Zlatonka Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Hezký den Vám všem přeju a chtěl jsem vás poprosit o tel.kontakt-mobil na \"Marcel 505\"...Vím,že to není standartní žádost,ale něco jsem s ním řešil o \"peugeotech\" přes forum i přes sz,ale zapoměl jsem se ho zeptat na soukr.mobil a on je teď ofline.Prosím,prosím...Děkuju Martin \"Zlatonka\"(můj sz email : rasek3@seznam.cz nebo můj mobil 776 239349) [upravil dne 14/3/09 Zlatonka] Citovat
Kurt Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Marcel byl dnes online ještě v 1:15, takže předpokládám, že je stále naživu, jen buď dospává, nebo má taky jiné zájmy, než čumět nonstop na Forum. Nemyslím si, že je dobrý nápad shánět na někoho mobil jen proto, že pár hodin není online. Citovat
Přema Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Myslím že pokud ti ho sem nebo na meila nedá sám on tak od nás ho asi nečekej......:( Citovat
Zlatonka Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Ahoj \"Kurte\",chápu tvojí reakci...,omlouvám se že otravuju.Včera v noci jsme si s \"505tkou\" pár zpráv a mejlů vyměnily,takže vím jak dlouho byl vzhůru:super.Já jen,že mám na dílně auto a díl kterej by mi mohl pomoct má snad i \"Marcel\".No nic soráč,že jsem se pokusil o navázání kontaktu tímto způsobem.Martin \"Zlatonka\" P.S.:Chtěl jsem,jen než vypadnu od PC mít na něj kontakt,že bych tu opravu vyřešil jěště dnes \"za pochodu\" víš Citovat
Zlatonka Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Ahoj \"Přémo\",neboj už nic nečekám...(viz příspěvěk pro \"Kurta\")Martin \"Zlatonka Citovat
Kurt Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Ale já to i chápu, jenže za ideální způsob považuju poslání kontaktu na Tvůj mobil na marcelův mail - když bude mít čas a chuť, ozve se. Já prostě jen po zkušenostech nemám rád rozdávání telefonních čísel cizích lidí jiným cizím lidem. Citovat
Zlatonka Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Jasně,ale všimnul ses,že já taky hned v úvodu své mini žádosti na sebe ty kontakty uvedl?Myslíš si,že jsem nějakej unterwaserman?To bys mi křivdil a to si snad nezasloužím.No nic hezky jsme si pokecaly,ale já už musím jít opravit auto svojí ženě,kvůli které celé toto dělám.Přeju ti dobrou chuť k obědu,mě právě přešla...Martin \"Zlatonka\" Citovat
oni Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 ja teda se musim zastat zlatonky,protoze tohle sem tu uz zazil taky, kdyz uz sme tady tak velka rodina:D, tak nekdo kdo se s marcelem dobre zna,by mu mohl zavolat a zeptat se ho,jestli souhlasi se zverejnenim kontaktu a je to ne? Citovat
Kurt Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 oni: mohl, to je taky jediný důvod, proč jsem ani na chvíli neuvažoval o smazání tohoto tématu. Citovat
oni Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Kurt oni: mohl, to je taky jediný důvod, proč jsem ani na chvíli neuvažoval o smazání tohoto tématu. ted jen kdo bude tak ochotnej. Citovat
Laďa Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Když mi dáte číslo na Marcela, tak já se ho zeptám. Citovat
Marcel505 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Já si všiml mailu ráno, jenže na pc jsem se dostal až po poledni. Martinovi jsem volal, zatím to odkládá, protože nemám přesně to co potřebuje. Potřeboval provizorně zapezpečit stříkání na okno ženě... Citovat
Marcel505 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Zlatonka: Jinak tě chápu, jenže mám takový pocit, že tu v minulosti právě takový problém byl, že někdo dal někomu tel.číslo a ten si to výslovně nepřál, proto tu i myslím jednou bylo téma, že se čísla na někoho jiného dávat nebudou, ani do tématu, ani sz. Samozřejmě ve Tvém případě bych se nezlobil, v 11 už jsem byl dávno vzhůru, ale bohužel členové tohoto fóra tě moc neznají, neví kdo je kdo a taky by to mohl být někdo se špatným úmyslem, tak se na ně snad nezlobíš. Já pro ně mám také pochopení. Citovat
Medvěd Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Marcel505 Zlatonka: Jinak tě chápu, jenže mám takový pocit, že tu v minulosti právě takový problém byl, že někdo dal někomu tel.číslo a ten si to výslovně nepřál, proto tu i myslím jednou bylo téma, že se čísla na někoho jiného dávat nebudou, ani do tématu, ani sz. Samozřejmě ve Tvém případě bych se nezlobil, v 11 už jsem byl dávno vzhůru, ale bohužel členové tohoto fóra tě moc neznají, neví kdo je kdo a taky by to mohl být někdo se špatným úmyslem, tak se na ně snad nezlobíš. Já pro ně mám také pochopení. Kdybych byl u PC, tak bych možná Marcela i prozvonil a řekl mu, že ho sháníš - určitě bych ale nezveřejňoval (ani nepředával) jakékoli telefonní číslo bez toho, aby to majitel tydlifonu povolil. Je sice hezké, že tu jsme jako jedna velká rodina - ale i v podstatně menší komunitě (P-C má \"jen\" cca 12 000 registrovaných členů) se může najít veš. Takže se, Zlatonko, na kluky nezlob - myslím si, že jejich reakce byly košer. Citovat
oddie Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Presne z tohoto duvodu uz jsem jedno cislo kdysi zrusil - protoze rada z tech, co maji pocit, jak je to tu desne \"rodina\", nemaji absolutne zadnou soudnost, a jsou schopni volat lidem, co je ani neznaji, v silenou denni dobu. Citovat
Zlatonka Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Dobrý večer,jěště jednou se všem omlouvám za rozvíření poklidných vod,svojí žádostí.Chápu to;)Je dobře,že to takhle máte,vy co se znáte.Kdybych před nějakým časem zašel s Oddie na véču,když jste měli minisraz na \"6tce\",tak by jste mě třeba už znaly,ale bohužel nebyl čas a já jsem takovej nesmělej kluk:DJinak s \"Marcel505\" už jsem mluvil.Volal mi,už mám jeho číslo a nikomu ho nikdy nedám:bacha.Děkuji všem zúčastněným za polemiku k případu a přeju Vám všem \"pažouťákům\" hezký večer.Martin \"Zlatonka\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.