majty Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Gash: no jo.. ale benzin to je o necem jinym... jinak taky mam KN vlozku a nemuzu si stezovat lepe to tahne a spotreba nevim ja ji radsi nesleduju ... jen tankuju kdyz dojde stava Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Původně zaslal: majty ...jen tankuju kdyz dojde stava Až když dojde jo? To tě baví pořád chodit na benzinku? Citovat
kobr Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Původně zaslal: Gash mam vlozku od KN do airboxu a nemuzu si stezovat, motor jde mnohem lepe do otacek, staci mu mene plynu na dosazeni cestovni rychlosti 90, a snizeni spotreby o 0,5l, drive sem jezdil za 8, ted jezdim za 7,0 - 7,5 a mam 406 s 1,8 16V kdyby jsi měnil častěji origo filtr, a ne až po 50 tkm, té spotřeby docílíš taky. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 307 1.4 HDI - Green uz tam je skoro 50.000 km a zatim zadnej problem takze na moji 406 putuje taktez Citovat
Schreek Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Hauke Ivo: Ono se zdánlivě zdá, že se nic neděje a auto v některých případech jede fakt líp, vše je ale ve váze vzduchu, dává nesmyslný hodnoty a jde tam moc paliva, což má za následek vysokou spotřebu a může hrozit v krjním případě až propálení pístu Mě se taky zdálo vše ok, až na spotřebu, ta stále rostla a rostla. Auto sice jelo supr, bez problému, ale po výmeně váhy šla spotřeba rapidně dolu Citovat
foxo Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 no ono ja skur myslim, ze ta vaha ti proste odesla len tak. Aj to sa stava. Alebo sa na nej podpisal ten cip... A mimochodem, aj benzinaky maju vahu vzduchu, a neodchadza im kvuli filtru... A prepaleni pistu bych se bal taky vic, kebych mal cip. Cim myslis ze ten cip zvysuje vykon? Vzduchem? Nene. Vstrekuje vic nafty. Mame rovnaky motor, ale mam o hoooodne tezsi auto. Ale kebych mal taku spotretu jak ty (6.1), tak to asi predam:bojim [upravil dne 17.8.2009 foxo] Citovat
Stifler Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Mně téměř každý odrazuje od sportovního filtru nebo celého kitu sání. Že prej přes ty bavlněný filtry lítá do auta mikroprach a prej tim má trpět a i snad odcházet do věčných lovišť turbo. Nevim, co je na tom pravdy a do jaký míry je tento efekt škodlivý, ale nic neni jen tak. Sám nevim, jak to se sáním u mýho HDička pořešit. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 jestli můžu poradit,tak dávej častěji (dávám s každou vým.oleje v motoru,cca 12.-15 tis.km)vložku filtru--nějaké slušné značky(fram,purflux atd)--do origo filtrboxu a uděláš pro turbo i motor nejlíp... Citovat
Hauke Ivo Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Stifler já mám na svojem HDI vložku Green, najeto, ježiš, asi už 5.000 km a zatím nic, a na 307 už to máme 50.000 km, pravidelně práno a ošetřováno taky vůbec nic, jen to jde trochu líp do otáček, ale to je možná placebo efekt :-D Citovat
Lubos77 Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 kamos mal v 306 HDicku sportovy filter a bola to uplna blbost, ziadne zvysenie vykonu, len to bolo hlucnejsie a ako sa su vyssie spomina, moze skorej odist vaha vzduchu Citovat
Guest bostich Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Měj jsem ho na ISu a mám ho i na HDi Co se váhy vzduchu týče, nevim.Zatim vše ok(třeba jí za nějakou dobu budu shánět).Jinak je to hlučnější ale větší zátah tam je poznat určitě. Citovat
Guest bostich Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 omegascream : otevřenej filtr:tubus [upravil dne 24.8.2009 bostich] Citovat
Přema Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: Schreek Měl jsem vložku do filtru od KN. Silnej placebo efekt, jede jak z praku, ale nepřidá Ti to ani koně Konkrétně u HDiček to dokonce spolehlivě zničí váhu vzduchu, stála mě už tahle sranda pěkných pár tisíc, takže bych o tom už ani neuvažoval Přesně tak...... Citovat
neumahr1 Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 hosi a co by povedal 406 2.ľ hdi na sisku??? Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Nevim co mate s vahou vzduchu. Ja to na HDI mel aspon 40 tis. km a nikdy zadny problem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.