoru. Mě je taková evidence dobrá třeba k tomu, že když mi vyletí spotřeba o víc jak půllitru nahoru, jdu se podívat, kde je ve výfuku díra... Citovat
destiny Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Hmm, smysl mi nějak uniká. já spotřebu moc nehlídám, ale vždycky tankuji plnou nádrž a zásadně jen u Shellu a vynuluji počítadlo. Vím kolik najedu kilometrů na plnou nádrž a když mám prázdno a najeto méně kilometrů než jindy, vím že je asi nějaký problém. Citovat
KoudaK Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: *jose_106* Pár lidí tady má svoji evidenci na Sprintmonitoru. Mě je taková evidence dobrá třeba k tomu, že když mi vyletí spotřeba o víc jak půllitru nahoru, jdu se podívat, kde je ve výfuku díra... Ty nejezdíš s přívěsem,co? Citovat
*jose_106* Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Ty nejezdíš s přívěsem,co? Se stošestkou 45 koníků fakt nee Citovat
vix Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: destiny Nějak se mi nechce to studovat, ale k čemu to je ten server? To jako na evidenci spotřeby auta? Pokud ano, k čemu je taková evidence dobrá? Ber to tak, že někdo lepí letadýlka, někdo je fetišista, a někdo je zatíženej na statistiky. Prostě, dle gusta každého soudruha. A na co jsi ujetý ty ? Citovat
destiny Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: vix Původně zaslal: destiny Nějak se mi nechce to studovat, ale k čemu to je ten server? To jako na evidenci spotřeby auta? Pokud ano, k čemu je taková evidence dobrá? Ber to tak, že někdo lepí letadýlka, někdo je fetišista, a někdo je zatíženej na statistiky. Prostě, dle gusta každého soudruha. A na co jsi ujetý ty ? Ano, tak potom to chápu Pro mne by to byla ztráta času, ale jak píšeš, proti gustu... Jinak já si ujíždím na dobrém vínu a sýru. Citovat
buml Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 nevim co je ztraty casu na tom, ze vim a hlavne i zpetne dohledam, kolik mi wagen papa, da se z toho odvodit spousta veci. dale si tem muzes vest vymeny oleje, pneu, sledovat spotrebu dle toho u koho tankujes, pri ruznych rezimech atd. nicmene spotreby.cz sem se jal dnes vyzkouset a musim rict, ze na to ze je to v cestine, tak tomu nak nerozumim. tam kde mi spritmonitor vypocitava spotrebu 6.21 (coz presne sedi) tak spotreby mi suverene hlasi 7.68:bojim a to anglicky ani nemecky moc nevladnu Citovat
Edison Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: buml nevim co je ztraty casu na tom, ze vim a hlavne i zpetne dohledam, kolik mi wagen papa, da se z toho odvodit spousta veci. dale si tem muzes vest vymeny oleje, pneu, sledovat spotrebu dle toho u koho tankujes, pri ruznych rezimech atd. nicmene spotreby.cz sem se jal dnes vyzkouset a musim rict, ze na to ze je to v cestine, tak tomu nak nerozumim. tam kde mi spritmonitor vypocitava spotrebu 6.21 (coz presne sedi) tak spotreby mi suverene hlasi 7.68:bojim a to anglicky ani nemecky moc nevladnu Jestli to nebude tim... ;-) Citovat
budvar Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: destiny Hmm, smysl mi nějak uniká. já spotřebu moc nehlídám, ale vždycky tankuji plnou nádrž a zásadně jen u Shellu a vynuluji počítadlo. Vím kolik najedu kilometrů na plnou nádrž a když mám prázdno a najeto méně kilometrů než jindy, vím že je asi nějaký problém. Je to super věc Samo, je to určený pro ty, kteří si vedli kilometrovníky a jiný papírový záležitosti, tady až se dostanu k počítaču po natankování zadám kolik sem tam dal litrů, kolik to stálo, stav tachometru, a všecko ostatní spočítá za mě Já mám záznamy od chvíle, kdy sem to koupil (původně sem to dělal v Excelu, ale pak sem to flákl na spritmonitor a spokojenost...) Co se týče spotreby.cz jako dobrej nápad, ale zkoušel sem to a je tam spousta i principielních chyb... Zkrátka snažili se být lepší, a je to přeplácaný se spoustou chyb... Až si udělaj import/export jako má sprintmonitor, klidně jim tam data nahraju Ale jinak už od spritmonitoru nejdu pryč... V kombinaci s Shell online i vím, na které benzínce sem bral takže vím všecko Pro někoho zbytečnost, já sem za to rád Citovat
Ferry Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 na spritmonitoru mam spotreby od 5/2001 ( celkem uz asi 460 tankovani ) pisu si tam vymeny oleje ( ma to funkci upozornovani na blizici se termin vymeny ), pneumatiky a jine investice, prehledne, jednoduche, funkcni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.