Petr605 Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Zdravím, budu měnit přední kotouče a destičky. Kotouče jsou jasný, ale chci se zeptat na destičky. Mám koupit Bendix za nějaký 3 tisíce, nebo se to nevyplatí? Údajně se dají jiné sehnat i za cenu okolo jednoho tisíce. Opravdu ty Bendixy vydrží 3x déle? Děkuji za názory a zkušenosti. Citovat
Jarda Muller Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Já tedy nevím,ale před časem jsem měnil kotouče i destičky......destičky mě stály asi 500,-Kč zdá se mi to drahé za 3000,-.....mám najeto asi 20000km a moc neubývají! Citovat
Petano Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 no jo ale tady jde o to na jake je to auto ... nicmene 3tisice se mi zda docela dost Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Napsán autorem Petr605 Zdravím, budu měnit přední kotouče a destičky. Kotouče jsou jasný, ale chci se zeptat na destičky. Mám koupit Bendix za nějaký 3 tisíce, nebo se to nevyplatí? Údajně se dají jiné sehnat i za cenu okolo jednoho tisíce. Opravdu ty Bendixy vydrží 3x déle? Děkuji za názory a zkušenosti. nevím jestli sem to pochopil správně ale na ten tvůj novější model (93)stojí 2900 a na starý modely (90-91) stojí 1400?? vycházel jsem z katalogu benexu... Citovat
Marton Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 a aky je pomer cien bendixu oproti destickam z Peugeotu ?? [Editován dne 28/5/04 Marton] Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Napsán autorem Marton a aky je pomer cien bendixu oproti destickam z Peugeotu ?? [Editován dne 28/5/04 Marton] a nejsou \"peugeot\" destičky bendix? jako např. \"peugeot\" spojka v krabici se lvem je taky valeo...akorát že za tu variantu v obalu se znakem peugeot se platí o něco víc... Citovat
Rebik Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 A co Ferodo ve verzi Premier za cca 2000,- Kč ???? Citovat
Petr605 Odesláno 28. květen 2004 Autor Odesláno 28. květen 2004 To Dress: Já nevím, kolik stojí destičky na jiný modely, já koukal jenom na to moje a to je těch 2900. To Rebik: No vidíš, ve Ferodu dělají nějaký mí známí, zeptám se a třeba budou mít i nějakou slevu. Citovat
mrázek dušan Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 jak moc záleží na značce destiček? U své 405 se mi povede zablokovat kola leda brutální silou. Přitom je vše v pořádku. Citovat
David 106s16 Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 A jak jinak nez brutalni silou by si chtel ty kola zablokovat? Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Napsán autorem mrázek dušan jak moc záleží na značce destiček? U své 405 se mi povede zablokovat kola leda brutální silou. Přitom je vše v pořádku. jde spíše o kvalitu - výdrž, některé mohou vydržet daleko méně než konkurenční, samozřejmě je pak otázkou zda se vyplatí koupit častěji levnější nebo používat dražší Citovat
Petr605 Odesláno 28. květen 2004 Autor Odesláno 28. květen 2004 Napsán autorem Dress Napsán autorem mrázek dušan jak moc záleží na značce destiček? U své 405 se mi povede zablokovat kola leda brutální silou. Přitom je vše v pořádku. jde spíše o kvalitu - výdrž, některé mohou vydržet daleko méně než konkurenční, samozřejmě je pak otázkou zda se vyplatí koupit častěji levnější nebo používat dražší Přesně tak. A u 605 to platí dvojnásob. Auto je těžký jako kráva a brzdy se dost opotřebovávají. Takže preferuju kvalitu, ale za rozumnou cenu. To Ferodo možná vyjde za více než rozumnou cenu. Mám známé na výrobní lince...:papa Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 taky pravděpodobně budu brzo potřebovat takový známý... Citovat
sipka Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Taky jsem před 14 dněma měnil kotouče a destičky na 405. Koupil jsem v Elitu chlazený kotouče Brembo a destičky Textar. vyšlo to na 4 litry. A teď jak se to zajelo to brzdí výborně. Citovat
mArda Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 Koupil jsem minuly rok predni kotouce Bendix od Autobenexu v akci 700,- bez DPH. Desky staly 440,- Stare brdy se uz zadiraly ... ale auto brzdilo jako dive. Co mam 10 000 km nove Bendixy, je to spatne. Po montazi jsem se uklidnoval ze az si to \"sedne\" ze to bude brzdit. O-ou nestalo se tak. Ted jsou koutouce stejne jako puvodni, vydrene az beda. Mekka slitina, porovita ... po tydnu odstaveni se na kotoucich vytovori mapy a rez a do doby nez se trochu obrousi auto brzdi malinko ... Desticky jsou ale dobre, kvalitnejsi. Proste tvarohove kotouce. Citovat
Petr605 Odesláno 1. červen 2004 Autor Odesláno 1. červen 2004 Tak mi to všechno sežene kámoš, co dělá ve Ferodu. Na kotouče má prý 25% slevu. Brzdový destičky budou ještě s brutálnější slevou (až 100% ). Uvidím, jak to bude brzdit. Citovat
Dress Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 Petr: pchee, já mám zas kamaráda co prodává párky v rohlíku a zmrzlinu :mad: tak a? máš brzdy jako meče Citovat
Petr605 Odesláno 1. červen 2004 Autor Odesláno 1. červen 2004 Napsán autorem Dress Petr: pchee, já mám zas kamaráda co prodává párky v rohlíku a zmrzlinu :mad: tak a? máš brzdy jako meče Tak dobrou chu? a děkuji za přání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.