Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Gash: no jo.. ale benzin :D to je o necem jinym... jinak taky mam KN vlozku a nemuzu si stezovat :P lepe to tahne a spotreba nevim ja ji radsi nesleduju ... jen tankuju kdyz dojde stava :blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: Gash

mam vlozku od KN do airboxu a nemuzu si stezovat, motor jde mnohem lepe do otacek, staci mu mene plynu na dosazeni cestovni rychlosti 90, a snizeni spotreby o 0,5l, drive sem jezdil za 8, ted jezdim za 7,0 - 7,5 a mam 406 s 1,8 16V

kdyby jsi měnil častěji origo filtr, a ne až po 50 tkm, té spotřeby docílíš taky.

Odesláno

Hauke Ivo: Ono se zdánlivě zdá, že se nic neděje a auto v některých případech jede fakt líp, vše je ale ve váze vzduchu, dává nesmyslný hodnoty a jde tam moc paliva, což má za následek vysokou spotřebu a může hrozit v krjním případě až propálení pístu :papa Mě se taky zdálo vše ok, až na spotřebu, ta stále rostla a rostla. Auto sice jelo supr, bez problému, ale po výmeně váhy šla spotřeba rapidně dolu :super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no ono ja skur myslim, ze ta vaha ti proste odesla len tak. Aj to sa stava. Alebo sa na nej podpisal ten cip... A mimochodem, aj benzinaky maju vahu vzduchu, a neodchadza im kvuli filtru...

A prepaleni pistu bych se bal taky vic, kebych mal cip. Cim myslis ze ten cip zvysuje vykon? Vzduchem? Nene. Vstrekuje vic nafty. Mame rovnaky motor, ale mam o hoooodne tezsi auto. Ale kebych mal taku spotretu jak ty (6.1), tak to asi predam:bojim

[upravil dne 17.8.2009 foxo]

Odesláno

Mně téměř každý odrazuje od sportovního filtru nebo celého kitu sání. Že prej přes ty bavlněný filtry lítá do auta mikroprach a prej tim má trpět a i snad odcházet do věčných lovišť turbo. Nevim, co je na tom pravdy a do jaký míry je tento efekt škodlivý, ale nic neni jen tak. Sám nevim, jak to se sáním u mýho HDička pořešit. :myslim

Odesláno

jestli můžu poradit,tak dávej častěji (dávám s každou vým.oleje v motoru,cca 12.-15 tis.km)vložku filtru--nějaké slušné značky(fram,purflux atd)--do origo filtrboxu a uděláš pro turbo i motor nejlíp...

Odesláno

Stifler já mám na svojem HDI vložku Green, najeto, ježiš, asi už 5.000 km a zatím nic, a na 307 už to máme 50.000 km, pravidelně práno a ošetřováno taky vůbec nic, jen to jde trochu líp do otáček, ale to je možná placebo efekt :-D

Guest bostich
Odesláno

Měj jsem ho na ISu a mám ho i na HDi :D

Co se váhy vzduchu týče, nevim.Zatim vše ok(třeba jí za nějakou dobu budu shánět).Jinak je to hlučnější ale větší zátah tam je poznat určitě.

Guest bostich
Odesláno

omegascream : otevřenej filtr:tubus

[upravil dne 24.8.2009 bostich]

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Měl jsem vložku do filtru od KN. Silnej placebo efekt, jede jak z praku, ale nepřidá Ti to ani koně :aut Konkrétně u HDiček to dokonce spolehlivě zničí váhu vzduchu, stála mě už tahle sranda pěkných pár tisíc, takže bych o tom už ani neuvažoval :super

Přesně tak......

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...