Radek Hurvajz Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Blbost, Avast zablokoval marlina - Citovat
maturantka Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 omlouvám se, než jsem tam hodila obrázek, tak už asi psali další Citovat
Boulik Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 me to delalo pred chvilkou taky smazal jsem avast a dal NOD32 Citovat
OK406 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Máme taky Nod32 již delší dobu a to na doporučení Radek Hurvajz a od té doby plná spokojenost!! Citovat
Medvěd Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: OK406 Máme taky Nod32 již delší dobu a to na doporučení Radek Hurvajz a od té doby plná spokojenost!! Až na to, že tady byl zrovna Avast lepší Citovat
OK406 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: OK406 Máme taky Nod32 již delší dobu a to na doporučení Radek Hurvajz a od té doby plná spokojenost!! Až na to, že tady byl zrovna Avast lepší Ale co tam píše Radek Hurvajz, že si to Avast vymyslel. Tak nevím, ale zatím je na Nod 32 spolehnutí!! Citovat
Medvěd Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Četl jsi to celé?? I Kurtův příspěvek ve 20:30 ??? Citovat
lape Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Já osobně jsem se s NODem a AVG po vyzkoušení velmi rychle rozloučil a dva roky jedu s AVASTem a naprostá spokojenost.Takový NOD vir nahlásí až když už je v PC a to už je většinou celkem k ničemu,pokud stále vyskakuje okno s varováním tak to člověka po chvíli pěkně se.. Takže jsem někdy formátoval PC i dvakrát týdně.Teď po dvou letech s AVASTem jsem neformátoval ani jednou.AVAST na vir upozorní,ale do pc ho nepustí.Takže u mě AVAST jasné number one. Citovat
pastorek Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: lape ... Takový NOD vir nahlásí až když už je v PC a to už je většinou celkem k ničemu,pokud stále vyskakuje okno s varováním tak to člověka po chvíli pěkně se... Nechcem byť protivný ale ak chceš niečo hodnotiť tak to najprv spoznaj. Každý blbo nastavený antivírak ti bude na ho.... Správne nastavený NOD zruší pripojenie k internetu keď má stiahnuť vírus a ak chceš tak žiadne okná nevypisuje. Všetko rieši sám a v pozadí. Ako jediný sa mi osvedčil pri užívateľoch typu \"vyskočilo mi tam červené okno v angličtine a zmizlo až keď som klikla na akcept\". Čo urobil zistíš v protokoloch a v karanténe. Verzia 4.0 kontroluje i aktualizácie a bezpečnostné záplaty Win. [upravil dne 12/3/09 pastorek] Citovat
Fakir Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: permonik7 Linux Rulezzzzz Vista rulez. Taky žádný antivir nepotřebuju. Citovat
Pata Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: permonik7 Linux Rulezzzzz Vista rulez. Taky žádný antivir nepotřebuju. No a ted tu o Budulinkovi :D:D Citovat
maturantka Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: permonik7 Linux Rulezzzzz Taky ne na všechno Citovat
ChodeC Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: Fakir Vista rulez. Taky žádný antivir nepotřebuju. tý jo, osm ráno a ty jsi už nadranej Citovat
Fakir Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: ChodeC Původně zaslal: Fakir Vista rulez. Taky žádný antivir nepotřebuju. tý jo, osm ráno a ty jsi už nadranej Směješ se hezky, akorát jsi úplně mimo mísu. A Pata jakbysmet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.