Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klimatizace na 1.9xjtd 306

Recommended Posts

Odesláno

Chtel bych si dodatecne poridit Klimosku na 306 z 95...nevite nahodu kde by se dala nejaka starsi sehnat,popripade, jestli je zapojeni nejak komplikovany, a jestli to tam pujde....a jestli nevite kolik muze stat...Dikys

Odesláno

Jít to tam samozřejmě půjde, ale bude dosti drahá a pracná záležitost (potřebuješ jinou vanu s úchytem komresoru, chladič klimy, komplet vedení a všechny ty nádobky, jiné nasávání co je před předním sklem, celý komplet topení pod palubkou je jiný a jiné pultíky ovládání + rozmístění všech čidel). Takže rozebrat půlku auta. :papa

Odesláno

No já tohle taky řešil - mám 306 td/95. Ale ten známej co mi ji přivez mě popsal postup (cca 2 dny práce) + a řek cenu (cca 30T), tak jsem to řešil novějším autem s klimou. Tohle prodám +/- za 110 T, připlatím 50T a koupím model už po faceliftu (97) s klimou...

A vzhledem k tomu že ten známej už rozebral do posledního šroubku desítky 306tek, tak bych mu docela věřil :D

A jestli s tím nemáš zkušenosti + dobře vybavenou dílnu, tak si připočítej k době \"vylepšení\" minimálně ještě 1den.

Petr

Odesláno

3 dny a vymenit klimu ? bych nerekl :) Tak tyden az dva mesice, protoze se tam bude furt neco.... a chtelo by to k tomu to druhy auto, aby bylo videt, co kam patri.

myslim, ze namlatit dodatecne do auta klimu je skoro stejna paskovina, jako tam dat ABS.

Prodat a koupit s klimou! Jestli ti na ni tak zalezi...

Odesláno

Do dodatečné montáže klimatizace bych se pustil jedině v případě, pokud bych měl téměř zadarmo k dispozici CELÉ to auto, z kterého by se to vyndavalo (např. zbořené zezadu), bylo stejného typu jako to moje, a ta klimatizace v něm byla skutečně funkční. Pak to chce mít solidně vybavenou dílnu, kde je možno dát obě auta vedle sebe, a rovnou ty věcičky přendavat... pouze a jen v takovém případě bych se do toho MOŽNÁ pustil - ale spíš taky ne. Mnohem rozumnější je tohle prodat, a koupit jiné.

Shánět někde klimu po kouskách je sebevražda - tutově se stane, že bude scházet nějaká \"drobnost\", kterou samostatně nikdo nedá, a nebo když už, tak skoro za cenu celého kompletu...

Odesláno

No tak to je síla! Díval jsem se do katalogu, a ony se fakt ty kastle liší v objednacím čísle, s/bez klima. No, a to jsem si říkal, že už mě Peugeot nemá moc čím překvapit... asi bude mít vždycky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...