PecaTu Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Já si spíše myslím nežli na roku výroby a druh výbavy bude spíše záležet na zemi kam bylo auto prodáno popřípadě na zákazníkovi jestli si chtěl připlatit. Nic si z toho nedělej já ji taky nemám, alespoň o jednu věc míň která se může po… Citovat
funthomas Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 ako tak sledujem to mnozstvo problemov co moze mat na svedomi druha bateria, tak si zacinam cenit, ze moja 607 ju ma len jednu Citovat
lungo1 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Tak tady nby mela bejt ta sekundarni baterka a ja tam mam tohle Citovat
techynal Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Nie, to je len ulozny priestor a ta diera neviem co je. Bateria je az za tym. Pozri obrazok... Citovat
shwaara Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 lungo, udělej pls fotky, jak to budeš rozebírat Podle service boxu bych sekundární baterii mít neměl, ale rád bych se přesvědčil Citovat
lungo1 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Ja sem si prave nasel fotky na netu kde je videt kde ta baterka ma bejt ,a bylo to v tehle mistech a kdyz zvednu podlahu tak mi to pripadalo ze to je v mistech kde je ten kastlik. No ale kdyz vidim kam ty sipky ukazujou na tehle fotce tak to rozeberu vse a treba tam bude. Nafotim to neboj ale az o vikendu. Ted odjizdim do IT PS v zivote by me nenapadlo ze v aute nebudu moct najit baterku hihihihihi Citovat
lungo1 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Původně zaslal: techynal Nie, to je len ulozny priestor a ta diera neviem co je. Bateria je az za tym. Pozri obrazok... Prave ze asi misto baterky je tam ta dira jako kastlik. Uvidim az to rozeberu. diky za foto [upravil dne 21/6/10 lungo1] Citovat
PecaTu Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Jelikož to vypadá přesně jako u mě tak tam tu baterku mít asi nebudeš, jestli se nepletu tak ti co mají tu baterku tak nemají ten plastovém kastlík, ale jenom tu kapsu. Každopádně se ale podívej není složité sundat ten tapecírung. Citovat
shwaara Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Lungo1: Nebo mi pošli VIN a já Ti řeknu, jestli ji (ne)máš případně se zaregistruj na http://public.servicebox.peugeot.com/do/logout a můžeš si počíst (nejen) o specifikaci svého auta Citovat
lungo1 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 diky za ten odkaz ,vyzkousim to. Kdyz to nepujde nebo si nebudu vedet rady tak ti poslu VIN. ale baterku tam nemam. Citovat
lungo1 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Tak sem se tam registroval ,zadal VIN ale tak nejak nevim co tam kde hledat nebo jak stim pracovat. Citovat
groovred Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Zdary oživuju tohle vlakno jelikož jsem skončil z baterkou v kufru stejne jako asi všichni tady. Auto mi uz nejde ani odemknout na dalku, zjistoval sem cenu baterky v Peugeotu a prej 3700 proto se chci zeptat jak ste na tom vy co ste tam namontovali klasiku nemate stim žadne problemy? V servisu mi bylo řeceno ze prej klasika tam nesmi ze to dela problemy co vy na to? Citovat
Budhas Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Klasiku tam mám už asi 2 roky a žádnej problém Citovat
Agrafik Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Jak už někdo psal. Klasika ti může pouštět plyny do prostoru kufru... Já mám pouze jednu klasickou baterku a to na levé straně a k ní se ještě připojuje hadička na odvětrávání mimo interiér. Citovat
groovred Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Všiml sem si ze tam je klapka vzuchu tak snad z odvetravanim nebude problem Citovat
inzeraty88 Odesláno 7. říjen 2018 Odesláno 7. říjen 2018 (upraveno) zdravim mam peugeot 607 3.0 V6 rok 2001 a chcel by som tam dorobit bateriu je tama aj drziak na poistku aj miesto kam by som ju dal, teda presne kde ma byt ale potrebujem vediet odkial natiahnut kable na pripojenie poradi mi niekto ? Upraveno 7. říjen 2018 uživatelem inzeraty88 Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. říjen 2018 Odesláno 7. říjen 2018 Nemusíš písať 2x, a je isté že tam bola? Načo ju vlastne chceš? Ak všetko funguje ako má.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.