Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Máme taky Nod32 již delší dobu a to na doporučení Radek Hurvajz a od té doby plná spokojenost!!:super

Až na to, že tady byl zrovna Avast lepší

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: OK406

Máme taky Nod32 již delší dobu a to na doporučení Radek Hurvajz a od té doby plná spokojenost!!:super

Až na to, že tady byl zrovna Avast lepší

Ale co tam píše Radek Hurvajz, že si to Avast vymyslel. Tak nevím, ale zatím je na Nod 32 spolehnutí!!:super

Odesláno

Já osobně jsem se s NODem a AVG po vyzkoušení velmi rychle rozloučil a dva roky jedu s AVASTem a naprostá spokojenost.Takový NOD vir nahlásí až když už je v PC a to už je většinou celkem k ničemu,pokud stále vyskakuje okno s varováním tak to člověka po chvíli pěkně se.. Takže jsem někdy formátoval PC i dvakrát týdně.Teď po dvou letech s AVASTem jsem neformátoval ani jednou.AVAST na vir upozorní,ale do pc ho nepustí.Takže u mě AVAST jasné number one.

Odesláno
Původně zaslal: lape

... Takový NOD vir nahlásí až když už je v PC a to už je většinou celkem k ničemu,pokud stále vyskakuje okno s varováním tak to člověka po chvíli pěkně se...

Nechcem byť protivný ale ak chceš niečo hodnotiť tak to najprv spoznaj. Každý blbo nastavený antivírak ti bude na ho.... Správne nastavený NOD zruší pripojenie k internetu keď má stiahnuť vírus a ak chceš tak žiadne okná nevypisuje. Všetko rieši sám a v pozadí. Ako jediný sa mi osvedčil pri užívateľoch typu \"vyskočilo mi tam červené okno v angličtine a zmizlo až keď som klikla na akcept\". Čo urobil zistíš v protokoloch a v karanténe. Verzia 4.0 kontroluje i aktualizácie a bezpečnostné záplaty Win.

[upravil dne 12/3/09 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Původně zaslal: Fakir

Vista rulez. :) Taky žádný antivir nepotřebuju. :)

tý jo, osm ráno a ty jsi už nadranej :D

Směješ se hezky, akorát jsi úplně mimo mísu. :) A Pata jakbysmet. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...