Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest novoták
Odesláno

ale je to bez plastu jen samotny zrcadlo a levé (řidičovo) no už sem psal že sem koupil zafiru b 2006 tady je odkaz ëvasiona co sem prodal http://citroen.sbazar.cz/citroen-evasion-2-1td-110ps-7-mist-klimatronik-brandys-n-orl-o2490490.html takhle naleštěný snad ještě nebyl :aut no koupil sem ho a zjistil sem že byl bourany a pak sem ho pouchnul ještě já napsal jsem že má airbag,i když nemá:aut,ale to turbo dost tlakuje 3litry oleje na 100km podle mě dojede domu a pak ho někde zadře!!:( ale to už je jeho věc řekl jsem mu ať si hlídá olej!

• O 2 měsíce později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak sem s bednou celkem hladce prošel estékáčkem, akorát je trochu vůle na čepech předních ramen. Takže ještě dva roky pojezdím a pak se uvidí.

Odesláno
Původně zaslal: Che

Tak sem s bednou celkem hladce prošel estékáčkem, akorát je trochu vůle na čepech předních ramen. Takže ještě dva roky pojezdím a pak se uvidí.

Já před 14ti dny s úplně stejným výsledkem....

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Původně zaslal: Che

Já před 14ti dny s úplně stejným výsledkem....

já též beze ztráty, dokonce s pochvalou za péči o vůz, a to v dekře na chodově:)

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

zpozdilek : ono partnera nebo 806,to v sekci modelů 806 Ti doporučí každý 806. Jsou jen td a hdi. Partner nabídne taky dostatek prostoru,ale určitě né tolik,co nabízí 806. Na tdi nebo hdi,by mohl odpovědět oddie,ten se v těchto motorech asi vyzná nejlépe.

Pokud se rozhodneš pro 806, budem jedině rádi:D.

Litovat určitě nebudeš.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Cau, tak jsem koukal, a manželka rozhodla pro Fabii, no ajá si mám koupit co chci, tak jsem přemyšlel partner a nebo 806, takže v lete ci na podzim, se vam sem přida nova 806 a na srazy jezdim, byl jsem se svoji 405 2x na peugeot srazu, a až koupim 806 budu jezdit dal. - jo a přivedu kamarada, s peugeotem . :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,

ja se naopak pomalu loucim, presouvam se do sekce 807 :-) a 806 musi jit z domu.

Kdybyste vedeli o nekom, kdo by mel o nasi 806 zajem, tak inzerat je zde:http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=73004

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Hoši měl bych dotaz na tachoš u 806 ukazuje vic zustane třeba viset na 40 a jak se rozjedu tak leze vyš.Třeba jedu 60 a on ukazuje 90 .Má někdo stim nějake skušenosti kde hledat chybu,nebo kde je snimač rychlosti??Dik

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...