Martinka.71 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Dobrý den, mám problém, to moje lvíče nějak moc papá . Mám rok výroby 99, 1,6, mám ho měsíc, takže jsem koumala spotřebu a se zděšením jsem se dopočítala 12 l. Jezdím po městě, dost dlouho trvá, než se to zahřeje, cca 10 minut trvá než se zahřeje na 90 stupňů, není možné, že je to termostatem? Nenapadá vás prosím čím by to ještě mohlo být? Citovat
georgegg Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 žeby to bylo tím že jezdíš po městě? Citovat
Martinka.71 Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 No je mi jasné, že si to ve městě vezme víc, ale tolik? Je to fakt možné ? Citovat
Venca 306 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Možný to je a zvlášť v zimě, kdy je spotřeba vždycky trochu větší. Navíc pokud jezdíš ještě krátký trasy po městě, tak bych se tý hodnotě moc nedivil Citovat
georgegg Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 jj při popojíždění to žere nejvíc, trvá než se motor ohřeje a pak když už je teplej a nežralo by to tolik tak ty už si na místě... ve městě se tomu nediv, schválně změř kolik ti to žere až pojedeš nějakou delší trasu a uvidíš že to bude mín Citovat
Martinka.71 Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Oukej, o víkendu udělám výlet a uvidím, ještě mě tak napadlo. Když jsem to koupila, tak na předku jsou fakt dost sjete gumy z vnějšího boku, ve středu jsou v pohodě. Napadlo mě, že buď tam někdo hodil nějaký jiný gumy a dobrý si vzal nebo je špatná geometrie, chystám se ji teď nechat přeměřit + přezout. Ovlivní špatná geometrie spotřebu? Citovat
MrVain Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 10 min do zahriatia na 90°C je OK ešte otazka ako si merala spotrebu? natankovala si plnu a dočapovala si po mesiaci do plnej, alebo ked zasvietila kontrolka od posledného tankovania,lebo kontrolka zasvieti tak +-2L ja mám aktualne 9,1 na 1,6 8V po meste na cca 20L a spravím tak 220km otačky tak 2000-3000 [upravil dne 12/3/09 MrVain] Citovat
MrVain Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Martinka.71 Oukej, o víkendu udělám výlet a uvidím, ještě mě tak napadlo. Když jsem to koupila, tak na předku jsou fakt dost sjete gumy z vnějšího boku, ve středu jsou v pohodě. Napadlo mě, že buď tam někdo hodil nějaký jiný gumy a dobrý si vzal nebo je špatná geometrie, chystám se ji teď nechat přeměřit + přezout. Ovlivní špatná geometrie spotřebu? geometria neovplivní spotrebu,skor rozmerovo ine gumy ako tam patria možu zvýšiť(znížiť) spotrebu Citovat
MartinR Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Pokud tomu šlapeš na krk, než se to ohřeje, tak to odpovídá. Citovat
cream Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 vymen olej 10W40, sviecky(daj originalne), vzduchovy a olejovy filter. Citovat
Martinka.71 Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 Takže dávat polosyntetiku? Není lepší plně syntetický? Citovat
Fakir Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: Martinka.71 Takže dávat polosyntetiku? Není lepší plně syntetický? To rozhodně je. Až na to, že 10W40 nemusí být nutně polosyntetický a 5W40 nemusí být syntetický. Rozdělování motorových olejů na minerální, polo- a plně syntetické je dnes už přežitek z minulosti a z velké části marketingový tah na laickou veřejnost. Důležité jsou specifikace oleje, které předepisuje výrobce motoru. Ty musí být dodrženy. Co se píše velkými písmeny na flašce, to nehraje vůbec žádnou roli, papír snese vše. O tomhle tu je ostatně napsáno spousta příspěvků, je to neustále dokola omílané téma. Osobně si myslím, že tvůj motor nemá šanci vlastnosti špičkového oleje využít. Je to rok 99, bude mít něco nalítáno, navíc 8V 1.6, jehož měrný výkon ani tepelné namáhání není nijak vysoké. Nic ti nebrání tam špičkový olej nalít, ale já bych volil spíš něco s viskozitou 10W40, protože je levnější a navíc o trochu hustší, takže může trochu dotěsnit případné vůle a může se s ním trochu snížit i spotřeba oleje. Doporučil bych Total Quartz 7000. Dá se sehnat celkem levně a přitom jde o velmi kvalitní olej. Citovat
apatch Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Pokud vim tak dost hodne ovlivni spotrebu lambda sonda. A ze by to auticko zralo 12l kdyz je to 1.6 to se mi nezda. Mam to sami v 16v a jezdim po Praze a nikdy nejezdi za vic jak 7.5l Citovat
206XS Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Ja mam 206ku s tym istym motorom ako ty a ta spotreba je podla mna normalna,aj u mna sa to tak pohybuje v meste Citovat
Escaper Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Spotreba je strasne individualni, kdyz jsem si 206 koupil tak s moji 1.4 jsem mel spotrebu pres 9l, naucil jsem se s ni jezdit a jezdim ted za +-7l a to je prevazne mesto. Geometrie urcite muze ovlivnit spotrebu, jestli maji kola nejakou vetsi sbihavost tak je potreba vic sily aby se odvalovaly. Kdyz zvednes auto na zvedak, da se rukou tocit se vsemi koly? Kdyby byly pridrene brzdyd tak to taky ovlivni spotrebu a navic sjede brzdy. Filtry urcite vymen, to je par korun. Citovat
P607Olda Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Geometrie: nejprve je potřeba zkontrolovat vůle v přední nápravě a pak nastavit geometrii. Spotřeba: napíchnout na diagnostiku a zároveň změřit emise. Brzdy taky prohlídnout. Psal jsem Ti SZ, doporučuji ten servis. Za pár minut a pár korun budeš v pohodě. [upravil dne 15.3.2009 P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.